Звездни компромати-85 част

• 57 963
  • 720
  •   1
Отговори
# 465
http://fball.bg/videoPage.php?id=4168&t=MAXIM+-+%D0%A4%D0%BE … D1%81%D0%BA%D0%B0
Това е видео от фотосесията на Биляна Йотовска  също за Максим . Разликата между двете позирания за снимки е повече от очевидна , мисля ..

# 466
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Николета е смехотворна просто, тя и две пози не може да докара. Ако и след това видео някой вярва, че от западни списания са способни да я ангажират, значи е пълен наивник Mr. Green Да не говорим колко е различна на снимките и в клипа, това бузесто лице как се е сдобило със скулптурираните скули от снимките?

# 467
  • Tам през Атлантическия океан
, това бузесто лице как се е сдобило със скулптурираните скули от снимките?

Смукнала си е бузите  така , те така    Laughing

Камерън Диас  отново се е събрала с "бившия"  си приятел  Wink

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/11/24/article-0-0C3683FB0000 … C-343_468x286.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/11/24/article-0-0C3684B30000 … C-333_468x286.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/11/24/article-0-0C36832B0000 … C-426_468x286.jpg

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 01:37 от Desss

# 468
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Кой по-точно, дано не е Джаред Лето  Praynig Praynig?

# 469
  • not found
Николета е смехотворна просто, тя и две пози не може да докара. Ако и след това видео някой вярва, че от западни списания са способни да я ангажират, значи е пълен наивник Mr. Green Да не говорим колко е различна на снимките и в клипа, това бузесто лице как се е сдобило със скулптурираните скули от снимките?

Точно това мислих и аз , докато гледах клипчето

# 470
  • Tам през Атлантическия океан
Кой по-точно, дано не е Джаред Лето  Praynig Praynig?

Е те тоя

Alex Rodriguez  Rolling Eyes  бая мадами от Хливуд е оПаткал показва гугЪля  Mr. Green

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 04:34 от Desss

# 471
  • София
В понеделник гледах Американските музикални награди директно и останах смаяна като на 2 пъти пуснаха НАШАТА реклама. Колкото и да се вълнувах от наградите, емоцията за рекламата взе връх.  Hug Страхотно беше.

# 472
  • София
Хубава е рекламата на Кока Кола, но всяка година е така и "нашата" не виждам с какво е по-различна. Освен, че видях нелицеприятната физиономия на Деси Банова  Crazy
И не е НАША. Просто е снимана у нас. Да, ще я излъчват в 90 държави. Както компанията прави всяка година, независимо къде си заснемат рекламите. Иначе ми е приятен самият факт, че е снимана в България с български актьори.

навлечената Кейти и Сури с одеалцето  и пак
Майкъл Дъглъс със семейството в Дисниленд
Елизабета Каналис колко е глътнала корема, ще се задуши  Mr. Green
Парис  Хилтън  по време на риалити шоуто й
Шакира
Жизел  Бюндхен  и пак
Гери  Халиуел
Хелена  Кристенсен  за Reebok
Джесика Симпсън  с приятеля си

# 473
  • София
Хубава е рекламата на Кока Кола, но всяка година е така и "нашата" не виждам с какво е по-различна. Освен, че видях нелицеприятната физиономия на Деси Банова  Crazy
И не е НАША. Просто е снимана у нас. Да, ще я излъчват в 90 държави. Както компанията прави всяка година, независимо къде си заснемат рекламите. Иначе ми е приятен самият факт, че е снимана в България с български актьори.

Харесвам Дидо Манчев. Деси Банова не ми е симпатична, но не съм я и забелязала.  Peace

# 474
Станала е супер рекламата. Вече ми е празнично, така че и аз не съм забелязала г -ца Банова.

# 475
  • София
Е, признавам си, че предварително знаех, че ще участва  Wink Може би, ако нямах представа, надали някога щях да разбера, че русата мацка е точно тя (кадрите се сменят за секунди). Ама като знам и си ми е неприятна  Mr. Green Предварителната ми нагласа беше, че ще видя нещо типично българско, поне за секунда - от София примерно или каквото ще да е там. А какво избрали - великата забележителност, квартала на Денис Ризов, в който всичко е в американски стил. Много оригинално!

# 476
Американска е напитката, няма как да включат нашенски носии. Виж, ако рекламата беше на ракия, друга работа Whistling Laughing

# 477
а кой пее в рекламата ?

# 478
Американска е напитката, няма как да включат нашенски носии. Виж, ако рекламата беше на ракия, друга работа Whistling Laughing

Simple Smile newsm10

# 479
  • София
Смарти, толкова ти е остроумен постът, че чак се замислих дали съм споменала нещо за национална носия  Tired

Общи условия

Активация на акаунт