АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 64 359
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
За варицела знам че не се ядат бобови растения,цитруси,яйца.

# 271
Привет и от нас,

Вени, дано леко минава варицелата.

Аги, обра точките с тортата - скрит талант!!!

Рени, как се адаптира Влади в яслата?

При нас е.....хаос, меко казано. Такава зима никой не помни. В четвъртък падна 50см НОВ сняг, към съществуващия вече. В петък пак е валяло, в момента също вали усилено. Едвам смогваме да ринем и не знаем къде аджеба да оставим снега  newsm78  Снегоринът не сме го виждали от дни  Laughing  просто не смогват и те. Летищата потъват в хаос, Луфтханза летят с извънредно разписание а железниците не препоръчват никому да пътува с влак в близките дни  ooooh!  На летището е имало бунт на чакащи пътници и се наложи полицейска намеса, и сега костюмират служители на летището като ангели, за да можело вида йм да успокоява пътниците  Laughing  На някои бензиностанции свърши бензина защото не могат да стигнат да тях да ги зареждат, магистралите бяха блокирани от камиони и хората бяха принудени да спят в колите си при 2цифрени минусови температури  Confused  Мъжът ми изкара голям късмет като се прибра в четв. вечер, беше един от последните които успяха да се измъкнат от магистралата. Утрешният му полет още от днес е анулиран  Laughing  и така....в снежа ваканция сме  Wink

Мъжът ми отиде в гората да ни осигури елха, ние с Милена ще печем курабийки днес, снощи направих вече тестата.   chef

Весела неделя!  Hug

# 272
О, Вени, добре, че минава леко, защото Дидо ни мъчи 6-ти ден, много е кисел, не ще да яде и само тропа с крак и си прави белези. Confused
После ще го мажем с крем за заличаване на блезите, дано да помогне.

Тортата - не съм й правила глазурата, тази бяла захарна маса се продава, добре че онази изкусна кулинарка, Бубето, ми даде от нейната, защото тя купува голямо количество, а аз да купя цяла кофа нямам възможност. Също така мисля, че не отделих време за много месене, защото на някои им става изключително фино изработени фигурите, та следващия път ще се емна да правя нещо по-сложно, и бои трябва да сменя, защото с тези имах ядове /вижте как са оцветили, не можеше да се рисува с тях фино/ Въпреки всички бла-бла дето ги изписах, благодаря за хубавите думи! Hug

Ходих до Джъмбо с едните баба и дядо, купихме на двамата това: понеже за мен лично 60 лв за си солидна сума, а така или иначе за този -това, за другия - онова и пак толкова щяха да платят, казах на свеки да купят един подарък и за двамата - Дидо ще бута играчки, Тони сигурно ще пуска топчета по пътя Simple Smile Взех допълнително още 2 фигурки в колички.
Взех и за двамата едни пингвини на писта, понеже като гледат Бейби Айнщайн много се впечатляват от тях, пък и реално не можах да реша от какво имат нужда, и им взех нещо боклучаво, което като се счупи след седмици да не ме е яд. Нещо такова, май по-смотано:
Майка ми и баща ми подариха на Дидо за РД един голф, с крокодилска глава - като уцелиш крокодила в отворената уста той щраква и топката изскача отново готова за удар, много готина, но Тони играе с нея /естествено/ и сега мислят и те да заложат на по-бебешка играчка за Коледа, само и само да се реваншират на малкия Wink
http://media.laredoute.fr/Product/EUHDPICTURES/1/2/5/324188125-5 … f08f699f_1200.jpg намерих го в Ларедута , брей! Laughing

Последна редакция: пн, 20 дек 2010, 12:46 от Чаено момиче

# 273
  • София
Доста неспокойно спа, чудя се дали да не му направя баня със смрадлика. И той не яде много много.

# 274
Баня със смрадлика, лайка и сода за хляб - такава направихме на Дидо и според мен облекчи много състоянието му. Peace
Тони е с хрема и кашля до продиране, Дидо кашля също, дали да не се гръмна? Rolling Eyes

# 275
  • София
И на Матей му се засили кашлицата, има и хрема.

# 276
Ние сме бездетни - както вчера се изрази девер ми, децата са на автопилот  Mr. Green Оставихме ги в Пловдив на баба им.
Снощи гледахме един много тъп филм - ако сте решили да гледате "Пътят на самурая", не се прецаквайте. Аз си знаех, че трябва да гледаме "Трон", поне да се кефим на ефекти.

Аги, белезите изчезват с времето - на Дани доста са се изравнили за няколко месеца. Това е другият плюс на карането на варицела на малка възраст - повечето следи се заличават. Тортата ти изглежда прекрасно!

Татянче, при вас позатопли ли се времето?

Вени, аз малко късно, но - не трябва да се ядат тежки храни с високо съдържание на протеини. За Дани лекарката беше казала това - никакво месо, храните - кашави, защото обривът е и вътре по лигавиците.

# 277
  • София
ТОЙ И БЕЗ ТОВА НЕ ИСКА ДА ЯДЕ НИЩО ОСВЕН КРЕМ СУПА.

# 278
  • София
Здравейте... Реа не се чувства добре и когато се уригне има дъх на яйце  Shocked досега търсих в нета, но не открих нищо, а нашата лична лекарка е следобяд.

Дано Мати да се оправи бързо!

# 279
На мен ми звучи като стомашен вирус. Ако не иска да яде, по-добре да стои гладна и да пие по малко течности непрекъснато. Ако иска да яде - кисело мляко (най-доброто е Елби, ако намерите - има го в Била), варен ориз, препечен хляб с прегоряло са най-добрите за прочистване на токсините. Важно е да не яде и пие повече от 2-3 глътки наведъж.

# 280
Рали, да не е стоматит. Май сега има такъв вирус. Погледни и устата за афти.
Бързо оздравяване на всички болни!
Вени, пробвай и бяна с овес.
Мале, Татянко, дано се затопли по-скоро!
Халапела, как сте?

# 281
  • Русе
Рали, дано не е нещо сериозно. Да не се е натровила с някаква храна, милата? newsm78 Praynig
Вени, да му минава бързо на варицелко!

Пропуснах тази година, да честитя РД на Дарена  Embarassed. Фил, да ти е жива и здрава красавицата! Flutter  bouquet

Много съм се сдухала в последно време  Crazy - пропуснах именния ден на най-добрата ми приятелка на 17-ти, но затова пък същия ден, купих цветя на колежката, която има РД на 19-ти. ooooh! Та, явно в този период 17-19-ти съм била в някакво затъмнение..., щото иначе много помня дати. Rolling Eyes Дано да ми е минало, че в началото на януари пак се почват едни РД и ИД - по двама-трима души на ден... и съвсем ще се оплета. Tired

Татянка, какви са тия филми при вас  Shocked. И тук по новините казаха, че ходят клоуни по летищата ви, да веселят прегладнелите и изтормозени пътници. Crazy Явно и от немско няма да ми пристигнат пратките за Коледа  Confused. Не, че е фатално, ама... като съм заспа, така е.  smile3555 От последното ми похождение в румънската Икеа, си мислех, че съм купила въздушна възглавница за сядане на дребните, пък се оказа, че съм взела само калъфа  Crazy, голяма издънка  ooooh!, добре че една добричка немкиня се съгласи да ми прати камера от немския ибей, че никъде другаде ги няма, а до Букурещ скоро не се очертава ходене.

Диди и тя нещо ми се сополиви, но съм я строила да не се разболява, че утре им е коледното тържество с дядо Коледа. Полсе мислим и ние като Юлчето да ергенуваме малко без деца Sunglasses, че и колата от днес е на сервиз.

Бюти, ти в коя банка беше? Фирмената ни банка закри нашия клон, а гледам и този, в който ни прехвърлиха, съвсем е опустял. Shocked

Хубав ден от мен! Hug

# 282
Рали, така се е случвало и на Тони , обикновено гърлото се е скапало. Но щом се оригва, може би е по-вероятно да е стомаха. И аз бих казала, че трябва да пие много течности на често. Ако мислиш, че има вариант да се е натровила или да я е хванал чревен, то нищо не пречи да дадеш активен въглен.  Hug
Дидо не иска да яде, ужасия е направо. Нашарен , горкия....кльощав, да го оплаче човек! Confused Сега правя спаначена супа, ще пека пиле с ориз, кексчета, дано да изяде нещо.

# 283
  • София
няма и нищо на гърлото за сега... личната й лекарка каза, че вероятно е стамашен вирус...вече има и Т  Confused освен това и аз съм с хрема
благодаря на всички  Hug

# 284
  • София
Хайде сега пък Рея болна! Дано и бърз вирус.

Мати днес е добре и така и не пробвах баните.

Общи условия

Активация на акаунт