Звездни компромати-85 част

• 57 948
  • 720
  •   1
Отговори
# 540
Явно тия кубинки са любими на Хелена за светски събития, та ги е сложила и с официална черна рокля на наградите *2010 Hollywood Awards*  http://movies.yahoo.com/photos/red-carpet/gallery/3014/2010-holl … ood-awards#photo9
ПС. В линка има снимки и на други звезди от това събитие.

# 541
  Снимката на Риана е от ревю на Миу Миу ,Риана е облечена изцяло в Прада, при това не е добавила нищо креативно от себе си, а  просто готов сет от колекцията, така както е на самото ревю.

И значи като е в Прада - не е откровен кич?

# 542
Точно това е разликата и то отново в полза на Хелена.Едно е манекенки да разхождата по подиума дизайнерски вдъхновения и да участват във фотосесии,а съвсем различно е да разжождаш такива тоалети на "живо".Хелена е приятно екцентрична,докато Риана и най-вече Кийра(от показаните снимки)в желанието си за ексцентричност са се превърнали в смешки.

# 543
    Не знам къде точно го прочете това, аз ли следва да съм го казала ?
  За теб кич- за друг висша мода.
   Прада си е супер, кичът идва изцяло от Риана и циганското и  излъчване, но това не спира дизайнерите да бързат да и пращат най-новите си модели, та да ги поноси малко.

# 544
Камелия остаряла е.

# 545
  • София
   Не знам къде точно го прочете това, аз ли следва да съм го казала ?
  За теб кич- за друг висша мода.
   Прада си е супер, кичът идва изцяло от Риана и циганското и  излъчване, но това не спира дизайнерите да бързат да и пращат най-новите си модели, та да ги поноси малко.
thumbsup
почти напълно съгласна с теб / с изключение само на това,че точно този сет на Прада не ми харесва, но иначе Прада си е Прада/
A иначе и според мен е абсолютно необходимо да се има предвид цвета на кожата,когато заимстваш така изцяло даден "ансамбъл" на някой дизайнер.  Mr. Green

# 546
# 547
  • София
Това че Прада си е Прада не променя факта че точно това съчетание е кич с или без Риана.
На мен и на модела ми изглежда отврат.

# 548
# 549
# 550
Всъщност на другите снимки от същото участие изглежда по-добре. Явно е от светлината, по-точно липсата на светлина.

# 551
# 552
Всъщност на другите снимки от същото участие изглежда по-добре. Явно е от светлината, по-точно липсата на светлина.
Възможно е,но лицето и е спокойно ,а бръчките по челото и около устата издават годините и.За коремчето не се е чуло ,но дано е за хубаво  Grinning

# 553
Американска е напитката, няма как да включат нашенски носии. Виж, ако рекламата беше на ракия, друга работа Whistling Laughing

Mr. Green

Харесва ми рекламата - а Нора има невероятен глас  Heart Eyes

# 554
За мене тия тоалети не са кич, а са висша мода. Определено ми харесват, е на Риана съвсем не стои както на моделката... Но на Кийра Найтли си й стои точно както си трябва. Аз бих се облякла така, харесвам най- вече тоалетите на Риана и Кийра, на Хелена и на Джулиан не са ми толкова на сърце.

Общи условия

Активация на акаунт