Звездни компромати-85 част

• 58 223
  • 720
  •   1
Отговори
# 255
http://---/n/emiliya-ne-zhiveya-v-kushta-za-milioni-tya-si-e-na- … -dinev.30147.html

Rolling Eyes В някои сайтове намекват за раздялата на Емилия и Коко,не че е нещо ново но стана банално Mr. Green
Не се отваря.

В хотнюза пишеше за това Tired

Разделени са, сега живеела при майка си. Търсила си нов апартамент в София, ще се мести там , понеже иска най-доброто за Иван. Не казва в пряк текст за раздяла, но става ясно.

# 256
# 257

Да се изкажа и аз за Алисия. Никак не ми хареса прическата й. Сакото с колана е супер, ама панталонът не ми допадна особено.

....на мен пък ми харесва,много си е добре,има фигура .....та каквото и да обуе ,ще и е добре

# 258
        http://www.youtube.com/watch?v=fYJZFaXwXx4&feature=channel

Xtina  в "The Ellen show"

# 259
Ето една новина за едно ново име в българския поп-фолк:

Цитат
Точно мислехме, че след Азис няма кой да ни скандализира и изненада във фолк средите и се появи Трой. С какво скандализира той? Ами с това, че твърди, че е имал сантиментална връзка с женско куче.

Трой много си прилича с друг тепърва пробиващ поп-фолк изпълнител - Георги, известен с песните "Приятел с маска" и "Дай на макс". До толкова, че ще ни е трудно да ги различаваме в бъдеще, ако и двамата станат еднакво известни.
Според жълтата преса, Трой твърди, че е имал любовна, връзка с женско куче, без интимност. Въпреки това той е привлечен и от жени. "Може да харесвам И животни освен жени, но поне не съм гей.", оправдава се певецът. Според в. ШОК обаче това е по-скоро PR кампания с цел придобиване на популярност.

Не можем да съдим Трой, понеже всички наши звезди прибягват до интриги за добиване на по-голяма популярност а и както знаем целта оправдава средствата. Любопитен факт е, че Трой е състудент на нашумялата манекенка Бориса Тютюнджиева. Все още няма данни дали тя и Трой са имали интимни отношения.
В момента Трой набира средства за издаване на свой сингъл.

^И понеже пише и за Бориса Тютюнджиева искам да ви попитам тя има ли титла Мис България или е просто моделка?!  Simple Smile

# 260
Много любопитен факт, няма що. И как веднага "не е известно дали са имали интимни отношения"  Shocked И като са колеги в университета по какъв път на логиката трябва да са имали такива отношения? Много са гнусни и долни вече някои издания, нямам думи.

# 261
Ти остави това, ами за Коцето (от бившия вече тандем Райна и Константин) пишат, че бил гадже някога си преди десет години на Бойка Дангова, като доказателство прилагат снимка, на която седят един до друг. Но нито се целуват, нито нищо! Е това значи ли, че всеки с когото излезеш някъде приятелски ти е гадже? БГ журналистите правят всичко в името на интригата явно. Simple Smile

# 262
... във фолк средите и се появи Трой...твърди, че е имал сантиментална връзка с женско куче

Трой твърди, че е имал любовна, връзка с женско куче, без интимност.
"Може да харесвам И животни освен жени, но поне не съм гей."...

Shocked Shocked Shocked

rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo

Не ми достигат емотиконите чесно!

Преслава

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 02:14 от Viktoria®

# 263
# 264
Дженифър  Лопес не ми харесва дупето и в тези панталони
Харисън  Форд

Елън и Порша

# 265

много добре изглежда, прилича ми на сегашната Мис България

# 266
# 267
  • Варна

много добре изглежда, прилича ми на сегашната Мис България

С толкова фотошоп може да прилича на която си иска. Laughing

# 268
  • София

На Мария косата й естествена ли е?

Колкото до Алисия - много ми хареса, единствено прическата не е мой тип, но на нея й стои добре.

# 269
На мен Алисия ми харесва повече с такава прическа.
Днес четох коментари под статия, касаеща новата двойка - Алисия- Ники Михайлов, и много се смях на един- "Най накрая Валери и Ники Михайлов ще се съберат и ще сключат брак в Амстердам" Grinning

Общи условия

Активация на акаунт