АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 64 352
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Честито на всички Анички!
Днес е празник и на майките, така че честито и на всички вас, мили мами-дами! (малко късно, че той деня вече мина, но пък от сърце)

Споко, нищо страшно с носа! Twisted Evil Боли много, да, ама само първите 2-3 пъти, после костта се удебелява и почти нищо не усещаш, от личен опит го казвам, моят съм го чупила 5 пъти, а Пепи поне 2 пъти по толкова. Ние и двамата сме с боксьорски носове и някак ми се струва редно и детето да не изостава. Mr. Green  Иначе, много ефектно се размаза - както си тичаше с новите ботуши, не прецени, че подметката им е по-висока от на старите обувки и трябва повече да си вдигне краката като прескача препятствия, та се спъна, полетя и плонжира точно с носа върху ръбчето на бетонния бордюр и с тяло, изгубено в гъстата кал. Абе, почна се... Не е чак толкова страшно, де, пластични хирурзи колкото искаш, в пубертета, ако много го подгони суетата, ще си го оправи Wink

Раче, Дядо Коледа има в моловете, може да го заведеш там да го снимаш. Аз съм решила в събота да ходим в Сердика центъра, там има някаква програма следобедите през уикенда.

Настана студ! cold Татянка, настигат ни вашите снежни виелици!

# 211
Честит отминал празник на Анитата!
Ох, Ренка, милия Вальок! Но ме кефи, как приемате нещата с Пепи.
По тоз повод да питам, как да се справя с преекспонирането на болката. Големи ревове , голямо нещо при всяко малко нараняване. Страх ме е, че някой път ще я боли нещо много и наистина , а аз ще реагирам с безразличие вече.
Иначе вчера ходихме в бонжур да набавим коледните подаръци за децата от родата. Закриват веригата, играчките бяха на свършване, но част от тях бяха с намаление 30 %. Ренка , имаше малки колички, но забравих да проверя за хюндай.

Какво ли става с Тина? Някой да я е чувал , как ли е минала операцията?
Аги и вие да излизате от серията и да изкарате един хубав празник!

# 212
Да, сега ме подсети Янчето, и в Русе закриха Бонжур, защо така?
Въобще премахват веригата от цяла БГ ли? Rolling Eyes

# 213
Привет и от мен,

Ренке, дано не ви достига същото време, което е тук. Децата са в снежна ваканция, пътищата са или затворени, или заледени, или и двете, вчера е паднало към 30см сняг, 3 пъти ринах  Laughing Мъжът ми се прибра с 20 часа закъснение от Хамбург, летищата бяха затворени, полети отменени, изобщо, цирк  Wink 

И за капак след малко тръгваме, ще летим 3мата за Мюнхен за фирменото Коледно Парти  Crazy

Иначе сме добре, нищо ново освен че Милена си получи най-после леглото, което поръчахме през август  Whistling

Видях всичките снимки от партито, страхотни сте!!! Дадох си сметка че децата ни вече не са изобщо малки. Време е за нови  Laughing
Вени, много се радвам за вас, дано има развитие в желана от вас посока  Hug

Лек уикенд и стискайте палци да не закъсваме на някое летище  Crazy

# 214
  • София
Ама, наистина няма за какво да се радвате!

Ето поздрав от мен!

# 215

Ти го каза  Mr. Green

Дядо Коледа и джуджето му Младен снощи подсигуриха подаръците за Коледа. Сега сме ги скрили в гардероба на високо. Оня ден си купихме и живо борче в саксия, така че Коледата вече е възможна. Сега ако понавали и малко сняг, хич няма да е зле. Аз вече направо броя на пръсти дните до ваканцията, много ми се почива, още повече, че съм и болна.

# 216
  • Русе
Привет  Hug,

Татянка, весело изкарване на партито и лек път!

Честит отминал празник на Анитата в априлските семейства!  bouquet

Благодарности за хубавите снимки, момичета! Стрхотни дечица и красиви мами! И аз се изумих на попълненията - Нора, Влади и Веси ги мисля за бебета, а те са си големи дечица вече! Heart Eyes
Как може Валски и Иво да са с такива невероятни мигли   Flutter - трябваше на момичета да се паднат. Crossing Arms Завиждам за хубавата среща..., радвайте ни с още такива. Grinning

Ние сме долу-горе добре - дребните се бяха разсополивили, но нищо сериозно. Аз се боря да не сдам багажа - лапам разни хранителни добавки и Тайлол, белким ми се размине синузита. Tired
Като всяка година по това време, ни затрупват с работа, ама сме решили утре да не работим  Crossing Arms, както и на 31-ви, де. Wink

Фил, честит ни първи сняг (дето се стопи вече)!

Тина, успех с операцията!  Praynig

Ето я моята фея от тържеството в ДГ  Simple Smile: http://aprilkidwe.snimka.bg/baby/dilyana-na-ilenka.62185.21707145.big

# 217
  • София
Леле, Иленка, каква хубавица! Пу, да не и е уруки!

# 218
Иленко, приказна направо. Пак ме остави без дъх!
Хайде и другите да се отчетат със снимки, Мам, Енви:)
Татянка, успешен полет и весело изкарване!
Юлче,  много голямо това вашето джудже Simple Smile

# 219
Голямо ни е джуджето, защото децата ми си падат по мащабните подаръци тази година. Не ме питайте как се притичва скришом покрай колата с два огромни неопаковани пакета, докато Дани е в същата тази кола... А пакетите бяха неопаковани, щото в магазина нямат тооооолкова големи торби.

Диди е уникална - как само гледа изпод мигли на всички снимки  Laughing Тате купи ли си вече пушка, Иленке? Ще му трябва много скоро.

# 220
Иленски, децата ти са пре-крас-ни!И много фотогенични! Hug

Моите пък, така се зарадвах на първия сняг, сега ще чакаме втори, че този се стопи Grinning

Татянка, весело и безаварийно! Hug
Легото на Милена от тойса ли го поръча, че чак сега пристигна? Rolling Eyes

# 221
Фили, легЛо е получила Милена. Wink

Татянка, хубаво и безаварийно изкарване! Hug

Ильенко, и аз да се присъединя към комплиментите - голяма е чаровница Диди! Heart Eyes

Не познаха за снега при нас днес... Crossing Arms

# 222
Енвиии, права си BlushАма на мен покрай тия коледни подаръци, само Лего-та са ми в главата hahaha

# 223
  • София
Какво са си поръчали вашите деца за Коледа в детската градина... При нас списъка е пълен с гормити, блакчета, барбита, бебета... само моята Реа иска огледало, червило и гривна  Laughing

...и да се похваля имаме си кученцееееее  Heart Eyes френско булдоче на 3 месеца!!!

Весели почивни дни!

# 224
Рали, да е живо и здраво и много  да ви радва.
Вчера Симона ми разказваше кой какво си е поръчал в детската - такива са и при тях желанията. Само на едно се смях много, не знам какво ще правят родителите  на Стоянчо, но той иска "бобче, като топче".
Да ви разкажа нещо мило  от Симончето вчера. Гушкаме се и ще я оставям да спи вече сама.
-Искаш ли куклата да ти дам да гушкаш?
-Мамо, тя е твърда. Не е като теб!
-Ами тогава патето, то е меко.
-То е малко, не е като теб!
-Мечока тогава?
-Той е много голям и прекалено мен, не е като теб!

Общи условия

Активация на акаунт