АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 64 337
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Ходих до Пчеличката Мая - в неделя имат свободно само от 13 до 15 ч. Цената е 100 лв. наем на залата за 10 деца, всяко следващо по 10 лв.

Ако има сутрешен час към 10 - 10;30 в Морското направо там да ходим.

Тина, съжалявам за загубата на баба ти. А на теб лека операция.

Влади е с бронхит.  Sad Миналата нощ беше кошмарна, дано тази е по-лека.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 22:11 от renni79

# 136
  • София
Тинче, приеми и моите искренни съболезнования!
Толкова ме е страх от смъртта, че ежедневно се гипсирам от страх.
За партито - ние ще липсваме, защото аз съм на работа. Днес като разбрах за кончината на Адрей Баташов си дадох сметка, че вече живея, за да работа, а не обратното както е нормално. Все не ми остана време да отида да го гледам на живо, а имах огромното желание... мислех, че има време, а то няма. Та така, смотано ми е днес.

# 137
Тина, леко да мине операцията  Praynig! Моите съболезнования за баба ти  Cry!

Данче, така е дните ни не са много, но недей да ти е смотано - по-добре си купи билет да гледаш някой друг, който харесваш   Wink!

Ние с Мимата украсихме елхата в събота. Тя обаче продължи да пренарежда играчките, защото местата им не били "пърфект" и ми се струва, че това ще продължи до Коледа  Crazy.

# 138
  • София
Зарка, Мимета ме кефи! Още един перфекционист!

Данче, така е - като почине някой осъзнаваме, че никой не е застрахован и че нямаме времи за маене. Никой незнае кога е края на земния му път.

# 139
Добро утро , момичета!
След час ще звънна да запазя в Морското за 10,30-12,30 в неделя 5-ти. И довечера ще мина да дам някакво капаро. Ако някой има възражения някакви , сега е момента.
И ние украсихме вече елхата. В събота пък участвахме в много хубаво мероприятие, което се провежда всеки уикенд "Изкуство за малките". Обикаляхме галериите и Симона рисуваше. Повече инфо тук : http://da-dk.facebook.com/group.php?gid=111589198886516&ref=share

# 140
Хелоу, банда! Тук  семейство Шаркови! welcome Днес се сдобихме с няколко типични пъпки и Тони бе заведен при доки заедно с брат си - имаме варицела. Малкият още не е прихванал, но е малко вероятно да не олепи и той. От днес броим 10 дни карантина , май толкова някъде се падат.

# 141
  • София
А, честито!

В нашата група, обаче, не е стигнало.

# 142
Добро утро!
Капарирах , така че е сигурно в неделя от 10,30 там. Ако някой има нужда от разяснение на адреса ще обяснявам.
Аги, леко изкарване на шарката!

# 143
Вени , и във вашата група казаха, че имало случай, но минаха 2 седмици някъде. При нас днес е паднал в боя и последния от тайфата, вече 99%  да кажем от групата са болни или са я минали. Добре, че нямахме втора скарлатина, че вече множко щеше да ми дойде.
Тони днес е значително по-зле от гледна точка на пъпките. Много са, за съжаление излизат и още, и още.... Ние не можем да дойдем на партито при тази ситуация, защото няма да са минали 10 дни.

# 144
Аги, даже и да са минали 10 дни, няма гаранция - за вас - че няма да прихванат нещо след варицелата. Даниел го пуснахме на градина след неговата варицела, ходи една седмица и изкара и скарлатина. Иво така и не го пуснахме на градина после, излезе направо в лятна ваканция, реших да не рискувам.

Значи ще се видим в неделя, супер   Laughing

# 145
  • София
Не съм разбрала от нашата група да има болен. Не са казали. Ще питам. При вас всички изкараха? Че много бързо!

# 146
Привет и от нашия лазарет  Laughing  Милена в понеделник се оплакваше от болки в корема, като я прибрах от ДГ и още преди обяда (и слава Богу!) повърна за 1ви път, после през нощта още 2 пъти (и мама сменяше чаршафи, миеше коса,......ясна ви е картинката  Wink). Вчера сутринта беше толкова отпаднала, чак апатична, че вече се виждах в болница с нея. За щастие обаче живна много бързо след като пийна малко чай и после като ядеше и солети, щастието бе пълно  Wink  Но беше нещо страшно, не можеше да се държи на краката дори. Сега е добре, пу пу, възстановява се.

Аги, дано варицелата мине леко!

Днес е 1ви декември и като всяка година, така и тази направих един Коледен календар за малката. С вируса обаче маааалко ми се промениха плановете и трябваше посред нощите да го правя, в резултат на което се оказа снощи, че направих Коледно селце с 23 къщички само  ooooh!  Laughing http://picasaweb.google.com/Tani4ka75/Adventskalender2010?authke … RgCIbM1KOCoJu_QQ#

# 147
  • нейде там, където ....
Иска ми се да дойдем, но не мога да кажа със сигурност - в съседната група има скарлатина, а с баткото имаме три ангажимента в събота. Ако оцелея - ще дойда само с Митко.

# 148
  • 2 етажа над тавана
За коледното парти - там сме, живи и здрави!

Аги, леко да минава шарката!

Татянка, Миленка също бързичко да се оправя!

Тинче, съжалявам за баба ти Sad Hug И леко да минава операцията Praynig

Татянка - идея само давам - направи от ролка от тоал.хартия пак подобно на къщите - само че ракетата на Дядо Коледа и я приземи някъде в селцето - нека е 24-тата изненада. Друг вариант за който се сещам е да направиш шейна, но мисля, че ще е малко по-сложно, за сметка на което обаче може да я паркираш както на земята в самото селце , така и върху покрива на някоя от къщите. Идеята и изпълнението ти иначе са страхотни Peace

Ние тази година ще караме без коледен календар - първо - до нова година Маги е лишена от бонбони и шоколади, а част от нещата за календара по принцип са ми такива нещо. Второ - не ми остана и време да го направя, готов така и не купих, та ще си броим до Коледа без календар.

Още не сме украсявали, нещо нямам настроение, но се надявам да ми дойде мерака и на мен за украси и празнуване - в петък ни е първото от поредица коледни тържества, дано ми подейства заразяващо.

# 149
  • София
Татянка, супер е календара. Peace
Нашия е един на Плеймобил и днес го извадих. влади нищо не разбита от броене, но поне си поигра с човечеатат и животните. Соня ще го види като си дойде от градина.
Днес извадих украсата и довечера ще украсяваме.

Бабълче, наказана ли е Маги без лакомства или по друга причина не и даваш? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт