Звездни компромати-85 част

• 58 215
  • 720
  •   1
Отговори
# 225
Коцето и Надя в Модерно Sunglasses..Много са сладки,Надето е още по хубава в напреднала бременност,а Коцето ми се вижда отслабнал Rolling Eyes

Разбрахте ли сега защо била специална химикалката?  Joy

# 226
  • Русе/София

Разбрахте ли сега защо била специална химикалката?  Joy

Кажи за тези ,които не са гледали. Praynig

# 227
Казали са им да донесат някакви вещи (не разбрах защо) и Надето обясняваше кое какво е, от къде е и т.н.
Стигна до една химикалка и заобяснява, че била специална, защото с нея гостите им писали пожелания в тефтер на сватбата.
И Коцето отстрани допълва ... "Също така с тази химикалка подписахме". Явно за булката специалното се различава от това на младоженеца.  Laughing Доста неловко се получи според мен.

# 228
  • Русе/София
До сега колкото и общи интервюта да са дали Н. и К. винаги имат различия.Гледните им точки за нещата около тях,чувствата и усещането за ценности и при двамата е много различно.Не ми се иска да съм ,като черна станция,но имам усещане,че скоро ще чуем и другата версия-развод по взаимно съгласие поради непреодолими различия.

# 229
Коцето и Надя в Модерно Sunglasses..Много са сладки,Надето е още по хубава в напреднала бременност,а Коцето ми се вижда отслабнал Rolling Eyes
Ей, изтървах го предаването... Някой може ли да даде линк?

# 230
На мен Константин и жена му са ми много антипатични.
Нина Добрев ми хареса много,късмет,че родителите и са избягали навремето.
Тук никога не би пробила така,както зад океана.

# 231
Много ме заинтригувахте с тия снимки и тая изложба. Някой ако може да покаже.
Не знаех, че инфантилна е модел.  Rolling Eyes

# 232
На мен Константин и жена му са ми много антипатични.

И аз така....

# 233
# 234
Много ме заинтригувахте с тия снимки и тая изложба. Някой ако може да покаже.
Не знаех, че инфантилна е модел.  Rolling Eyes
Ами не знаеш, защото не е.

# 235
# 236
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
наистина го е написала на страницата си ...
http://www.facebook.com/EvaLongoria?v=wall

Eva Longoria It is with great sadness that after 7 years together, Tony and I have decided to divorce. We love each other deeply and pray for each other’s happiness.

# 237
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

И аз ги гледах...Коцето ми се стори много арогантен... държеше се така, сякаш жена му е много глупава и се извинява, че е с нея ... и пускаше супер тъпи шеги

# 238
# 239

И аз ги гледах...Коцето ми се стори много арогантен... държеше се така, сякаш жена му е много глупава и се извинява, че е с нея ... и пускаше супер тъпи шеги

Може да си е такава несантиментална и прасната, както и Коцето, но той поне се е научил какво трябва да казва и какво очакват хората от него
Е, възможно е и да греша.

Например за Веселин Маринов знам, че е ужасно нагъл, арогантен тип, по събиранията на Пайнер - турнета,концерти и т.н. непрестанно се слагал на колежките си, безпардонен бил  Sick , ужасен коцкар. Нямал нищо общо с благия образ, който си създава по интервютата.

Общи условия

Активация на акаунт