АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 63 735
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Юлче, от къде този чай? Вкусен ли е и как се приготвя?

Иво твърди, че не го харесва, но винаги го пие без проблем. Аз мисля, че е интересен на вкус. Чаят се прави от самите семенца - Младен купи едно пакетче от някакъв арабски магазин на женския пазар. В една чаша вода слагаш една супена лъжица семенца, заливаш с вряла вода и го оставяш да кисне минимум половин час (тук различните рецепти варират от 15 минути до 6 часа  Joy ) и после прецеждаш, пие се три пъти на ден по една трета от количеството. Иво не може да го пие три пъти, та му давам една чаша на два пъти, но пак има ефект.

# 481
Аз също не давам витамини, педито каза само рибено масло през ден, но не го искат и аз не настоявам  Rolling Eyes.

Ренка, гледах ги  тези кънки , хитро изглежда, но не знам  newsm78. Ние нали купихме ролери , та сега се оглеждам за зимни, но ще чакам края на сезона и без това нямат толкова малки номера, направо ще взема за догодина. Спомням си , че по 40 лв ги бяха намалили в Сити центъра.

# 482
Привет! Grinning

Нашият док също е против произволното пиене на витамини, но в късна есен им изписа Имунобор Кидс - от тогава и до сега го пият с едно прекъсване около Коледа. Сега заради грипа давам и веднъж на ден осцилококцинум.
Относно имунитета - стремя се, да се хранят здравословно. Доколко успявам - друг въпрос...

Спят на възглавници, на каквито и ние.

Китана, добре дошла! Hug

При нас нищо ново - баткото е в грипна ваканция, априлчето-на ДГ, мама и тати - мнооого работа.
Чакаме пролетта!
 Blush
Хубав уикенд!
Hug

# 483
  • София
Благодаря за отговорите за възглавниците-ще търся големи, но ниски. Mr. Green

Моите пият сутрин клеева тинктура в лъжчика мляко и Коластра започнахме от скоро. Брат ми им донесе едни детски витамини на Форевър ливинг, от които според мен доста им се повиши апетита.
Марсианци давах на Соня миналата зима, имаме още, когато с еприсетя и давам да смуче.

И ние посетихме пързалката на Ариана, но само гледахме. Намислила съм да отидем двете със Соня и да я кача да кара.
Сега съм в търсена на долнище на грейка, че ще имат ски училище на Витоша. Wink

# 484
Да ви кажа, започвам да се чудя дали да не ходим дружно на солариум:)
Като им трявбва слънце, наазвам ги с крем и се пъхаме дружно по двойки да се печем:. Аз много обичам да ходя, когато ме налегне депресия - много помага.
Днес трябваше да сме на витоша, а утре на 2годишния Димитър да правя прощапулник  hahaha, но Саш не взе заплата и увиснахме с 5 лв. Та...другата седмица ще са мероприятията.
Пуснах обява, че търся жена на повикване, за да ги гледа, когато са хремави и кашлят. Да видим как ще излезнат сметките и дали ще срещна жена, която да ми вдъхне доверие да й ги поверя.

Пробвала съм с Марсианци - според мен това, което много се рекламира си е боклук - нищо не разбрах от тях. А сега въпреки, че даваме Мултисаностол, от който имам чувството, че като пият повече се разболяват  Crazy, Тони има един лишей на бузата. Е, нали пиха АБ много, бяха доста болни, реших, че е от това. Лекаря каза да го мажа с фенистил, щом така съм решила, но ако не се повлиява да го водя тогава на лекар, че сега е много болно време и да не висим по коридорите.

# 485
  • Русе
Привет  Hug,
При нас нещата са долу-горе. Мина ми гърлото, баща ми оздравя, майка ми не е по-зле (но все още не е добре  Rolling Eyes), дядо се закрепи сякаш  Simple Smile (за него най-ми е мъчно, защото той е физически здрав, но коленните му стави сдадоха багажа и по неволя трябва само да лежи, иначе адски го боли - става само до тоалетна, носят му храна в леглото и така... Sad, а иначе беше много жизнен човек, до миналата година ходеше на лозе - с патериците, а допреди 2 шофираше (на 84 години  Crazy))... Много го обичам този човек и ми е безумно тежко да го гледам така..., а и все нямам време за него. Embarassed

... - баткото е в грипна ваканция, априлчето-на ДГ, мама и тати - мнооого работа.

- това все eдно аз съм го писала Wink

Аз давам на дребните ехинацея с вит.С и клеева тинктура чат-пат. Сега по гриповете - и Осцилококцинум веднъж седмично. Пробвах ги с дъвчаща Коластра с вкус на череши, но не се прие и аз си я изядох (много добре ми се отрази на болното гърло Simple Smile). С рибено масло са ме тъпкали като малка и чак нямам желание да ги пробвам, независимо от формата и аромата. Sick

Ех, завиждам ви за ските и кънките. (аз дори не съм се качвала на ски  Embarassed)

Нуни, страхотни снимки!

Хубава неделя и успешна седмица от мен! Hug

# 486
  • София
Добро утро!

Иленке, по-ведро звучиш. Дано нещата стават все по-добре.
Така ми се ходи в Русе....не съм ходила почти никъде в северна България, но много ми е мерак да отида в Русе, не знам защо. Някой ден и това ще стане.

Ние вчера бяхме на Витоша с шейните. Много беше хубаво - времето разкошно, децата игарят, ние се препичаме.
Само дето вечерта Соня вдигна Т. През нощта беше с 38,5. Днес си е вкъщи, а малкия отиде на ясла с рев и истерия. Едвам го извадихме от леглото и го облякохме. Като тръгнаха с мъжа ми му ударих един хубав рев и аз. Blush

Хубава седмица на всички. Hug

# 487
Добро утро, момичета   Nature Sun With Face

Вижте какво е хубаво навън, има светлина в тунела...  най-после. Бях започнала да се отчайвам с това сивото и ледено време.

И Яна днес стартира с градината след почти един месец отсъствие, много кисела и недоволна.

Иленко, дано все по-добре и по-добре да звучиш  Hug

Рени, ти много така ударно си започнала седмицата  Hug

Аги, какво стана с прощапулника?

Желая ви една много слънчева и успешна, топличка седмица  Heart Eyes

# 488
  • София
Привет!

Ние пък ходихме на Витоша и то с закрития лифт и трябва да ви кажа, че това е едно мнооого разоряващо мероприятие. Билета за лифта за възрастен е 14 лева отивате и връщане, а за деца - 10. За Матей не платихме, но пак беше 38 лева общо. Паркинга е 5 лева, а горе, ако си вземеш нещо да хапнеш...50 лева приготви направо да отидат.

# 489
http://www.facebook.com/photo.php?pid=1556450&l=83ec2edba3&id=1587915536

Това са снимки от прощапулника на Дидо.
А това са снимки от съботната Витоша http://www.facebook.com/album.php?aid=87219&id=1587915536&l=3c8922536b

Ние тръгнахме на градина, Машината баааавно заработи, но пък се чува отдалеч! Дидо така пищя сутринта в яслата, а от 3 и половина следобеда е ревал нон-стоп. Взехме ги от групата на Тони и двамата, в 18.30, може би дежурната се е надявала там да не реве и се е съгласила да го заведе, както ги бях помолила /но ми отказаха, понеже не било редно/. Казах им, че понеделник, сряда и петък това ще им се случва Simple Smile Два часа след тръгването от градината спря да цвърчи за всичко и бих казала, че заспа бързо. До утре, когато отново ще се дере. ooooh!

Търся жена да ги гледа, когато са в болнични, засега няма изгледи да намеря. Sad

# 490
  • София
О, това с лифта го установихме миналата година и оттогава съм се зарекла, че скоро няма да се кача... Crossing Arms Изобщо не е оправдан този разход! Naughty
Ние сме що-годе здрави от 2 седмици. Надявам се да се позакрепи Rolling Eyes Иначе пием витамини и разни имуностимулатори целогодишно-сега сме на Имунокидс.

# 491
  • София
Aги, изненада ме с вашия закъснял прощапулник. Simple Smile
Ние скоро правихме на Веселинка и фурията ми забрави да пълзи, навсякъде ходи изправена.  Heart Eyes

Енви, не ходя на работа и не мисля скоро да се връщам. Няма кой да гледа малката. Всичките ни роднини са на 500км и няма кой и за час да ме отмени. Надявам се да се класираме за някое ОДЗ наесен, че ако не стане ще търся спонсор за частната ясла от януари 2012г, когато ми изтече майчинството.

Ренка, голяма муха ми вкара с тия ролери. Май ми даде решение за подарък за РД, благодаря!  Hug

И да не забравяме Пленума. Ей го февруари сега ще се изниже...

На всички болнички - много прегръдки и бързо да се възстановяват!  Hug Praynig Hug За сега успяваме да се скатаем от болестите с разходки и забавления на открито. И лекарства не давам  Whistling

# 492
  • нейде там, където ....
Мога да ти препоръчам нашата лелка, но не знам дали няма да й дойде далечко. Много съм доволна от нея, познавам я много преди да започне да ми помага с децата. Свикнала е да гледа момчета.

# 493
  • Boston, MA
Аги, честит ви прощъпулник! Значи, и аз още мога да направя на Боби (канех се, ама....)

Ох, трябва да ви пусна това за Осцилококсимокси, много е смешно (и вярно). Извинявам се, че на английски, но знам, че много от вас владеят.

http://www.homeowatch.org/history/oscillo.html

Взела съм витамини (гумени мечета), ама забравям да им давам.

# 494
Ако живее до метрото - няма да й е далече, т.е. много е бързо и удобно.
Ще се видя с 2 жени събота-неделя, спешно е, аз съм хремава и май ги заразих и малките . Тази вечер им дадох нурофен /аптекарката така ме посъветва/ от 2 дни са с вит. Ц, накиснах им краката в топла вода с морска сол... стискам палци да ги подмине, ама....ако от понеделник не могат да ходят на градина - ужас! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт