АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 64 354
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Да я нацелуваш от мен!

# 226
Ето ме и мен да не ми мислите . Операцията мина ок в понеделник , но до днес как оцелях , не разбрах  #Crazy. Като ме започнаха едни зверски болки в ухото и гърлото , не мога да преглътна и страшно главоболие. Три дена така, ходихме в провинцията да полагаме урната на баба ми  Sad , въобще ужасна седмица. Сутринта реших да се обадя на лекарката и да отивам да ме види. Веднага ми махна превръзката и конците и ми просветна. Сега ми е странно усещането в устата , но нямам такива болки. Пия си антибиотика и така до другата седмица. Надявам се огромната яма в устата да се затвори скоро .
Сега е време да мисля за Коледните празници и да се опитам да изляза от дупката , в която съм.

Иленка, нямам думи за Диди  Heart Eyes

Ренка, понякога съм намирала за чаровни мъже с криви носове  Wink, ако е от суетните , ще го мислите по-натам. В детски клуб Вальо си игра с една пица на парчета много време, да не би за нея да ти говори?!

Рали , честит ви нов член в семейството  Grinning.

Ема в градината е казала барби и сме взели такова, поредното. Иначе сме купили пиано и дървена къща с обзавеждане -за 35 лв, стори ми се добре като цена и затова я взехме след основния  подарък. На Нора една кукла - бебе за 10 лв от Джъмбото. От две седмици се сети Ема, че искала грънчарско колело, но не знам колко стават, пък като се замисля, важното е тя да се радва, ще кажа на баба й да го вземе. Ще купя още книжки и приключвам с децата.

Янче, много мило, наистина.

Татянка, на теб хубаво изкарване на партито .

# 227
Малеее, ТинчеHug Да ти минава бързо!!!
Иленке, ама много са красиви и двамата - и баткото и малката! Пу, пу!  bouquet Имат прекрасни очета, едни такива очертани в тъмно от мигличките, хубавци са!

Моят малък пакостник днес навърши 2 годинки!

Нямам как да ви снимам какво сътворих, но довечера ще го щракнем!

# 228
  • София
Аги, Честит ви рожденик! Да е жив и здрав!  bouquet

Иленке, наистина са разкошни децата. А роклята на Диди направо ми я пращай по пощата.  Wink
Соня ще имат тържество,  в което ще е фея и вчера госпожата ми каза да е с такава рокля и вълшебна пръчица. Кажете от къде да намеря подобна рокля. В Джъмбо няма, в Хиполенд има принцески, но са 55 лв. newsm78

Иначе ние изкарахме кошмарна седмица - Влади беше с ужасно повръщане и разстройство. Даже още не му е минало съвсем. Още не мога да изпера всички оповръщани чаршафи и пижами. Sick На косъм бяхме от влизане в болница, но му се размина. Сега пък му се яде, но още не смея да му давам всичко, че още не му се е затегнал стомаха.

# 229
Аги, да е жив и здрав Дидо   bouquet, не мога да повярвам , че вече е на 2. Честит празник на цялото семейство  Hug.

Рени, Ема има две разкошни принцески рокли - на Пепеляшка и на Спящата красавица , английски са и са наистина страхотни. Мисля, че ще и станат на Соня, с удоволствие ще ви услужим.

Последна редакция: сб, 11 дек 2010, 17:34 от Mayflower

# 230
  • София
Ей, Тина, супер!
Днас майка ми ще търси, а и аз в понеделник, вторник. Ако не намеря нещо подходящо ще се възползвам от предложението. Hug

# 231
На патерица,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДИДО НА АГИ!
Да е здраво, обичано, безгрижно детенце!

bouquet

Янче, а ти върна ли се при милото Симонче!? Wink

Рени, много болести ви се събраха... Дано вече няма! Hug

Тина, дано и теб са те отминали болежките! Hug

Рали, честит ви любимец! Peace

След вчерашния работен ден, днес си мисля, че утре пак почиваме... Rolling Eyes

# 232
  • Sofia
Здравейте влизам за мъничко само, прочетох отгоре отгоре и разгледах снимките - всичките дечица са страхотни а мамите също.
Раче, каква кукличка е станала Веси - само за целувки е тя.  Hug
Нямаше как да отидем и ние на срещата, защото няма на кой да оставим бебка, а е още мъничка, но другата година живот и здраве ще сме там.
При нас нищо интересно, освен че Ивайло е станал невъзможен - ревност ли е, какво е незнам, но всичко прави напук, по цял ден повтарям едно и също а той си ме гледа хитро и си прави каквото си реши, понякога психически ме изморява това дете, а беба поне е кротичка, на нея глас не й се чува.
Ренка, това ще му е чара на Валката - миличкия сигурно доста го е боляло. Ивайло вече е със шита брадичка - падна от една люлка, колко рев изрева това дете, то не го болеше толкова, колкото го е страх.
Тина,бързо възстановяване мила!   bouquet
Момичета мога още много да пиша, но да не пропусна някой затова ви пожелавам весели празници и пак ще чета в нелегалност, но нямам време да пиша, все нещо имам да върша.

# 233
  • Русе
Със закъснение, да ти е жив и здрав сладкия Дидо, Агиbouquet
Да расте здрав, умен и все така чаровен!

Тина, дано всичко лошо е вече зад гърба ти! Бързо възстановяване! Hug

Каскадьорите Вальо и Ивайло, да не се "разкрасяват" повече! Laughing

Рени, само кажи, и ти пращам роклята. Grinning И на Ема принцесените рокли ще ви свършат работа, ама тази е точно за фея - има и крила, които се закрепят с велкро, а по раменете, отпред,  и на крилата има малки звънчета, които звънят при всяко движение. От ибей я взех. Sunglasses Иначе, рокли има в карнавалните магазини (от 15лв нагоре), а преди 10-тина дни и в Кауфланд видях (беше 30 и нещо лева). Съвсем сериозно, ще ти я пратя, ако не намерите. Hug

Хубава седмица, момичета!... и благодарим за комплиментите! Blush

# 234
  • София
Аги, честито ти пораснало момче!

Роси, а някоя снимка на бебана няма ли да покажеш?

Иленко, прекрасни калпазан и принцеса си имаш - изключително чаровни дечица!

Рени, скоро гледах в съседния квартал в един магазин много сладки роклички като за феи и ми се сториха много евтини. Имаха сайт, сега ще потърся: ето

Вальо не съм забелязала да преекспонира болката, обикновено реве, когато наистина страшно го боли.
Вчера като играеха с Пепи футбол, топката го уцели по носа и той така изпищя, явно още не му е зараснал съвсем.

Тина, да минават здравословните неволи!
Татянка, дано нямате проблеми с лошото време и да е хубав купона!

Ако искате да заведете хлапетата да видят Дядото Коледа, препоръчвам този в мол Сердика. Ходихме в събота, децата много се забавляваха - казваха стихчета, пяха песни, получиха и подаръче от Дядото. Имаше и няколко джуджанки, които правеха сурвачки и рисуваха топки за елха. Вальо се сдоби с топка с любимия си Маккуин. Много приятно ме изненада и оркестъра, който обикаля свирейки из мола, децата не можаха да откъснат очи от тях, Валски се влюби в саксофона и тубата. А най-голямата му Коледна изненада беше още като тръгвахме от нас и видяхме да стърчи огромен плик от пощенската ни кутия - реших, че е пак някакъв спам, а то ИСТИНСКО ПИСМО ОТ ДЯДО КОЛЕДА!!! Вече 2 дена не спира да се вълнува за него. Wink

Последна редакция: пн, 13 дек 2010, 00:02 от Renkata

# 235
  • София
Брей, два дни ли не съм влизала?
Аги, да ти е жив и здрав!

Ренка, Матей пък избяга от този Дядо Коледа.

# 236
Честит втори рожден ден на Дидо на голяма патерица! Да е здравичък и весел!

Ние с Иво бяхме болни от някакъв ужасен вирус. Той пак имаше спазъм (и вече окончателно се убедих, че не е на алергична основа, а като реакция към вирусни заболявания) и двамата изкарахме и ларингит. Дани и Младен се отърваха с лека хрема  Crossing Arms Иво беше с толкова променен глас, че направо придобих представа как ще звучи след пубертета  Crazy Но и двамата се отървахме без антибиотици, от което съм много щастлива.

# 237
  • София

Леле, добре ръси навън снежец. Хич не бих излезнала, ама трябва да водя Соня на пеене, че и там ще имат някакво участие другата седмица.
Ето ги мойте мишки с направените първи коледни сладки:

Ренка, и аз съм намислила да ги водя в Сердика. Вие кога ходихте - сутринта или следобяд. Защото ние ходихме преди 2 седмици и делничен ден няма Дядо Коледа. Та да не се разминем с него. Simple Smile

# 238
  • София
Рени, ходихме сутринта, тази събота нали беше работен ден и беше много спокойно. Иначе ДК си има работно време Mr. Green - уикенда е 11-13 и следобед 17-19ч, а през седмицата само вторник, четвъртък и петък 18-20ч. Страхотни помощници си имаш, а сладките изглеждат Мммммм...

Навън е вече страхотна, бяла приказка! Дано да навали хубав сняг за Коледа!

# 239
  • София
Аз пак да се изкажа - Юлче, кое те убеди, че не е алергия? От това, което разбрах от обясненията на доктора, децата с алергия са податливи на всякакви респираторни заболявания. Като магнит са за такива. Трябва си изследване и естествено не искам и не пожелавам да е това, но...просто се зачудих.

Общи условия

Активация на акаунт