Тема Незабравима (Unutulmaz) 120

• 28 653
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Да пускат,ама са се стиснали,не се ли напразнуваха вече,оставиха ни в пълна информационна мъгла,само на догатки  ooooh! ooooh! и аз колкото повече го гледам тоя фрагмент си мисля,ама това видях ли го или  може и да съм го сънувала  hahaha hahaha hahaha hahaha Напомни ми за лятото и трескавото очакване,а те само ни лъгаха толкова време  smile3505 smile3505 smile3505 smile3511 smile3511 smile3511
hahaha Рекси!Та те смениха сценария от лятото.Като се сетя,май децата си ги очаквах с по-голямо спокойствие  Laughing
Те смениха сценария,ама не изневеряват на принципа да ни държат максимум в напрежение  ooooh! ooooh! Ние цяла седмица изписваме сто теми с догатки и   хиляди предположения,а накрая в епизода се оказва 1001 възможност  hahaha hahaha hahaha Вече им  се чудя как им ги ражда главата толкова гениални мисли  smile3505 smile3505

# 586
Да пускат,ама са се стиснали,не се ли напразнуваха вече,оставиха ни в пълна информационна мъгла,само на догатки  ooooh! ooooh! и аз колкото повече го гледам тоя фрагмент си мисля,ама това видях ли го или  може и да съм го сънувала  hahaha hahaha hahaha hahaha Напомни ми за лятото и трескавото очакване,а те само ни лъгаха толкова време  smile3505 smile3505 smile3505 smile3511 smile3511 smile3511
hahaha Рекси!Та те смениха сценария от лятото.Като се сетя,май децата си ги очаквах с по-голямо спокойствие  Laughing
Те смениха сценария,ама не изневеряват на принципа да ни държат максимум в напрежение  ooooh! ooooh! Ние цяла седмица изписваме сто теми с догатки и   хиляди предположения,а накрая в епизода се оказва 1001 възможност  hahaha hahaha hahaha Вече им  се чудя как им ги ражда главата толкова гениални мисли  smile3505 smile3505
Явно е,че те няма да си сменят начина на мислене,затова ние трябва да преорганизираме нашият и да ги изненадваме,като познаваме какво ще се случи Thinking

# 587
!!!!!

# 588
# 589
Днес ще посрещнем заедно изгрева на слънцето  Hug

# 590
Рекси,ти ни караш пак да  smile3518 smile3518 smile3518 преди лягане.
Благодаря,наистина е хубава Hug

# 591
  • София
Мило,аз ще лягам вече,че наистина посрещнахме утрото,другите след малко ще стават,ние докато легнем.Лека нощ и сладкии сънища  Hug Hug

# 592
Мило,аз ще лягам вече,че наистина посрещнахме утрото,другите след малко ще стават,ние докато легнем.Лека нощ и сладкии сънища  Hug Hug
Рекси,леко утро за теб и сладки сънища!Пусни щорите,че след малко става светло Hug

# 593
Добро утро и релаксиращ уикенд!

# 594
  • Русе
Добро утро, приятели!

Дано да е хубав денят ви, събота е все пак?!

# 595
Добро утро момичета и Петко !!!  Пожелавам ви хубав ден и една красива разходка!!!

# 596

Хайде поспаланки масата е сервирана.....

# 597
Изготвила съм ви и пълна програма за деня:

Тъй като деня вещае да е слънчев и топъл, може да се отдадете на спорта и развлеченията...

# 598
Добро утро, милички сладурки!
Желая Ви, весели и усмихнати почивни дни!

А баба отива да учи турски по наръчника но Моксито  newsm10

# 599
Moxito,
идеята ти е чудесна! newsm10

Баба тича до най-близката банка да подсигури паричките!

Общи условия

Активация на акаунт