Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се оцветяват белтъчните елхички и шапчиците?
Как мога да създам декорация в бяло и зелено за сладкиши?
Мога ли да използвам коняк вместо ром за моя коледен кекс?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се оцветяват белтъчните елхички и шапчиците?
-
Как мога да създам декорация в бяло и зелено за сладкиши?
За бяла и зелена украса можете да използвате глазура от белтък и пудра захар. По-гъстата глазура е идеална за контури, докато по-рядката е по-добра за пълнежи. Нанесете гъстата глазура с помощта на пош, а рядката с лъжица. За оцветяване на украсата можете да използвате ядливи листа или други естествени елементи, които няма да повлияят на стегнатостта на глазурата. Уверете се, че използвате висококачествена пудра захар за гладка текстура на глазурата.
-
Мога ли да използвам коняк вместо ром за моя коледен кекс?
-
Как да съхранявам бисквити, меденки и базелски до Коледа?
-
Каква е пресата за сладки в магазин Плюса?