Тема Незабравима (Unutulmaz) 120

• 28 878
  • 753
  •   1
Отговори
# 15
Добро утро и прекрасен ден на всички незабравими !  Hug

С любимия ми клип http://www.youtube.com/watch?v=ykh4f_E6q4s

# 16
  • Варна
Добро утро и от мен на Компанията!

Искам да ВИ ПОМОЛЯ нещо - НЕКА БЪДЕМ ПО-ДОБРИ .
Всички харесваме и се вълнуваме за филма много. Нека бъдем благодарни на момичетата които се трудят неуморно за нас и губят ценно (за тях) време. (имам предвид п.697 на Hurricane от предната нема 119

Аз лично съм им много признателна - защото не разбирам и грам турски, не мота да качвам субтитри и да правя клипчета и т.н. Embarassed Embarassed Embarassed Но ако ги няма ЗАТЪМНЕНИЕТО ще е пълно.

БЛАГОДАРЯ МНОГО newsm51 newsm51 newsm51

# 17

Добро утро, слънчев и усмихнат ден, весела дружина

# 18
Здравейте момичета незабравими!
Хубав и спокоен ден и от мен  http://www.vbox7.com/play:a6814267.  Специални благодарности на момичетата, които превеждат филма.  newsm51

# 19
  • Русе
Добро утро и прекрасен ден на всички незабравими !  Hug

С любимия ми клип http://www.youtube.com/watch?v=ykh4f_E6q4s
Гледайки за Н-сти път този клип, все ми се струва, че ситуацията между двамата е

аналогична както преди взрива от 1-ви сезон -неувереност, съмнения, неизвестност..Стремеж към

нещо,което не знаеш как да го постигнеш. И трябва да се случи наистина взривен момент, когато

думите да се изкажат и всичко да се изясни.

# 20
Поздравявам Ви и с песен http://www.youtube.com/watch?v=rEeYz1m1FI4&feature=related отново с пожелания за успешен ден!  bouquet

# 21

С пожелание за хубав ден!

# 22
В случая проблема с преводите, разбирам,че не можете да помогнете, но имаше други неща , в които можехте да поискате да се изявите.
1.Оплаках се сигурно 3 пъти,че изпитвам затруднение в качването на клиповете в youtube, никой не си направи труда да предложи да ги качи, най-малкото заради някоя своя съфорумка,която не може да го гледа във вбокса. ooooh!

Хърикейн, съжалявам, уж чета всичко внимателно, но не съм прочела вика ти за помощ. Аз мога да кача клиповете в ютюб. Друго и аз не мога.
Ще помогна с удоволствие за „благото на народа“ Hug Hug Hug

# 23
Роси, благодаря ти за новата тема. Прекрасно райско кътче! Много хубаво гифче си създала, поздравления!

Стефи, поздравления за стихчето на 1 стр.

За Вас момичета....

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 14:34 от moxito

# 24
  • Русе
Хюрикейн,
всички осъзнаваме с каква огромна работа сте се захванали! Оценяваме и труда ви!

Лично аз разполагам със свободно време, но съм пълен профан в компютърните умения.

Все някой трябва да ме води за ръка?! Готова съм да помогна по всеки възможен начин,стига да

ми се покаже как. smile3525

# 25
Добро утро,и от мен,с пожелания за по-усмихнат и по-добър ден!

# 26
Искам да поздравя дъщеричката на една наша обичана съфорумка, която днес навършва 18 год.
Цвети, да ти е жива и здрава рожденничката! Пожелавам и много щастие и успехи във всяко нейно начинание. Да запомни едно:
Животът е като огледалото, ако му се усмихваш и то ще ти отвърне със същото! Весел празник!!!

# 27

Честит рожден ден на дъщеричката ти, Цвети. Желая й да расте щастлива, да получава и дава много любов,
                              да е здрава и да има късмет в живота. smile3525 smile3525

Последна редакция: чт, 18 ное 2010, 10:38 от marmalon

# 28
Добро утро, милички сладурки!

Пожелавам Ви ден пълен с усмивки!

С много благодарност на Карпатия за новата темичка! /Виж, пощальонката джуфка и герданче си е сложила, специално за теб да ти донесе цветенцето/

# 29
Здравейте, компания Незабравима!

Kaрпатия благодаря за новата тема и поздравления за първото ти гивче!
  Дежавю поздравления за ''Очакване''!

Общи условия

Активация на акаунт