Тема Незабравима (Unutulmaz) 120

• 28 667
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Дали ще я видим тази "целувка"?
На нея се крепи надеждата ни 10 дена  hahaha hahaha hahaha,но очаквай неочакваното,може от целувка да преминат на кьотек и после свещи по пода за извинение  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Embarassed Embarassed
Рекси,от твоята уста в сценаристките уши Praynig Praynig Praynig
Manpla,сценаристите чуха молбата ти  hahaha hahaha hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=TUavBb8lL6A

# 541
Дали ще я видим тази "целувка"?
На нея се крепи надеждата ни 10 дена  hahaha hahaha hahaha,но очаквай неочакваното,може от целувка да преминат на кьотек и после свещи по пода за извинение  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Embarassed Embarassed
Рекси,от твоята уста в сценаристките уши Praynig Praynig Praynig
Manpla,сценаристите чуха молбата ти  hahaha hahaha hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=TUavBb8lL6A
Рекси, благодаря  Hug.Ако решат да повторят,може и потретят и т.н. 4-5-6........подобни на този момент,няма да им се разсърдя да знаеш hahaha

# 542
  • София
Цитат
Рекси, благодаря  .Ако решат да повторят,може и потретят и т.н. 4-5-6........подобни на този момент,няма да им се разсърдя да знаеш
То никой няма да им се разсърди,ама освен да повторят някаква страстна сцена  не очаквам кой знае какво-СЕМ дебне  Stop Stop Stop Но не може и така лесно да им се размине,нали някой трябва да вика на Ямур абла  hahaha hahaha -както беше писала Бобо в стихчето си

# 543
Цитат
Рекси, благодаря  .Ако решат да повторят,може и потретят и т.н. 4-5-6........подобни на този момент,няма да им се разсърдя да знаеш
То никой няма да им се разсърди,ама освен да повторят някаква страстна сцена  не очаквам кой знае какво-СЕМ дебне  Stop Stop Stop Но не може и така лесно да им се размине,нали някой трябва да вика на Ямур абла  hahaha hahaha -както беше писала Бобо в стихчето си
Ама на нас малко ни трябва....една целувка,някоя друга свещичка,може и леко душче с течаща водичка....виж колко сме скромни само Wink Simple Smile

# 544
Розовке,нали си добратА фея Hug няма ли да ни зарадваш с нещичко новичко?
Меги,Диди много сте тихи  Wink
Рекси изчезна.....Шоколадче отсъства,нали е петък вечер  ThinkingТишинааааа.............

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 02:38 от manpla

# 545
Меги,Диди много сте тихи  Wink
Рекси изчезна.....Шоколадче отсъства,нали е петък вечер  ThinkingТишинааааа.............
Аааааааа, как, тука съм, къде без мен, как бих пропуснала тази диско-нощ!

# 546
Рекси изчезна.....Шоколадче отсъства,нали е петък вечер  ThinkingТишинааааа.............
[/quote
Аз те търсих на балкона,ама ти си се криела май newsm78

# 547
  • София
Не съм изчезнала,ама четох едни тежки теми в другите раздели  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 548
Не съм изчезнала,ама четох едни тежки теми в другите раздели  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

Рекси,по това време????
Заповядай една усмивка да те разведри се надявам Hug

# 549
Знаете ли дали филма на Серхан "Под дъжда"го има някъде преведен???
А пък и много му върви на дъжд на наш Хубавелко нещо hahaha

# 550
  • София
Мисля че го няма никъде преведен  newsm78 newsm78 иначе филма не е лош,но някакси не ме грабна така силно,тя и историята му е малко тъжна  Cry Cry

# 551
Виждали ли сме я тази снимка от Клетва?

# 552
Забелязах , че в новия дом на Харун има много картини вижте
Тук зад тях

Тук също се вижда в далечината

Та си мислех дали еда тук не е в къщата му , това зад нея май е картина

# 553
Мисля че го няма никъде преведен  newsm78 newsm78 иначе филма не е лош,но някакси не ме грабна така силно,тя и историята му е малко тъжна  Cry Cry
аз така или иначе няма да разбера нищо тогава,а ми изглежда интересен поне по резюметата.Ще го гледам като понауча турски hahaha

# 554
Розовке,можееее.Още само 4 дни и ще видим,а може да разберем и днес,знае ли се Praynig

Общи условия

Активация на акаунт