Звездни компромати-85 част

• 57 956
  • 720
  •   1
Отговори
# 525
  • España (Плевен)
  Тери Хачър напуска сериала "Отчаяни съпруги"

# 526
Бременна ли  е Кремена или не?

# 527
Няма ли да им е по-лесно да облекат жилетка на Сурито, вместо да мъкнат одеало. Или пък наметало да и вържат, пак ще е улеснение за тях  Thinking

Има ли някаква причина Сурито да е така необлечена ?
Може би това одеалце и е като талисман-с него се чувства сигурна и защитена,на топличко,а и излиза от топлата лимузина и влиза в някоя топла сграда..........

# 528
  • Варна
Няма ли да им е по-лесно да облекат жилетка на Сурито, вместо да мъкнат одеало. Или пък наметало да и вържат, пак ще е улеснение за тях  Thinking

Има ли някаква причина Сурито да е така необлечена ?
Може би това одеалце и е като талисман-с него се чувства сигурна и защитена,на топличко,а и излиза от топлата лимузина и влиза в някоя топла сграда..........

По-скоро е като дъщеря ми, от гъзария (на 3 год. е  Laughing) иска да носи някакви ефирни дрешки и трябва какво ли да не измисляме за да не замръзне. Rolling Eyes

# 529
# 530
# 531
Хелена Бонъм-Картер,харесва ми,приятно неглижирана(боти/кубинки са много модни,а костюма прилича на Вивиан Уестууд) Peace
А, от Риана едва ли ще стане модна икона,отписах я след като се появи с отвратителен гащеризон на шарени точки Laughing
.
Хексе
най -вероятно си права  Laughing

# 532
Хелена Бонъм-Картер,харесва ми,приятно неглижирана(боти/кубинки са много модни,а костюма прилича на Вивиан Уестууд)

Да, бе! Много оригинално да се появиш с кубинки и карирано бабешко костюмче на премиерата на собствения си филм (The King's Speech), в който между другото изпълняваш ролята на кралска особа.  Shocked

# 533
  • София
Да, бе! Много оригинално да се появиш с кубинки и карирано бабешко костюмче на премиерата на собствения си филм (The King's Speech), в който между другото изпълняваш ролята на кралска особа.  Shocked
Ако следиш "модните" й превъплъщения, нямаше да се изкажеш толкова негативно за показания тоалет  Peace  Wink

# 534
Хаха,на мен Хелена ми прилича на детска учителка така,ама тя принципно си е луда,та и прощавам. Laughing

# 535
Бих се изумила, ако Хелена се появи в обичайният за Холивуд вид. Тя винаги е била моден бунтар. Laughing

# 536
Да, бе! Много оригинално да се появиш с кубинки и карирано бабешко костюмче на премиерата на собствения си филм (The King's Speech), в който между другото изпълняваш ролята на кралска особа.  Shocked
Ако следиш "модните" й превъплъщения, нямаше да се изкажеш толкова негативно за показания тоалет  Peace  Wink

Жената си има неин си стил и, независимо каква роля е изпълнявала, на нормално събитие е нормално да бъде в нейния си стил. На мен ми харесва - оригинална е и не се смесва с масата Peace

Това е почти като да очакваш Мерилин Менсън да се появи в нормален вид на някакво събитие, на което ще присъства англ. кралица например. Laughing

# 537
  • Пловдив
Да, бе! Много оригинално да се появиш с кубинки и карирано бабешко костюмче на премиерата на собствения си филм (The King's Speech), в който между другото изпълняваш ролята на кралска особа.  Shocked
Ако следиш "модните" й превъплъщения, нямаше да се изкажеш толкова негативно за показания тоалет  Peace  Wink

Жената си има неин си стил и, независимо каква роля е изпълнявала, на нормално събитие е нормално да бъде в нейния си стил. На мен ми харесва - оригинална е и не се смесва с масата Peace

Това е почти като да очакваш Мерилин Менсън да се появи в нормален вид на някакво събитие, на което ще присъства англ. кралица например. Laughing

Само че на премиерата на Хари Потър е облечена като за премиера:

http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450gy250_992170.jpg

http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2010/11/11/992162_fotogalerii … sledniia_film_za/

# 538
  • UK
И пак е в този стил, тя просто си е шантава, страхотна е. Откроява се и всичко останало.

# 539
  Снимката на Риана е от ревю на Миу Миу ,Риана е облечена изцяло в Прада, при това не е добавила нищо креативно от себе си, а  просто готов сет от колекцията, така както е на самото ревю.
  Ето: 

Общи условия

Активация на акаунт