АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 63 744
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Честит рожден ден на Преслав на Иленка! Heart Eyes
Да е здрав, обичан и все така чаровен малък мъж!
Да стартира успешно в училище наесен!

Hug Heart Eyes Hug

Честит имен ден /на патерица/ на Вальока на Ренката! Heart Eyes
Не знам дали празнува вчера или в понеделник,
но от сърце му желая здраве, късмет и сестричка!

Hug Heart Eyes Hug

Раче, останах с впечатление, че каза, че се връщаш на работа, затова питах...

Спорен петък и хубав топъл уикенд, дами! Hug

# 496
OOoo, имаме празнуващи?
Да са живи и здрави, много щастливи и лъчезарни!

# 497
  • София
Иленка, честит ти рожденик! Много успехи и весели преживявания!

# 498
Момичета, здравейте  Hug

Включвам се с предложение за едно мероприятие: събота и неделя сестра ми заедно с още момичета ще снимат дечица, родители, цели семейства в Борисовата градина. Каузата: събират се средства за лечението на малката Вики. Тук има повече информация за детенцето http://gallery.help-viki.info/ .
Снимки ще се правят от 10.00 до около 16.00 на езерото с лилиите.
Цената за 5 броя професионални снимки е 30 лв., а 10 броя струват 40 лв.
Ако има желаещи, моля ви, пратете ми лс, за да ви дам повече информация и да ви запазя час  Hug  Дечицата трябва да са облечени със шарени дрешки.

Последна редакция: пт, 11 фев 2011, 11:54 от nuni

# 499
Иленко, да ти е жив и здрав пакостника  Hug Hug Hug Хубав празник!

# 500
  • София
Нуни, на мен много ми хареса тази идея за снимките! Аз не мога да си позволя такива средства, но ако бяхме в София и имаше примерно за около 10 лв 2снимки, може би щяхме да помогнем! Hug Аз пък утре съм с русенките от ДБМ в дома в Брестовица-ще носим подаръчета за рождениците от последните 2 месеца и малко почерпка!:))

# 501
  • нейде там, където ....
Имам конкретен въпрос за "Oscillococcinum"-а - може ли да се пие в комбинация с други неща, като Нурофен, Есберитокс, витамини, клеева тинктура и други подобни? Митко е с температура, според мен - ларингит. Според доктора - май също нещо такова. Лошото е, че посещението в лекарския кабинет беше без мен, а мъжът ми отива там за рецепта, която после чинно изпълнява и смята, че всичко трябва да приключи с първия прием Crazy . Та, изписали са Oscillococcinum, почнат е, но съм в чуденка какво да правя? Нещо много бавно се подобрява, а сякаш и мен се опитва да зарази. newsm78

# 502
Имам конкретен въпрос за "Oscillococcinum"-а - може ли да се пие в комбинация с други неща, като Нурофен, Есберитокс, витамини, клеева тинктура и други подобни? Митко е с температура, според мен - ларингит. Според доктора - май също нещо такова. Лошото е, че посещението в лекарския кабинет беше без мен, а мъжът ми отива там за рецепта, която после чинно изпълнява и смята, че всичко трябва да приключи с първия прием Crazy . Та, изписали са Oscillococcinum, почнат е, но съм в чуденка какво да правя? Нещо много бавно се подобрява, а сякаш и мен се опитва да зарази. newsm78
Жади, може би не е пагубно да се комбинират, защото това не е класическа хомеопатия. Вчера ни изписаха инфлуцид , пак е хомеопатично, но лекаря каза, че може да се дава нурофен и т.н.
Аз давам при нужда нурофен, отделно им давам саностол, вит.ц, промиваме носовете и се мъчим да намерим жена, която да ги гледа. Тони изкара 4 дни на градина и ме извикаха, че е вдигнал Т вчера. Crossing Arms

# 503
jd, ларингитът не минава бързо - трябват поне 3-4 дни да се оправи гласа, общо взето минава около седмица, докато се оправи. По въпроса за осцилококцинума-  не знам, никога не съм го ползвала.

# 504
  • Русе
Честит вчерашен Рожден Ден на батко Пепи!
Да расте здрав, умен и добър, да е винаги гордост за мама, тати и Вили!
newsm59

Енви, честит празник и много радост през празничния уикенд!  bouquet Hug

Благодаря за поздравите към порасналото ми момче! Hug Hug Hug
Ей, чукна 7-ца моят пуйчо. Laughing

Интересно, че са предписали Осцилококцинум за ларингит.  Thinking Това идва да докаже "универсалното" му приложение, за което говорят в статията, която Бубка даде. Laughing Аз не съм веща в хомеопатията, но доколкото знам, в най-пречистените хомеопатични няма и една молекула от първоначалната субстанцията, защото тя е само носител (на енергия или каквото там го наричат), т.е. принципът е друг и няма нищо сбъркано. newsm78 Нямам против и да е с чисто плацебо ефект. Simple Smile Не съм пробвала да го давам като основно лекарство и се е случвало да го комбинирам с нещо за Т, не мисля че би навредило..., най-много да се неутрлизират. newsm78 Да се оправяте бързо jd , а ти се пази! Hug
Аги, и на вас успех с преборване на поредния бацил и с намирането на гледачка! Praynig

Приятна почивка на всички!

# 505
Ильенко,   Heart Eyes!

Ж, доколкото знам - може да се комбинира осц., обаче се изписва преди, да се е влошило здр. състояние - поне нашият док така прави, т.е. при леко накашляне, лека хрема, превантивно в грипна ситуация, но когато нещата се усложнят - казва, че няма да помогне, но няма и да навреди. Thinking

# 506
Честити минали рожденни дни на батковците Пепи и Преслав - да растат умни и разумни, и много здрави!  Hug Hug Hug

Тук в Германия има толкова много болни, не е нормално. В ДГ имат грип, стом. грип, варицела и въшки - а са само 2 групи  Laughing  В училището отсъстват толкова много деца и учители, че имат сборни класове. В курса по плуване вчера, Милена била единственното дете и получи индивидуален час (никак не се оплаквам!  Mr. Green).....изобщо, големи вируси, голямо чудо!

Пазете се  Hug

# 507
Енви, Иленка, да са ви живи и здрави порасналите ви момчета   bouquet, много да се гордеете с тях и само радост да ви носят.

Жд, педиатърката ни изписва винаги някакви хомеопатични и при нужда Нурофен или Панадол, винаги казва да има половин час интервал между приемите, общо взето това гледам да спазвам.

Нуни, дано са се събрали желаещи . На мен ми се искаше , но ми е трудно с двете деца да определям какъв и да е час. Ще помогна по сметката, макар и скромно. 

# 508
  • София
Аз да питам един такъв въпрос...мислите ли за подаръците за рожденитие дни на априлчетата? Някой да го е измислил вече?  Party

# 509
Енви, Иленка, да са ви живи и здрави порасаналите момчета. Много здраве им желая и много сбъднати мечти Wink

Ние днес много хубаво се разходихме из борисовата, времето беше супер Wink
Надявам се паричките за Вики да се съберат Praynig

Аз да питам един такъв въпрос...мислите ли за подаръците за рожденитие дни на априлчетата? Някой да го е измислил вече?  Party

мдааа, мисля аз, ама само мисля, не съм измислила нищо още Embarassed
Татянкаааа, ще помагаш ли? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт