Тема Незабравима (Unutulmaz) 120

• 28 668
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Розовке,можееее.Още само 4 дни и ще видим,а може да разберем и днес,знае ли се Praynig
Дано , дано  Hug Hug

# 556
  • София
Ей,ама  значи всички за следователи сме родени  hahaha hahaha hahaha

Ама тая снимка ако е от къщата на Харун,значи че и Меца е там  #2gunfire #2gunfire или пак сме в заблуда с тия разбъркани кадри от фрагмента

# 557
Ей,ама  значи всички за следователи сме родени  hahaha hahaha hahaha

Ама тая снимка ако е от къщата на Харун,значи че и Меца е там  #2gunfire #2gunfire
Че защо ?  ooooh! Laughing

# 558
  • София
Трябва да ходя да търся има ли кадри от спалнята на Меца,да видим дали и тя си е накачила картини по стените,ама само като се сетя за нейната особа  и  bash bash bash bash даже като гледам повторно сериите ги превъртам моментите с нея  #Cussing out #Cussing out

# 559
  • София
Незабравимке,ти няма ли да си кажем мнението по казуса  newsm78 newsm78

# 560
Аз гледах пак фрагманта и си мислех,че снимките на лаптопа на Мелда и този момент на снимката, може би са всъщност 2 различни момента newsm78 ooooh! Thinking

# 561
  • София
Аз гледах пак фрагманта и си мислех,че снимките на лаптопа на Мелда и този момент на снимката, може би са всъщност 2 различни момента newsm78 ooooh! Thinking
Напълно е възможно,но Еда защо има толкова изплашен поглед  newsm78 newsm78
А и като знам Харун какъв се е наежил напоследък,какво да прави в къщата му освен ако не е омекнал след целувката,ако има такава  #Crazy #Crazy Само въпросителни и никакви отговори ooooh! ooooh!

# 562
Еда май наистина вижда снимките  ooooh! ooooh!

Картината е същата

# 563
Хораа , къде изчезнахтее  newsm78 Crossing Arms

# 564
  • София
Много добра сестричка ще излезе Мелда  ooooh! ooooh! знаех си че не трябва да и вярвам и хич не са й добри намеренията.Но ако Еда наистина види снимките поне ще разбере по-навреме какви са плановете на Меца и дано не и се доверява вече  doh doh

# 565
Розовке,така е.Голям си  smile3530 Как ли се чувства Еда в този момент,но пък това ще и помогне, мисля ,да спре да разчита и търси опора в Мелда

# 566
изглежда че доста още време ще се потим и скубим косите с Мелда #Cussing out

# 567
  • София
Не случайно ги даваха тримата в промото за новия сезон  newsm78
Момичета все пак никъде ли не качиха интервюто от миналата седмица,че след написаното от Дани и  Роси ми стана супер любопитно   bouquet

# 568
  • София

Между другото да споделя нещо,което ми направи силно впечатление-къщата на Гюлер я дават непроменена от вън,но вътре ми е супер различна.Преди стаите им бяха едни мънички с мънички легла,пък сег асложили едни големи спални и пак широчко  newsm78 newsm78 тия стаи да не са разтегателни  hahaha hahaha hahaha Дори на Еда ми се струва,че е съвсем друга одаята  Crossing Arms

# 569
Не случайно ги даваха тримата в промото за новия сезон  newsm78
Момичета все пак никъде ли не качиха интервюто от миналата седмица,че след написаното от Дани и  Роси ми стана супер любопитно   bouquet
Рекси,никъде го няма.Търсих го с всички възможни търсачки,ама интервю уок.И аз го изпуснах повече от половината,нали не го дадоха по европейското АТВ.Сигурно е имало нещо,което не етрябвало да знаем,иначе защо да го няма.То големи тайни около тоя филм,голямо чудо.Никаква екстра информация за нищо.Сигурно ще намерим по-лесно игла в копа сено,отколкото малко клюки hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт