АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 63 754
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Аз тихо и по терлички да подпитам за Пленума  Crazy Whistling
Joy Joy Joy
Много ме кефиш Hug

# 526
  • София
Честити пораснали юначета на Енви и Иленка! Да растат здрави и ученолюбиви, да са добри батковци и да радват мама и тате!

За РД бяхме решили подарък да са комбинираните ролери, но Емо не хареса идеята и си поръча батут за скачане.  В нас вече съм забранила скачането по леглата и канапето, защото на канапето му излязоха пружините, а на кошарата половината подматрачна рамка е строшена и всичко  от скачането му...

Днес е Емовия Фашинг (карнавала в градината) и тъй като в последния месец са на шоколадова тема Емо пожела да бъде готвач. Вчера съм майсторила шапка  Mr. Green Идеята за сандък с костюми много ми харесва, защото вече имаме няколко  и се чудех какво да ги правя - само място дето ми липсва.
Ренка, в ХИТ-маркета имаше костюми по 15лв, на фона на 50-100лв в другите магазини са си направо екстра. Мисля да инвестирам в още някой и друг костюм, за да има разнообразие. Доколкото разбрах Фашинга продължава и в училището, та ще ни трябват и за бъдеще.
Настолните игри за сред любимите занимания на Емо, но се вадят само когато Веселинка спи. В малко жилище с две деца и куп играчки си е направо мъка. Чакам някоя леко да се счупи, за да я изхвърля, че ми е писнало да ходя като в минирано поле. За РД на роднините съм казала само дрехи, маратонки и книжки да купуват.

Смин, подпитвай, подпитвай барем се организираме тази година, че не ми се ходи пак сама.
Като за начало нека да решим поне кога да е и всеки да може да си планира времето. Края на май или началото на юни? Аз лично чакам да решим нещо, защото мисля юни месец Емо да не го пускам на градина (да спестя 700лв  Mr. Green ) и от Пленума зависи кога ще го пращам на Варна при свекитата. Нека да започнем обсъждането, че времето бързо минава.

Предлагам Пленума да се проведе първия уикенд на юни. Май месец е с много празници и отежняващ финансово, затова предлагам началото на юни, когато все още не е много горещо. Други предложения?

# 527
  • София
Раче, принципно си права, но както бавят заплатите напоследък може да се окаже, че първия уикенд съм без пари за каквото и да е различно от храна. Иначе съм за.
За мястото - тъй като отпадна моето предложение давам друго - http://www.aquapark-varvara.com/index.html

Ренка, отговарям ти вместо Аги - в нашата градина има плуване, ама бил студен басеина /майки се оплакали/. Незнам Тони дали ходи, Матей не иска. Но така или иначе, кога имаш две малки деца и си учителка в ДГ вирусите са ти като за добър ден.

# 528
Вени, това ми изглежда райско... Sunglasses не взимам отношение, защото при сегашните изгледи оставам без работа - който има деца да си ги гледа, и за поредна година се убеждавам, че стандарта ми на живот не позволява подобни почивки. Иначе това място и като положение, и като вид ми харесва. До Пазарджик можем да стигнем, до В. Търново малко ни идва скъпичко.
Така е - с твърдо работно време, без баби и дядовци, които да са пенсионери...не искат да ги вземат и за една събота, за да си починем, само ми се пазарят коя била уморена баба, коя била на работа извънредно, коя имала...дрън-дрън. Това при здрави деца, да не говорим при болни.
Даже сега на свекърите им обявявам война, след като вчера зълва ми дойде да пази Дидо и след като видяхме как Тони пак се разболява я помолих днес да дойде, да не звъня на детегледачка или някой друг и да плащам на външни, така и така тя няма работа, да дойде да ги гледа и да й дам парите на нея...тя имала да праща един пакт в пощата. Е, това е ... на безработните не им се работи, на роднините не им се помага. Сега няма да им вдигам телефона, защото само по жицата са притеснени за децата, но грам не ми помагат на практика. Майка ми една година помагаше, но от скоро е на нова работа и не може дума да се издума да отсъства.
И аз като се обадих вечерта на шефката - познайте каква ме изкара - безотговорна, несериозна, ненадеждна....още неща ми наговори, но общо взето ще излезна аз виновна. Май ще си подавам молбата за напускане.

# 529
Раче, за времето съм ОК да е първата седмица на юни, с надеждата и да е по-топличко. А и няма да сте сами тази година - поне ние ще дойдем  Laughing
Вени, ако искаш да не идваме, направо си кажи, знам, че е хубаво там (априлка скоро беше там  Laughing), но предполагам си видяла, че не е много централно  Mr. Green

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 12:49 от Смин

# 530
Посмях се с лафовете ви в напрегнатия работен ден Simple Smile
Костюмите са супер идея. Симона ще имат тържество в градината и когато определят ролите ще ни кажат какъв костюм ще трябва да приготвяме. Затова вчера браузвахме в амазон, и тя подмяташе, че иска разни костюми и как ще си покани гости на маскен бал.

Във Варвара бяхме точно този уикенд. Идеално е просто за пленум (но все пак несофиянци трябва да си кажат мнението , че на тях им е много далеч). Само не зная, колко се пълни лятото, защото според мен пускат и външни хора на басейните. А ние уцелихме време, 22 градуса и със Симона изкарахме сигурно 6 часа в басейна с кратки почивки. Чук-чук, здрава е. Ако искате снимки ще пращам на лични, защото на тях са и много други хора.

# 531
  • София
Смин, знам, че ви е далеко! Ама и ние на море идваме лятото, нали? Laughing Heart Eyes

Аги, нямам думи, но не напускай! Болничен си и толкоз. И търси нещо държавно. Можеш ли да се пласираш в държавните градини?

# 532
Вени, вие ходите семейно на море нали, за поне седмица? не за национална среща все пак  Wink но както го решите, ако е там - ние няма как да дойдем за 2 нощувки, просто е много път  Peace

Аги, все ми се иска да те питам - как си представяш да намериш някой, който да гледа болни деца  Rolling Eyes Да рискува собственото си здраве, ще трябва солидно заплащане, това си е риск все пак, както за него, така и за децата - аз лично не бих се заела да гледам други болни деца, това е повече от отговорност  Peace Така, че не се ядосвай, че никой не иска  Peace

# 533
  • София
Смин, ми то и пленема ще е семейно, нали? не се заяждаме, надявам се. Просто мястоно е много красиво и доста изгодно. Иначе си е път. Аз затова и предложих Яев ама..нещо отзивите не бяха супер. Да питаме в Имението - там има големи поляни. И е до Търново.

# 534
Вени, ти пък, как ще се заяждаме  Simple Smile В Имението Рачето ли бяха ходили?  newsm78

# 535
  • София

Ренката и тя да не се ослушва за пожеланието ми...

Mr. Green
Whistling Whistling Whistling

Юлче, на мен въобще не ми беше нужно да имам дете, за да разбера, че това си е прецаквация отвсякъде, знам си го още от когато бях пуберка и ги побърквах нашите. Още от тогава се бях зарекла, че никога няма да имам деца и да си съсипвам живота с келешчета, ама каквото съм се заричала да не правя, във връзка с детето, всичкото съм го свършила. Ма така е то, глупавички сме си... Twisted Evil

Хм, не ми харесва как се развиват нещата с пленума! Naughty А туй Имение нали го бяхме харесали преди 2 години, или имаше някакви възражения, нещо не мога да си спомня?

Раче, ще погледнеш ли какви костюми има в Хит, за да видя, дали има смисъл да се разхождам чак до там, че всичките магазини са ни доста далече. В Хиполенд има много хубави костюми, ама и цените им са страшни.

# 536
Ако се пробвам да преложа пак Усоето какво ще стане  Laughing

# 537
  • София
За Рачето незнам, но аз съм ходила и става. Но е по-скъпо.

# 538
И аз да помоля, ако някой види костюм на сърничка да ми каже. Може и еленче, на което ако му се изрежат рогцата да става на сърна.

# 539
Предлагам за ПЛЕНУМА
Място - Усоето/изпитано, и никак лошо/,
Време - първия уикенд на юни,
Резервация - самосиндикално.
Имаме достатъчно време всеки желаещ да си резервира стая, да няма един човек, който да се натоварва/ лентяи сред нас няма май вече Laughing/.
Мисля, че ако има желание, това би бил лесен и подходящ начин да се видим/каквато е целта все пак/
А и кой не е чувал за прословутите мекиции на Усоето, ааааааааа Wink. Бих ги опитала с удоволствие отново!

Общи условия

Активация на акаунт