АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 64 344
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
И ние не се притесняваме от варицелата - Яна не е карала, така че всички пъпчасали са ни добре дошли  Laughing Аз самата все още не съм карала нищо... не знам дали да се радвам  Rolling Eyes

Коледно настроение нямам все още, по-скоро ми е депресивно, едно такова никакво. У дома не съм украсявала все още, а писанчик иска. репила съм тази година жива елха в саксия да купувам, но пък такива още не съм видяла изкарани. Някой да е виждал?

Рени - да, неделя, в 10.30 в клубчето.  Grinning

Аги, дано ви минат бързо болежките и сърбежите  Hug

# 166
Аги, понеже прочетох твоя пост и бързам да ти пиша. Нали преди месец минахме по същия път на пъпките. На Альо не бяха толкова много, но много го сърбяха. Купих половин кило овесени ядки и сутрин и вечер сварявах една чаша в около литър вода за около 30ина  мин. После прецеждах (изяждахме с него ядките с кеф), ставаше едно като боза и в легена и разреждах с нормална вода за къпане и го оставях да се кисне там поне 15-20 мин. Две нощи и той не можа да спи от сърбеж, веднага след това спа като къпан, препоръчвам с 2 ръце и чак ме е яд, че не почнах от 1вия ден така, хем си знаех от Янчето за овесените ядки, но търсихме готов шампоан с овес.

Тина, съболезнования от мен  Hug И леко да мине всичко около теб. Държанието на Альо беше подобно на Ема, след наказние (което трябваше да бъде до Коледа, но заради добро поведение се отмени) да не гледа никакво филмче в нас и да не се приближава да компютър или ТВ, да видиш как влезе в час доста бързо.

Отивам да ви дочета

# 167
И мен не ми е Коледно още, въпреки, че при нас е студ.  Rolling Eyes

Вени, да, контактен се води Мати  Peace

Ще чакаме снимки от срещата ви с нетърпение  Hug

# 168
  • София
Тина, Соня също премина през този период с истериите, но това беше лятото. Много се бях притеснила какво и става и изживява. Не знам дали беше от това, че и беше скучно лятото като не е на градина или нещо друго, но премина. Особено кисела ставаше, когато не е спала.
Аз почти не практикувам наказване, защото не мога да измисля от какво да я лиша. А е хубаво от време на време да има подобни накзателни акции. Може би най- би се впечатлила ако и забраня да ходи с поли, рокли, чорапогащници. Crossing Arms

# 169
Ехооо,
кажете и покажете за купона,
де!!!

Party

# 170
  • София
На мен ми беше многс приятно... искам пак! Simple Smile

# 171
Искам и аз подробности!

Рали, какво става с теб, изобщо не пишеш. Кажи как сте?

# 172
  • София
Много хубава среща стана. Децата се забавляваха, а ние успяхме да се видим и да констатираме, че 1 среща на година е твърде малко. Дано успеем да се организираме по-често през следващата година Simple Smile

Ето и малко снимки от мен:
smile3509

Първо клипче

Последна редакция: пн, 06 дек 2010, 02:10 от ra4e

# 173
Честит имен ден на всички, които празнуват!
Честит празник на всички, които имат повод днес!

Нямам думи след снимките и клипчето - разкошни, пораснали!
Как ми се ще и ние да бяхме там! Та какво казвате за пленума  Hug

Хубава седмица и ако може маааалко по-топла и по-малко ветровита   bouquet

# 174
Колко са порастнали само братчетата и сестричетата на априлчетатата, за тях самите да не говорим! Heart Eyes
Много хубави снимки, деца и майки Hug, благодаря че ги споделихте с нас!  bouquet

Честит хубав християнски празник на всички!
Честито и на имениците!Здраве да ги заобикаля!

Ние нямаме именици в нашето семейство, но винаги в нас се е празнувало, днес пък ще ходим в свеката, хубави поводи да ни заобикалят само Grinning

# 175
Честит Никулден!  bouquet

Започнаха се зимните празници! Grinning

И при нас най-после застудя,
не е за вярване, че се радвам на студ. Shocked

Аз не мога да видя снимките... Cry

# 176
  • София
Честит Никулден! Честит имен ден на всички празнуващи!

Ами ние сме добре, здравички сме... това е важно Simple Smile

# 177
Честит Никулден! Весел празник на всички празнуващи и много здраве!

И аз съм много доволна от срещата, децата са страхотни пораснали. Ние се видяхме този път без да тичаме след тях. Какичките от клубчето още не са качили снимки на сайта, ще проверявам периодично и ще ви кажа като се появят. Енви и на теб специално ще ти дам акаунта, но ти е време вече за фейсбук:)

Татянка, страхотен календар си направила отново!
Аги още един глас за овеса. Избиват ли още?

# 178
Честит Никулден! Честит имен ден на малки и големи именици  bouquet
Срещата беше супер Wink
Ето малко снимки и от мен. (Енви, специално за теб ги качих тук Wink)

Татянка, както винаги си се справила блестящо с календара Hug

Нашият тази година е пъзел пирамида и всеки ден получава по 10-ина парчета и реди и се кефи и само обяснява какво ще стане като го нареди Mr. Green

# 179
С помощта на Ванчето  Heart Eyes и Смини Heart Eyes,
вече поразгледах нещо!
Деси мерси и на теб! Heart Eyes

Мого сте готини всички - и децата и МАЙКИТЕЕЕ-супер свежарки сте!
Разкошни са дечицата!
Наистина малките много са пораснали!
Влади най-дълго го разпознавах-аз го знам бебе...
Нора и Веси - много нежни!
Данката ми е по-познат, макар че сме се затъжили вече и за него и за семейството му - наживо. Wink
Много ви се радвам!
И веднъж годишно среща е много малко, да.
Веднъж годишно Пленум се прави... Mr. Green

Хубава нова дълга седмица, дами!
Hug

Общи условия

Активация на акаунт