АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 64 361
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Пфуууу , хайде бързо да й минава и да няма ядове. Рали, да не я тръшва шарка? Rolling Eyes Има много варицела, внимавайте ако не е карала!
Радвам се, че Мати е по-добре днес. Hug

А на мен вчера ми се обадиха от Пощенска банка, че съм спечелила 100лв, защото съм пазарувала с Визата си  Wink Плащам някои сметки с нея, или Ларедут, та явно имам късмет на Игнажден! Mr. Green

# 286
  • Boston, MA
И ние сме във фаза, Боби кара бронхит, после аз и Дани имахме зловещ вирус само с висока температура, вчера точно да водим Боби на лекар, че получи обрив (който май се оказа от антибиотика), Дани се оплака от ухо, та сега и той е на антибиотик. Пак всичките болести им хванахме, просто нямам търпение за Коледа да се наспя и почина.

Бъдете здрави!

# 287
Мнооого закъснели,
но много сърдечни поздрави за
Дарена по случай рождения й ден!
Да расте здраво, обичано и безгрижно дете!
Фил, честито ви пораснало момиченце!

Heart Eyes Hug Heart Eyes

Болните, бързо възстановяване! Praynig

Празникът в ДГ мина - децата са доволни!  Blush
Сега очаквам драмата на Коледа, когато Петър няма да си получи желаното ПСП...
Аз след двудневно основно чистене, едва мърдам, но съм доволна. Остана детската стая.

# 288
  • София
Да се разпиша и аз.

Ренка, аз отказах ски лагера на Емо. Първо, че му смениха датата и второ, че цената стана 800лв за 5 дни лагер. През март от градината ще ги водят пак на Витоша и тогава ще отиде на ски. Няма да му се размине и тази година.

В понеделник беше коледния концерт на Емо и се изненадах колко много песни пеят. В нас Емо отказва да пее и да разказва за градината. И тъй като за мен това беше първия Емов концерт (все Косе ходеше досега) пуснах няколко сълзи от вълнение.  Blush След това спретнаха коледен базар и се обзаведохме със сурвачка, снимка на Емо и украшения за елха. Парите обещаха да ги пратят в дом за сираци.

Да ви питам: вашите градини ще почиват ли от 24.12 до 3.01.2011г? Ако съм на работа не знам кой ще ми гледа децата през тая коледна ваканция.

Аги, да си призная и аз съм впечатлена от тортата ви. Страхотно си се справила!
Таничка, вашата зима ме смая.

На болничките пожелавам скорошно оздравяване, а на майките им здрави нерви!  Hug

# 289
Вчера мина и нашето тържество в градината. Заведох Тони само за празника и използвах, че съм там, за да снимам, защото за родителите входа не е отворен. Имам чувството, че приказката, която разиграха е като от миналата година, но не съм съвсем сигурна, пък и кой ти помни. После отново отидох в Джъмбо, оказа се, че все пак може човек да купи някои неща на сметка, защото вечерта гледайки в www.igra4kite.com открих, че един паркинг при тях е 130 лв, а в Джъмбото е ....80!
Взех им един по-обикновен паркинг на 3 етажа, така или иначе като го чупят да го преживеем по-лесно.
Раче, какви са тези 800лв? Това е много странно, при положение, че и едната градина, и другата градина имат да кажем 20 деца, и едните и другите са си деца и учителите им по ски са едни и същи....и едните не ядат миди и морси деликатеси и не пият френско шампанско Wink, а другите не карат на хляб и сланина, не ми го приема акъла как в едната градина 5 дни в Рила ще са 200 лв, в друга ще са 250, а при вас 800! Shocked Явно градината обслужва определена класа от населението. Жалко.
Нашата градина няма да почива също. Имат списъци със сборни групи. А Веселинка кой я гледа? Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 23 дек 2010, 08:46 от Чаено момиче

# 290
Добро утро!
Раче, каква е тази цифра за лагер #Crazy Да няма да ги водят в Алпите със самолет?
Нашата градина няма да почива. Но правеха списъци кои деца ще ходят, за да се ориентират за сборните групи.
Бубка, дано оздравяват бързо децата , да излизате от фазата и да си починете добре.
Рали, как е Реа?
Енви, все забравям да питам, Пепи вярва ли още в Дядо Коледа? Тук в някакъв магазин имаше промоция на плей стейшън, колегите ми организираха опашка в деня на промоцията. Но естествено го купуваха за себе си.
Симона днес са до обяд , само ще се срещнат с дядото и трябва да я вземем. Ще я доведа в офиса, дано да слуша. Тя сутринта като разбра плана, се вълнуваше повече от посещението си в работата на мама, отколкото от срещата със стареца.

# 291
  • София
Раче, тия са се унесли. Кой по празниците ще си позволи такъв харч допълнително. Това като на Лора в у-щето, където придлагаха тридневна екскурзия за между празниците за 217 лева! Че кой обикновен човек ще има излишни пари за екскурзии точно сега?!

При нас дадоха коледни бонуси - за първи път тази година различни и сме в чденка защо. Има доста опарени и обидени. По принцип до сега даваха коледна заплата и така и го наричат, не бонус, но явно вече трябва да се казва бонус или премия, защото е различна за всеки. По какви критерии - незнам. То е ясно, че пари няма, даже по едно време смятахме, че въобще няма да да дадат нищо. Все пак влязаха някакви пари, но...това разделение и то без предупреждение беше като шок за много от колегите.

Иначе Мати от два дни не е имал нови пъпки и като изключим хремата и кашлицата е добре. Сутринта взех Биокс Тими и сега не кашля. Жалко, че по-рано не се сетих за него.

# 292
Леле Раче, тия пари за лагер ли са или за престой в 5звезден Спа-хотел?  Crazy Уляха се!

При нас температурите взеха да се стоплят, ситуацията се нормализира, нооооо - от утре пак чакаме застудяване и нов сняг  Laughing  Нищо, свикнахме пък и по празниците нямаме излизане  Wink

Вчера опаковах всичките подаръци, днес трябва да измислим менюто (магазините работят утре до обяд и след това чак в понеделник, та трябва добре да плануваме), да напазарим и да украсим елхата най-после. Понеже е толкова голяма, снощи се изстрелвахме по спешност до Икеа и купихме още играчки  Laughing

През нощта имаше земетресение с епицентър на 30км от нас само и познайте кой не го усети?  Laughing  Имах невероятно напрегнат месец в триваго и вчера приключихме със стреса, най-после, и спах като къпана, макар че съм грипозна  Tired

# 293
  • София
Татянка, наистина при вас зимата се развихри тази година. Crazy

Ние сме си вкъщи и общо взето не правим нищо смислено.
Вчерашния ден мина целия във воденето на Соня на концерт в радиото. Аз мислех, че е концерт, а то се оказа запис, който продължи 3 часа и Соня милата много се измори. Да не говорим как изстрелях свекърва ми да дойде да я гледа, а то се оказа, че не пускат публика. Blush

Енви, а какво е ПСП?

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА КОЛЕДА! Дечицата да са здрави и да получат/получим хубави подаръци. Wink

# 294
ЖЕЛАЯ ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА КОЛЕДНИТЕ ПРАЗНИЦИ НА ВАС, МИЛИ АПРИЛКИ, И НА ВАШИТЕ СЕМЕЙСТВА!
БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ!
МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ, СПОДЕЛЕНИ РАДОСТИ И ЖЕЛАНИ ПОДАРЪЦИ!

# 295
Вени, и ние ще купуваме този сироп, дано го намерим и да помогне, че няма сън с кашлицата на Дидо. Има секрети на гърлото, не съм го водила на лекар, но да ви кажа то е направо плачевно положението с тези лекари, вече ми е писнало да се мъкнем по кабинети и да ме чакат аз да правя заключение, да предложа лечение и те само да се съгласят. Rolling Eyes

Смин, да снимаш Варна, че като дойде Коледа и аз все Варна си представям с нейните коледни украси  Heart Eyes

Танче, тази зима ви затрупа, а? То и миналата помня имахте сняг, но тази явно е решила да поставя рекорди. Тук е ужасно скучно на Коледа без сняг, а те моля ви се за дъжд говорят и за 20 градуса  Crazy

Рени, и ние така - вкъщи и нищо особено. На Коледа ще дойдат баби и дядовци, ама с приготвените ястия, аз освен една торта да направя, друго няма да бъде, просто неам нерви за готвене с тези кашлюкащи сополивци. Mr. Green Да готвят дъртите Simple Smile))

Сега ставам да правя спагети със сметана. Нали утре се пости, днес да бутнем малко шунка и туй-онуй.

Хубаво посрещане и на утрешния семеен празник, и на Коледа! Дано да имате хубави подаръци, за децата съм сигурна, че ще са доволни. Ние сега рисуваме на аква дудъла, голям ми е кеф, че няма опасност за мебелите.

# 296
  • София
и двечките сме болни...по цял ден си лежим и се гушкаме, аз съм с нечовешка хрема, а Реа поддържа Т...
за щастие шарката ни е зад гърба

весело настроение на всички...... много топлина и смях  Hug

# 297
  • София
И аз в редиците на болничките Cry В събота бяхме с Пепи на фирмено Коледно парти в едно хотелче в Рила и изпукахме от студ. На другия ден всички болни, аз още се влача с магарешка кашлица и гърлобол.
Обаче... ваканцията почна и въобще не ми дреме за гадната кашлица, сега ни чакат само купони! Приключих с опаковането на подаръците - ще има за всички от сърце! Най-невероятно е, че намерих проблемния Хюндай за младежа, ама то нямаше начин, нали напоследък ни е много послушен. А и като никога има и подаръци за мама Party

Градината на Валски е затворена до 3-ти и най-вероятно ще зачезнем с него за доста време, така че, мили дами, пожелавам ви отсега Весела Коледа и прекрасно посрещане на Новата Година!!! santa2

# 298
  • София
Момичета, весело изкарване на празниците!

# 299
Весела Коледа, мили момичета!

При нас тази сутрин беше такава пързалка, че не можахме да стигнем до колата (която, забележете, е паркирана пред къщата  Laughing) но сега заваля сняг, бялата Коледа ни е в кърпа вързана  Wink

Аги правилно помниш, миналата ни зима беше много люта, но тази бие всякакви рекорди  Crazy  Бяхме купили 60кг сол и тя е вече на свършване  ooooh!

Ренка, бързо оздравяване, и аз като теб но вчера се обадих на хомеопата и той ми каза какво да взема и вече съм значително по-добре  Grinning  Да се оправяш бързо, Рали, и вие  Hug

Подаръците са опаковани, елхата украсена, сега остава да поизчистя малко за да не уплашим Дядо Коледа  Wink

Весело изкарване ви желая!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт