Грижа за косата - 81 - място за всякакви въпроси

• 113 978
  • 705
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Аз маска с масла на влажна коса не съм ползвала, а само концентрата на Лореал. А разликата при мен е много голяма. Стоя 10-15 мин, измивам и усещам косата толкова подхранена, че не изпитвам нужда от балсам или маска, което не ми се е случвало поне от 10-тина години....откакто съм с руса коса. Косата ми е руса много време, 12-ка с най-висок процент окислител е боядисвана, и изсушаване след почти всяко миене. Много суха, но след тази процедура е фантастична. За това ми беше интересно дали ако си забъркам коктеил от масла и нанеса ще има същият ефект. Освен да пробвам Simple Smile.

пп Ако имах финансовата възможност бих ползвала продукта преди всяко измиване.

# 571
Какъв е този концентрат на Loreal?

# 572
# 573

мерси  bouquet .Аз използвах тривитаминол, но се отказах. Не ми се седи с него и другите продукти, мирише ми (то от киселото мляко и яйцата и алкохола). Сега си втривам бадемово масло и стоя 2 часа (поне не мирише и няма цвят). Има някакъв ефект поне.

# 574
Бихте ли ми препоръчали купена/козметика/ маска за коса, която се използва преди миене с шампоана?!

До сега ползвах на Collagena,  но искам малко да я сменя.

# 575
mamaden , в какво се изразява по- добрия ефект при нанасяне на маслата на влажна коса

Маслата сами по себе си не внасят допълнителна влага в косата, а 'заключват' вече поетата да не се губи. КОгато се сложат на влажна коса съответно заключват повече влага. Peace

# 576
  • Пловдив
mamaden , в какво се изразява по- добрия ефект при нанасяне на маслата на влажна коса

Маслата сами по себе си не внасят допълнителна влага в косата, а 'заключват' вече поетата да не се губи. КОгато се сложат на влажна коса съответно заключват повече влага. Peace
Т.е да слагам смело Simple Smile...имам био ленено масло и от гроздови семки, смятам при следващото миене да пробвам.

# 577
На влажна коса преди измиване - смело, да Grinning След измиване, по съвсееем малко че ефекта става обратен. Не слагай маслото от гроздови семки, то се препоръчва при проблеми с омазняването.

# 578
От известно време и аз оглеждам професионалната козметика за коса, че само домашни маски си правя, но не се получава гладък, блестящ и плътен косъм, поне не цъфти и нямам косопад. Гледах маските на Лореал- Витамино и Абсолют рипеър, но ще изчакам да видя какво ще ми кажат в четвъртък.
И така, за всички от Варна, какво ще правя в четвъртък-
зад операта на центъра има една аптека, до магазина за битови бг стоки /до пазарчето/. Там правят в момента безплатна диагностика на косата и скалпа. Който иска да се възползва.  Simple Smile
Имам един въпрос. Дали някоя от вас е изпозвала гланцовете на Лореал или Лакме http://zlatnaribka.com/index.php?cPath=219
дали имат ефект, колко е траен, и за каква коса е подходящ /моята се омазнява през 2 дни, но пък е дълга до кръста почти, къносвам се с черна къна, не ползвам сушоар, но съм химически изправена трайно/
Благодаря ви, дами следя с интерес.    bouquet

# 579
  • Пловдив
MissNellie ако не се лъжа беше споделила в темата за професионалните продукти, че е пробвала такъв гланц за коса. Може да потърсиш. Мен лично нещо не ме привличат много....

# 580
А знаете ли къде в Пловдив правят безплатна диагностика на косата и скалпа.

# 581
Мда, ето ми мнението, някъде в средата на поста цък -има ефект, трайността е индивидуална и зависи най-вече колко често и с какво се мие косата защото се отмива като деми боя, не е предназначен за определен тип коси, за всички става. Окислителя е много слаб и почти не се отразява освен ако косата не е изключително увредена.
МОга само да добавя - хубав продукт, но е глезотийка, не подпомага реалното състояние на косата, а и също, понеже полага слой върху косъма, прави терапиите и маските малко по-малко ефективни.

# 582
   Това с гланцовете и аз съм го мислила. Струва ми се подходящо за агресивното време сега на вън и климатиците вътре, както и при лятното парещо слънце.  Ще взема да ги пробвам. Косата ми е чуплива, едва ли ще има особен блясък, но може би наистина предпазва от външни влияния

# 583
Тази диагностика  във Варна само в  четвъртък ли  е,че утре имам път на там?

# 584
Боядисах с глоз майка ми, която все още не се боядисва. На Лакме е. Блясъкът е видим, много разкраси косата, но макар, че е без цвят, е факт, че й поизсветли косата мъничко... с половин тон може би...  Rolling Eyes  Иначе сме доволни.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт