АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 64 350
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Е, Нуни, няма за какво поздрави.
И аз обичам да разгледам книгата преди да купя.

# 196
Вени, радвам се за вас! При всички случаи е добре за децата, че сте в добри отношения, пък за нещо повече, както казваш - времето ще покаже .

Нуни, къде видя дечицата на Фил?

Енви, звучи добре, това си е доста работа за един урок с 4 годишни Simple Smile.

# 197
  • Boston, MA
Напълнихте ми очите предпразнично, много сте хубави всички! (Влади го разпознах, той си прилича на Соня, но с Нора се озорих  Laughing) Прекрасни!

# 198
Нунка, аз помислих, че е Макси, ама не бях сигурна дали са в Бг.

Вени, да, вашата и още една-две снимки Grinning

Зарка,  нуничка или се е объркала, или говори за снимките във фейса.

# 199
Добро утро  Grinning

Фил, да, за снимките във ФБ става дума. Пресил и Дарена много си приличат  Hug
А Макс си е вече тук, върнаха се от Норвегия...най-накрая. Тази Коледа ще сме всички заедно.

# 200
Нунка, хубаво е, че ще сте заедно Hug
Но си мислех, че все повече хора искат да избягат от Бг и никой никога не би се върнал...

# 201
  • София
Taka, да взема да се отчета...
Минахме снощи през Панаира на книгата, накупувах книжните Коледни подаръци. Фют тая година не са направили никакви отстъпки, дори я няма офертата за всички броеве на Бърборино, само няколко коледни комплекта. Другите издателства имаха някои много добри предложения. И аз предпочитам да си ги разгледам книжките, преди да си ги купя, иначе наистина от онлайн книжарниците е по-изгодно да се пазарува.

Много мой приятели в последно време също се завърнаха да си живеят в България, което е странно, щото кризата в чужбинско вече поотмина, а тук все повече се задълбава. Има хора, които не стават за емигранти - аз също.

И накрая да ви се похваля: Вальо миналата седмица си счупи носа и най-сетне сладкото, малко носленце започна да заприличва на гърбавите, счупвани по сто пъти чушки на родителите му Twisted Evil

Момичета, искам да ви помоля като ходите по магазините за играчки, ако се сетите, да питате за желязна количка Хюндай - Дядо ни Коледа изпитва големи затруднения с изпълняването на това желание.  Praynig

# 202
Зарка,
права си!  Heart Eyes
Аз съм си критична, така че "повредата" е при мен... Mr. Green

Ренка,
как така го счупи!? Голяма каскада ще да е било... Confused

Утре обещаха първи сняг тук - чакаме го! Wink

# 203
Добро утро!

Ренка, ама как, то адски боли, милото детенце ConfusedАз веднъж съм си го чупила, а Дарена ден преди тазгодишният РД на Преско ми го спука с глава.Пфу, предпочитам да родя, пред тази болка.

# 204
Честит имен ден на малки и големи Ани-та!   bouquet Heart Eyes

# 205
Олеле! То Света Анна днес, наистина! За мен си е 9-ти....
Честит Имен ден на празнуващите! Hug

Ренка, така ли ще си остане, счупен? Sad Той като се счупи не трябва ли да се намести? Милия, дано не го боли много, но мен ако питаш трябва да го оправяте /не разбирам кога се прави това/, но един прав нос не е за пренебрегване, никак дори. е, не искам никого да обидя, но защо да не е прав все пак  Rolling Eyes

Вчера Димитър напълни субуфера с играчки, днес си цепна главата, явно нещо преди РД не му върви....

Последна редакция: чт, 09 дек 2010, 14:01 от Чаено момиче

# 206
Честит имен ден на всички Анита!  bouquet
Страхотни снимки сте направили и мойто око се поизплакна, а децата коооолко са пораснали.  Heart Eyes
Ренка, дано да минава бързо това с носа. Hug
Вени, радвам се, че нещата при вас вървят към добро. Peace

# 207
  • София
Е, то ние в добри отношения сме от отдавна, но имах и по-смели идеи тази есен. Но не би.

Ренка, ама кога успя да го счупи тоз нос? Егати, ще се прави ли?

В нашата група сутринта бяха 7 деца! Кога ли ще паднем и ние в боя с варицелата?

# 208
Честит празник на всички Ани-та!

Ренка, горкия Вальо Sad! Как стана?

В групата на Мимата за 2 години досега не съм чула за шарка и не знам да се радвам ли, или е добре да минава докато е малка  Thinking.

# 209
  • София
Весел празник на Анитата ни! Heart Eyes

Ренка, Валката изглежда толкова кротичък. Изненада ме с този счупен нос, дано не го боли...

Днес Дядо Коледа минал през детската градина на Емо и раздавал подаръци. Тази година желанията на градината бях безумни и бях в дълбок размисъл какво да купувам. Искаха пързалки, люлки, къщичка да двора и все такива скромни нещица. Някои от родителите предложиха да съберем пари да се купи нещо по-голямо за двора. Събрахме по 40лв и отпадна ангажимента да купувам подарък за градината. Децата днес получили по едно списание NG Kids 2 диска с детски песнички от сп. Моето дете и торбичка с лакомства. Преди 2 дни им гостува столичния куклен театър  с "Д-р Дядо Коледа" - Емо беше  впечатлен и като се върна въодушевено разказваше за болното мече. Питах го дали са ги снимали с Дядо Коледа и детето каза, че само госпожите са се снимали с ДК, децата не снимали. Сега ще търся Дядо Коледа да ги снимам за спомен.

Общи условия

Активация на акаунт