Аз съм за пети също, защото на 3 -ти ще имаме семинар и шефката каза, че ако не свършим, ще продължим и на 4-ти, което значи, че няма да мога да дойда.

а трябва да съм сигурна, че нещата ще пристигнат навреме от другите краища на света. Последно поръчах 3 неща от amazon.com, които ми излязоха 75 лева с доставката, а тук същите 3 неща струват 170 лева.
Едното е лазерния меч на Оби Уан, за който Бубка говори
(Бубе, как е наживо?), едно ходещо интерактивно коте, и един хамстер в топка, като тия зу зу петс, дето ги рекламират тук. Това са част от нещата, които дребните са си поръчали за Коледа. Иначе искат още шоколадена или бисквитена фабрика (пак от рекламите
), Beados (Диди), което одобрявам и сигурно ще купя, някакво интерактивно пони, което е толкова грозно, че дядо Коледа ще си направи оглушки за него.
Преслав е пощурял за един светещ пластелин от някаква серия Експерименти, който се забърква в присъствието на родител и е за 8+ години. Аааа, съм му поръчала и един соларен конструктор 6 в 1, за ранно възпитание to go green.
.
Аз бих уважила желанието
. На Диди поръчах рокля на фея за тържеството в ДГ - ами, това е любимата играчка в момента - всяка вечер вкъщи ми се разхожда една щастлива феичка. 

Експедирахме Влади при нашите, че в понеделник трябва да му бием последния пентаксим, за да тръгне на ясла.