Тема Незабравима (Unutulmaz) 120

• 28 847
  • 753
  •   1
Отговори
# 240
Айде малко за разведряване на обстановката:
Прибира се мъж от командировка в чужбина и жена му още от вратата започва да разпитва:
- Е, как беше, разкажи нещо забележително от чужбината?
- Най-интересното беше стриптийза. Даваш 50 евро и една мацка се съблича пред теб гола на една маса... и при това в такт с музика.
- И ти за това даде 50 евро?
- Дадох.
...- Дай ми на мен 5 лева и аз ще ти се съблека тук на масата .
Мъжът дал петарката, седнал близо до масата и зачакал. Жена му пуснала радиото качила се на масата и лека-полека се съблякла.
- Е скъпи, как беше?
- Абе, жена кво да ти кажа... евтиното си е евтино.
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 241
Макар и малко късно, тъй като денят е към своя край, искам да честитя рожденния ден на дъщерята на Тарабас! С пожелание за много здраве, дълголетие и щастие както на нея, така и на хората, които обича и я обичт! Пожелавам много успехи във всяко едно начинание; тази година е много важна за нея, преполагам, че е кандидат-студентка! Пожелавам и да бъде приета там където най-много иска и също така да се изучава в специалността, която много желае! Успешна реализация на всички поставени цели, сбъднати мечти, както нейни, така и на родителите и и много радост! Весело доизкарване на празника (ако го празнувате днес)!  smile3525

# 242
  • София
Айде малко за разведряване на обстановката:
Прибира се мъж от командировка в чужбина и жена му още от вратата започва да разпитва:
- Е, как беше, разкажи нещо забележително от чужбината?
- Най-интересното беше стриптийза. Даваш 50 евро и една мацка се съблича пред теб гола на една маса... и при това в такт с музика.
- И ти за това даде 50 евро?
- Дадох.
...- Дай ми на мен 5 лева и аз ще ти се съблека тук на масата .
Мъжът дал петарката, седнал близо до масата и зачакал. Жена му пуснала радиото качила се на масата и лека-полека се съблякла.
- Е скъпи, как беше?
- Абе, жена кво да ти кажа... евтиното си е евтино.
 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62
Това ме разби  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 243
Ani06, честит да ви е новият член на семейството! Пожелавам ви да ви е жив и здрав, с много радост да дарява родителите и цялото си семейство! Пожелавам светло бъдеще на това детенце, много радост и щастие на него и цялата ви фамилия! Нека това новопоявило се слънчице винаги огравя и стопля вашия дом! Бъдете щасливи! smile3525

# 244
Поздравявам с новия си клип.Дано ви хареса! Hug Hug Hug
http://www.youtube.com/watch?v=m4sJ1vCTvMs
http://vbox7.com/play:8f534441

# 245

Честит Рожден Ден,
                                                                     Мария 72!

Букет от нежни пожелания, дарявам ти с ръце

щастие и радост желая ти от все сърце!

Живот и здраве и дълги дни

и нека с рози е окичен живота ти до старини!

За твое здраве!

# 246
# 247
  • Варна
Мили дами, много ви благодаря за милите думи и цветята за скромните ми стихове! reverance lovekiss
 Желая ви лека нощ smile3531, че вече  #Silly!
Утре или май вече днес е smile3558 smile3558 smile3558 край на работната седмица и тягостното очакване на нов фрагман или нови снимки!   Hands Clap Дано има и да са повече thumbsup, че достатъчно чакахме smile3539- заслужихме си ги! newsm09

# 248
Мария,  newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59!

# 249
Манпла,Шоколадче,Hoşgeldiniz   bouquet
Алисас на теб и всчики,които лягат-спокойни сънища  Hug
Рекси,точно си мислех,че не те виждам на балкона и ето те и теб.
iyi buldum  Hug

# 250
  • Варна
Да се присъединя и аз към поздравленията за рождения ден на Мария-
честит рожден ден, Мария! newsm59 newsm67 bdbaloni
Желая ти всичко най- хубаво в живота- здраве, радост, щастие, любов, късмет и успехи! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 251

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН  МАРИЯ!

# 252
  • София
Много хубав клип със страшно чувствена песен  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 Продължавай да ни радваш с творенията си,за теб

# 253
# 254
Мария,Честит рожден ден! newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm59 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт