АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 63 738
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Честити отминали рожденни дни на Данчето, Роди и Катето!
Здраве, щастие и късмет, мили момичета!

Бяхме на Кукерския, изкарахме страхотно! А вие що така се изложихте?! Не сте ли чували лафа, че "щом си у Перник, студо и боуестите да не та пуашат!"  Twisted Evil  Ако бяхте дошли, сега всички щяхте сте на пушка здрави!
И снимки ще има, ама друг път.  Wink

Иленка, Юлче, бързо оздравяване на всички около вас! Останалите болни в априлските семейства също!

# 466
Вчера за пръв път заведох Ема на кънки, а голям мерак имах, но пусти кънки - най-малките 27 номер, а тя още 25 . Но горе долу се получи като ги затегнах добре, имам надежда ,ч е още няколко пъти и ще е готова. Другата седмица пак сме на Ариана, ако има желаещи. Много добре и се отрази, нищо че днес има две огромни синини на ръката  Simple Smile. Като зачерви едни бузки , пу-пу.
Как са тарифите на Ариана? Нас номерацията ни устройва, твоята с малко краче върви, супер! 
Миналата зима бяхме на Славия 2 пъти, но много мирише фоайето, а вътре е мрачно като цяло и много усойно-студено, естествено.

# 467
Здравейте  Hug

Много болни, много нещо. Спряла съм Яна от градина вече две седмици и ще се опитам още 2 да я задържа, дано отмине по-скоро грипът. Тъпча я с фрешове, вит. Ц и клеевата тинктура и това е. А в градината ни от 120 деца има само 10  Rolling Eyes

Ренка, и ние бяхме в Перник, но го решихме много спонтанно в събота сутринта. Голяма забава беше. Тука имаме малко снимки от сестра ми http://www.flickr.com/photos/44690076@N07/

Иленко, тъжни неща край теб  Sad

На кънки не ходим, но на Витоша с шейните сме царе.   Laughing
Хубав ден и месец, момичета Hug

# 468
Ей, Нуни, нагледах се на снимки  Crazy, страхотни  Peace

Аги, 9 лв кънки и вход, няма намаление за деца. Ако се запали Ема другата година ще поръчаме на Дядо Коледа, гледам има разтегателни по 3 номера. С този темп на растеж на крачето й ще ги ползва поне три години, а може и повече.
В неделя ще ходим сигурно от 10 часа. Много е приятно, беше - 10 градуса , въобще не усетихме , така хубаво загряхме.

А на Витоша още не сме се качили  Embarassed. Имам желание и на ски да я кача, но като си помисля - обличане, събличане, сушене , рев и се отказвам  , може би догодина.

# 469
Раче, честито ви ходещо момиченце!
Иленко, стискам палци да се оправяте всички вече!
Бързо оздравяване на всички болни!
Катина, добре дошла!
Тинче, и ние сме по кънките, ходим обаче на тази пред мола. Но тук има само един чифт малки и то май са 30 номер. На Симона и стават. Пързалката е по-непосещавана, което е добре, но пък може би и по-неподдържана от тази на Ариана. Цените са същите. Нашето дете се отказа от ските, предпочете да я водим по-често на кънки.
Ренка, завиждам отнов. Не мога да го накарам моя мъж да идем до Перник и това си е.

# 470
Ние тази седмица ще си останеме в къщи, няма да я пускам на градина нали съм безработна хехе та грехота е, аз да си седа в къщи а тя там при бацилите защото има доста мами които пускат кашлящите си деца на градина, незнам може и да нямат избор.....
 Аз се казвам Весела от София на 27години набор 83 млада мама  Laughing родена съм на 19 октомври, май преди бях написала че имам 1 дете Елица 19.04.2006. Самотна майка съм от доста време има няма 4години но сега съм в процес на развод...

искам да ви питам относно витамините Марсиянците незнам дали имат ефект но едно ме притеснява дали малката ще ги яде бонбонките ваще малчовци опитвали ли са ги?!

# 471
Иленке, много  Hug Дано се оправят нещата при вас Praynig
Нуни, снимките са страхотни Peace
Kitana6, добре дошла  Hug

искам да ви питам относно витамините Марсиянците незнам дали имат ефект но едно ме притеснява дали малката ще ги яде бонбонките ваще малчовци опитвали ли са ги?!

Аз започнах да давам, след прекарания вирус, когато нищо не искаше да яде и доста ги хареса.
По принцип рядко давам витамини ....

# 472
  • София
Матей е на Зелена енергия и Коластра, ушите са добре - вчера ходихме на ушен пак!

# 473
  • нейде там, където ....
Аз давам витаминки-животинки. Зора е, че е само по едно на ден. Взема ги за бонбони. Редувам с клеевата тинктура в малко сок. Пу-пу, вършат работа 

# 474
Аз им давам Мултисаностол, давах Ехинацея форте - капки на д-р Тайс. Не виждам ефект.
Сега блъскам и вит.Ц, а тези дни като вземем някакви пари ще им купя моркови и портокали и започвам всеки ден по чаша сок, вечер и сутрин коленичене за молитва за здраве и с песен на градина от понеделник.

# 475
Здравей, Китана6  Hug

Аз не съм давала марсианци. Сега давам някакъв сироп с вкус, дръжте се да не паднете, на портокал и круша едновременно и някаква несглобяема играчка - подарък в опаковката. Преди това давах Ескимо кидс - за него нямам мнение, освен че е изключително извратено да правиш опити да ароматизираш рибен продукт с миризма на ягоди... Комбинацията е отвратителна.
Всъщност съм най-доволна от чая от анасонови семенца (препоръчват го за астма и бронхити) - откакто го давам на Иво, не се е закашлял или захрачил нито веднъж, пу-пу.

Децата спят на ниски възглавници за възрастни. Сами си ги търсят нощем, явно не им е удобно без възглавница.

Иленка, оздравя ли? Надявам се майка ти и баща ти да са добре  Hug

# 476
  • София
Хм, само нашата ли педиатърка не препоръчва да се дават витамини превантивно и без нужда. Казала ми е давам вит С само при наченки на настинка, понякога след прекарано по-тежко заболяване, изписва някакви сиропчета с билкови екстракти, но комбинирани витамини ми е казала, че не препоръчва да се дават на деца и млади хора, защото организма губел способността да си ги извлича сам.

Искам да попитам ползвал ли е някой от вас комбинирани ролери и зимни кънки? Харесала съм нещо такова за имения му ден и се чудя, дали да му взема комбинирани, или само ролери, пък кънки да си му взимам под наем, той и без това засега не им е голям фен.

# 477
Ренка, и нашата педиатърка не изписва витамини, само витамин Ц, когато са болни ...
Аз на своя глава ги дадох ... незнам защо, но така ми дойде на ъкъла ... иначе давам клеева тинктура.

# 478
Нашата педиатърка редовно настоява да им давам през зимата, въпреки уверенията ми, че те си се хранят добре. Тази зима съм на нейното мнение.

# 479
  • София
Юлче, от къде този чай? Вкусен ли е и как се приготвя?

На Матей доктора каза, че той с неговия проблем се нуждае от допълнителна енергия през зимата. И затова сме на Зелена енергия. Трябвало му много слънце. Та замислям да емигрирам на юг! Wink

Общи условия

Активация на акаунт