Грижа за косата - 81 - място за всякакви въпроси

• 112 850
  • 705
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
Палетето не е ли много агресивна боя? newsm78

Точно такава е!

# 541
Da vi Се оплача.
В неделя годеникът ми изгори цял кичур коса със сешоара Cry Confused. видях най-големия си кошмар в този момент. Беше ужасно.
А за НГ толкова хубаво ме беше изправил, че не мога да си обясня как стана. ОТ раз изгорен, все 1 са ми допрели нажежено желязо до косата. ooooh!

# 542
Защо изобщо се сушиш със сешоар? Уврежда и изгаря косата дори да не се забелязва.

# 543
здравейте,момичета,моя колежка е имала проблем с косата(незнам точно поради каква причина) и започнала да се маже с урината си,но е била постоянна и е имало ефект,видим.Аз също пробвах един-два пъти,мога да кажа,че изобщо не е гадно,и мисля пак да почна,но този път по сериозно Simple Smile

# 544
  • София
Аз имам едно питане... някой правил ли си е възстановяваща терапия за коса с ултразвук, някакви отзиви?  newsm78

# 545
Здравейте, искам да попитам някой ползвал ли е серията на Seri с палмово масло. Серията съдържа палмово масло, маска с палмово масло и шампоан, ето и линк: http://www.parfumsbg.com/2009-02-19-09-28-11.html?page=shop.prod … mp;category_id=29

# 546
Здравейте,
нямам възможност да изчета цялата тема, може и да се повтарям...
Косата ми е доста гъста, тежка, с годините косъма стана по-твърд.Въпреки, че е сравнително поддържана коса, не е изгорена от блондор/боядисвам се иначе, но чак суха не е, ползвам маски, балсам/Някак започна да стои като такава, заради твърдостта на косъма... ThinkingИ то на късите кичури, а не на по-дългите.Редовно се взимат връхчетата.Мога ли с нещо да омекотя допълнително?Може би е свързано и с побеляването, което започна при мен? Thinking

# 547
  • в 1001-та нощ
пробвай с по-маслени маски - т.нар дълбоко-подхранващи - гледай да имат в съдържанието масла и да нямат протеини

пробвай с абсолют рипеър на лореал профешънъл  Peace

# 548
Благодаря за съвета! Hug

# 549
Здравейте момичета,много хубава темичка Grinning
   Имам въпрос.С доста дълга коса съм,която е много гъста и чуплива, почти къдрава,но вече ми е много трудно да я поддържам и реших да се подстрижа много късо.Оставих да ми порастне доста от моя цвят,който е светло кестеняв,защото искам да се боядисам много светло русо-бяло или пепеливо мисля беше точния израз.Та въпроса ми е мога ли само с боя или трябва и обезцветител?
 Благодаря Hug

# 550
  • в 1001-та нощ
от един път с боя не очаквам да стане, освен ако не е XXL на Палете; но не ти препоръчвам

малко търпение и ще се натрупа Wink)))

# 551
Здравейте,
нямам възможност да изчета цялата тема, може и да се повтарям...
Косата ми е доста гъста, тежка, с годините косъма стана по-твърд.Въпреки, че е сравнително поддържана коса, не е изгорена от блондор/боядисвам се иначе, но чак суха не е, ползвам маски, балсам/Някак започна да стои като такава, заради твърдостта на косъма... ThinkingИ то на късите кичури, а не на по-дългите.Редовно се взимат връхчетата.Мога ли с нещо да омекотя допълнително?Може би е свързано и с побеляването, което започна при мен? Thinking

Кажи какво точно и как го ползваш, за по-конретен съвет.

# 552
Здравейте момичета! Вчера влизайки в един магазин ми се набиха на око продуктите на Милва и по специално розова вода  Thinking и взех че си я купих и аз нз защо  Laughing но просто е така реших да видя и аз какво е това. Искам да попитам за косата по някакъв начин мога ли да я ползвам и ще има ли ефект, защото така и така си я купих вече? Поне да не ми виси в шкафа  Laughing прочетох добри отзиви за нея като цяло, но за тази марка нз... някои ползвал ли е и за какви цели? Замислям се дали да си взема и някои от шампоаните, но съм мн резервирана до сега съм ползвала все от по-скъпите шампоани, защото ползвах няколко пъти на Арома, Тео и др и просто съжалих 100 кратно  Sick Mr. Green #Cussing out то не винаги цената определя качеството, но не искам да го купя и така да си стои, че моята коса е доста претенциозна  newsm78 baby_neutral вие ползвали ли сте и доволни ли сте?

# 553
  • Somewhere far away
Ъъ... розова вода на коса - я по-добре недей!

# 554
  • в.преслав
Розовата вода си я ползвай за лице,стига да ти понася де.Някои имат непоносимост към нея.С малко масло от жожоба става чудесно средство за премахване на грим.От шампоаните на тази фирма съм вземала хининовия и този с хума,но не са нищо особено,даже изсушават много косата.Заложи на качеството.Добрата инвестиция винаги ти се връща стократно.

Общи условия

Активация на акаунт