АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 64 345
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Честит Никулден и от нас!

Срещата беше много хубава. Само съжалявам, че си трънахме малко по-рано и съм изпуснала снимката с Априлките.  Wink
Влади като стана от сън искаше да ходи пак при топките и непрекъснато ги споменава, явно много му е харесало.
Соня пък е впечатлена от Яна на Нуни и пита кога пак щели да си играят.

# 181
 Hug
Здравейте момичета  Grinning
Срещата беше много много хубава. Майки и деца - прекрасни и лъчезарни.
Рени, когато кажете, правим среща  Peace Яна също е много доволна от игрите.

Искам да  ви питам - миналата зима имаше ли в градините ски училище? При нас има оферта за 5 дни и се чудя дали да не я пусна.

# 182
Нуни, при нас миналата година нямаше за тяхната възраст, но тази мислим да я запишем. Тъй като са на Витоша има два варианта, да спи там или следобед да я връщат в градината. Ще пробваме втория, ако не и харесва просто няма да я пращаме.

# 183
  • София
Искам да се извиня за неприсъствието ни вчера. Ани беше на вилата и трябваше да си дойде сутринта. С майка ми се разправях 30 мин и не я пусна, заледено било, имала само едно внуче и какво ли не, знаете ги бабите, а моята е на кубик. #Crazy
Хлапетата толкова са пораснали (на чуждите по им личи  Laughing)

# 184
  • 2 етажа над тавана
Честит Никулден на всички!

Хайде и от мен малко снимки - http://picasaweb.google.com/eliza3107.2/52010#

Друго си е като са по-големички децата - и ние да се почувстваме хора, вместо само да тичаме да ги вардим и да викаме по тях Grinning И наистина - дайте по-често да се виждаме - с децата, без децата, когато можем. Басейна с топките и при Маги се оказа любим. Каките ги забавляваха добре децата според мен, след като почти не разбрахме, че децата са в съседното помещение.

Седмицата се очертава дъъъъъъъълга, а аз вече съм уморена.

При нас всяка година има ски училище, но малко в повече ми идват парите , та сигурно няма да я пращаме Tired

Аз от студеното време съм доволна/чак да не повярва човек/ , но то с това шантаво време и температури от 20 градуса няма справяне с вирусите. Дано се скрият малко, че ми омръзнаха сополите на Маги. Приемам предложения за справяне с тях. Като изключим дежурния стеримар и инхалации. Егати фабриката за сополи е, отчаяла съм се вече.

Хайде пак на тръстиката

# 185
Момичета, благодаря, че споделихте за срещата! Много сте хубави всички с още по-хубави и пораснали дечица  Heart Eyes!

Честит Никулден и весело изкарване на празнуващите!

# 186
  • София
Свалих и моите снимки :  http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1484129108844&set=a.1 … amp;id=1402374228

Беше супер, много се радвам, че се видяхме!

# 187
  • София
Честито на вчерашните именници!   bouquet

Хайде и аз да се отчета: http://reninet.snimka.bg/family/misc.539483.21676134.big
Срещата беше страхотна и клубчето се хареса много на мойте мъже. Валката иска Дядо Коледа да му донесе играчка, каквато е имало там, но по описанието, което спретна, не можах да я разпозная, ще трябва да му покажа снимките... Whistling

Който посети Панаира на книгата да дава отзиви - има ли смисъл да се бутаме там в навалицита или да си пазаруваме от книжарничките!

# 188
Много хубави снимки, наистина личи, че добре сте си изкарали! Бравос! Клубчето как е, хареса ли ви?  Grinning

# 189
Нуни,
а кой е този срамежлив младеж, когото гушкаш!?
Wink

Аз май съм на път да разреша крилатия проблем на Велина-
с костюма на Ела Балерина на Ейвън.
 Blush

Снощи бяхме на открития й урок - хм, нещо като нищо, но децата са доволни - чуха приказка за Рождество, украсиха елхата, изпяха 1-2 песни, тропнаха хорце, подарихме коледни звезди на г-жите. Хубаво!

Grinning

# 190
Ренка, Бабълче, благодаря и за вашите снимки HugСтрахотни са!

Вени, твоите във фейса ги видях Simple Smile

Приятно изненадана останах от 1-2 снимки Grinning

# 191
Енви, това е Макси, братовчеда на Яна, който много много се срамуваше.

Филке, кий снимки, душинке? Ако са тези, които мисля и аз, направо ще попитам - Вени, пооправят ли се нещата с Милен?

Аз искам скоро пак такава среща, Hug

# 192
  • София
Ами...ние сме си в добри отношения отдавна, имах една идея да се пробваме пак, но това беше през септември. До сега не се получава. Мисля, че не сме готови за подобно нещо и двамата. Мисля да си запазим добрите отношения на първо време пък...каквото съдбата покаже.

Фил, ти за това ли питаше, защото си мисля, че вече не пишеше, когато станаха нещата или си ни четяла? Laughing

# 193
Еее, Вени, радвам се, пожелавам ти всичко да бъде наред със семейството  Hug Hug Hug

А на Фил децата са с прекрасни очи, големи сладурчета са. Heart Eyes

# 194
  • 2 етажа над тавана
Ренка, утре планирам да се измъкна за малко от работа и да отида до Панаира на книгата - ако успея, ще пиша непременно.

Днес гледах мисля в books.bg че има доста големи отстъпки на книгите, някои са даже с 50-60% отстъпка.
Но аз съм по принцип фен на Панаира - винаги предпочитам да пипна и помириша книгата преди да си я купя, така че при всички случаи мисля да отида Peace

Общи условия

Активация на акаунт