Тема Незабравима (Unutulmaz) 120

• 28 656
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
Еда май наистина вижда снимките  ooooh! ooooh!

Картината е същата
Мелда да не би да е заселила стаята на Тюркян и Джамбу?

# 571

Между другото да споделя нещо,което ми направи силно впечатление-къщата на Гюлер я дават непроменена от вън,но вътре ми е супер различна.Преди стаите им бяха едни мънички с мънички легла,пък сег асложили едни големи спални и пак широчко  newsm78 newsm78 тия стаи да не са разтегателни  hahaha hahaha hahaha Дори на Еда ми се струва,че е съвсем друга одаята  Crossing Arms
Ами нали забогатяха.Може и магическа пръчка да са си купили hahaha Joy hahaha
Може би е друга къща,ако не са успели да я наемат отново,ако са им изтекли договорите.Нали не са предполагали за успеха на филма.Виж че всички са в различни жилища този сезон

# 572
Аз направих едно клипче набързо я кажете дали се е получило нещо  hahaha
http://www.youtube.com/watch?v=U1UT-lTfeHU

# 573

Дори много красиво се е получило с тази песен на Джей Шон  smile3501 newsm51 smile3501 newsm51 smile3501 newsm51 smile3501

# 574

Между другото да споделя нещо,което ми направи силно впечатление-къщата на Гюлер я дават непроменена от вън,но вътре ми е супер различна.Преди стаите им бяха едни мънички с мънички легла,пък сег асложили едни големи спални и пак широчко  newsm78 newsm78 тия стаи да не са разтегателни  hahaha hahaha hahaha Дори на Еда ми се струва,че е съвсем друга одаята  Crossing Arms
Може би е друга къща,ако не са успели да я наемат отново,ако са им изтекли договорите.Нали не са предполагали за успеха на филма.Виж че всички са в различни жилища този сезон
Арсланлъ разбирам, пообедняха малком, трябваше да го оставят този дворе, ама на Тюркян пък какво и фалира, че и тя да се мести!

# 575

Дори много красиво се е получило с тази песен на Джей Шон  smile3501 newsm51 smile3501 newsm51 smile3501 newsm51 smile3501

Много се радвам , че ти харесва   bouquet  bouquet
Хайде лека нощ от мене  Hug Hug Hug

# 576
  • София
Страхотно се е получило,а и песента е много въздействаща   bouquet

# 577

Между другото да споделя нещо,което ми направи силно впечатление-къщата на Гюлер я дават непроменена от вън,но вътре ми е супер различна.Преди стаите им бяха едни мънички с мънички легла,пък сег асложили едни големи спални и пак широчко  newsm78 newsm78 тия стаи да не са разтегателни  hahaha hahaha hahaha Дори на Еда ми се струва,че е съвсем друга одаята  Crossing Arms
Арсланлъ разбирам, пообедняха малком, трябваше да го оставят този дворе, ама на Тюркян пък какво и фалира, че и тя да се мести!
Официално не са се преместили.Но тази къща изглежда различна отвътре,а не си спомням за двора.Май го дадоха newsm78Незнам,може и да греша,нали съм вече  #Crazy #Crazy #Crazy

# 578

Много се радвам , че ти харесва   bouquet  bouquet
Хайде лека нощ от мене  Hug Hug Hug

Лека нощ и сладки сънища!  bouquet

# 579
  • София
Цитат
Официално не са се преместили.Но тази къща изглежда различна отвътре,а не си спомням за двора.Май го дадоха Незнам,може и да греша,нали съм вече    

Двора си изглеждаше същия,нали даваха Еда седнала отвън  ooooh! Манпла ти от какво си облещила така очи в тоя час на ноща  newsm78 newsm78

# 580
Май пак ще останем тук обичайните заподозрени!

# 581
Цитат
Официално не са се преместили.Но тази къща изглежда различна отвътре,а не си спомням за двора.Май го дадоха Незнам,може и да греша,нали съм вече    

Двора си изглеждаше същия,нали даваха Еда седнала отвън  ooooh! Манпла ти от какво си облещила така очи в тоя час на ноща  newsm78 newsm78
Рекси,то нема ли от какво? Взех да си мисля видях ли това,не го ли видях,така ли беше или не........Свят ми се вие от тези 40 секунди,да пускат поне още толкова вече  ooooh!

# 582
  • София
Да пускат,ама са се стиснали,не се ли напразнуваха вече,оставиха ни в пълна информационна мъгла,само на догатки  ooooh! ooooh! и аз колкото повече го гледам тоя фрагмент си мисля,ама това видях ли го или  може и да съм го сънувала  hahaha hahaha hahaha hahaha Напомни ми за лятото и трескавото очакване,а те само ни лъгаха толкова време  smile3505 smile3505 smile3505 smile3511 smile3511 smile3511

# 583
Дами, всъщност групата се увеличава! Гостите да слизат от балкона, верно, че там са най-скъпите места в Народния театър, ама и тук ще ви хареса!

# 584
Да пускат,ама са се стиснали,не се ли напразнуваха вече,оставиха ни в пълна информационна мъгла,само на догатки  ooooh! ooooh! и аз колкото повече го гледам тоя фрагмент си мисля,ама това видях ли го или  може и да съм го сънувала  hahaha hahaha hahaha hahaha Напомни ми за лятото и трескавото очакване,а те само ни лъгаха толкова време  smile3505 smile3505 smile3505 smile3511 smile3511 smile3511

hahaha Рекси!Та те смениха сценария от лятото.Като се сетя,май децата си ги очаквах с по-голямо спокойствие  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт