Февруарски мами сме засмени и гордеем се с кореми! - Тема 16

• 26 063
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
запис и от мен момичета, до после

# 76
привет и от нас!

Добре дошли на новите мами!
По въпроса за педиатрите не мога да се включа, понеже при нас системата е различна, ама ще се опитам да си намеря добър доктор, за да нямам нужда от родителници.

Хепи мама, аз съм си набелязала "Яж, моли се и обичай" ама се чудя на БГ или на английски да я чета. Филмът не мисля да гледам, че си представям как са "омазали" книгата. Сега като чета Хари Потер, направо ми е кофти, че гледах филма.

И да споделя, за салатка тип тодорка боева, малко изплагиатствана:
1/2 лук, 1/2 лимон, червено цвекло, 3 маслини - това нарязано ситно, и залято с оливен ойл - класика.
Внимание - сервира се в прозрачна стъклена купичка, иначе половината от кефа заминава.

# 77
Здравейте коремчета!

АНДЖИ,пощата ти е пълна и не мога да ти пратя на ЛС координатите си Naughty.

# 78
Много сте бързи, кога успяхте толкова да изпишете:))
Благодарим за новата темичка и пак е с чудно заглавие:))

Запис от мен и до после!

# 79
Хайде и аз да споделя по темите днес.
Кръвното от както се помня все ми ниско 90/60,но от както съм бременна е вече 100/75.

За педиатрите ще споделя как беше записването при нас и какво искаха.Моето джи пи е педиатър и ме е отгледала от бебе.Сега и мъжа ми и дъщеря ми са при нея в 25-то ДКЦ.Много съм доволна от професионализма й и не я сменям Naughty.Живот и здраве и бебето ще го запиша.Тя дойде у дома няколко дни след изписването на дъщера ми и я прегледа,даде ми много съвети.Взе от документите от болницата някакъв лист,но не помня какъв newsm78.Каза ми,че след като взема акта за раждане от съвета,трябва да й занеса копие+формуляр,който е за избор на личен лекар+Амбулаторен картон (карта),който се купува от книжарница и го попълвам.В тази карта се вписват прегледите на детето и мерките и т.н.При всяко посещение ми казва на следващата консултация какво ще се прави.Ходи на домашни посещения,но най-важното,че отговаря винаги на обаждания.За консултации на бебета и малки деца записва часове,които се спазват.
Като съвет от мен:поразпитайте близки приятелки с малки деца и отидете при лекаря,при когото смятате да запишете бебчетата и обсъдете въпросите,които ви вълнуват,за да няма след това недоразумения!

Добре дошли на новите мами ВИОЛИНИ и КРЕМКА  Hug!

# 80
Брех, Стани, я сподели името на тази докторка. Много съм любопитна - имам чувството, че в това ДКЦ няма свестен доктор  Rolling Eyes Мариян е при Китова, а нас с мъжа ми този юни ни преместих при Петрова....
Добре дошли на новите мами  Hug

# 81
Брех, Стани, я сподели името на тази докторка. Много съм любопитна - имам чувството, че в това ДКЦ няма свестен доктор  Rolling Eyes Мариян е при Китова, а нас с мъжа ми този юни ни преместих при Петрова....
Добре дошли на новите мами  Hug
Стефка Пеева

# 82
  • София
стани за 25 поликлиника в младост ли става на въпрос?

# 83
стани за 25 поликлиника в младост ли става на въпрос?
Да

# 84
bob4o_f eй сега качих корема и покупките в двата албума по предназначение. Много насериозно се взех с идеята да си почивам, че междувременно и 1 сериал успях да изгледам  Blush Има 2 неща от Asda (George е марката) с опаковката и цената ги оставих, за тези мами, които мислеха да пазаруват от там.

Привет на новите мами, само хубави неща да споделяте Hug

# 85
Запис и от мен Hug
Голямо писане браво на вас!
Ще вземете и мен да ме заразите с тези шишета и мен много ми харесват и единственият ми въпрос е дали тези шишета ще станат в стерилизатор  на Авент защото аз имам за микровълнова и смятам да го ползвам? newsm78

# 86
здравейте в новата темичка...ние вчера бяхме на консултация...и пак н и претупа...мери само таза и килограмите и един секунден ехограф на който видя че бебо е начорчик....дори големината на главичката не можа да премери...аз зачекнах въпроса с раждането как ще е....и каза че ако остане в това положение ще е секцио...но да видим другият месец...тогава каза че ще правим и изследванията преди раждане...какви са те..знаете ли newsm78

# 87
Здравейте момичета!
Първо да се запиша в новата темичка, а сега да БЛАГОДАРЯ  Heart Eyes  на всички които са гласували за мето момиченце във Facebook. БЛАГОДАРЯ ВИ за хубавите думи за моето дете, трогнахте ме много.   bouquet   bouquet   bouquet

# 88
Лелее,не е истина откривам ви на 6 стр... Shocked
Записвам се и се връщам да ви чета...

# 89
И аз да се запиша в новата тема Simple Smile
Моето кръвно винаги е било ниско и сега си се върти около 90/60 или 110/70.
За педиатрите наистина темата е интересна, ще я следя. Аз все още не съм избрала такъв. Трябва да говоря с една съседка, тя е с две бебчета, може би ще ми препоръча (или обратното) някого.
Предлагам тези, които препоръчват някого да пишат от кой град и квартал е, как се казва и в кое медицинско заведение работи, мисля че така ще сме си най-полезни.

Общи условия

Активация на акаунт