АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 63 779
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
Юлче, много цветно го описваш Hug Joy Joy Joy Joy
Представих си цветно всичко hahaha

# 556
От два дни пълен глад??? Никакъв физически ефект. Относно психическия - в четвъртък Младен си яде нормално и вечерта ми призна, че за за разлика от предните 3 дни е друг човек. Щастлив. Относно мен - следващия път диетата избирам аз  Crossing Arms

# 557
# 558
  • София
Абе, Юлче, как може толкова интересно да разказваш за такова отвратително нещо като диети Laughing

А Енви искаше предложения не за нова, а за смяна на заглавието на тази тема. Надявам се да не я откараме чак до лятно-есенна, все пак имаме само 12 страници Wink

# 559
  • София
Зелевата супа е наистина гаден вариант за диета. Отпада. Mr. Green

Ели, дано фотоапарата се хареса на Маги. Соня нали получи същия за Kоледа-ентусиазъм първите дни и сега не го поглежда. Дано поне лятото по почивките го носи да снима нещо.
Янче, Симона играе ли си с нейния?

Соня ще получи от вуйчо си колело за РД, а от нас - каска. Mr. Green
Друго още не сме измислили.Ще се напънем и за един празник в детски клуб с принцеско парти.

# 560
Юлче, вие пък от какъв зор си го причинявате това? Grinning

Скоро четох една житена диета, мисля да се помъча и аз.

# 561
  • 2 етажа над тавана
Юлче, просто ме уби  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Имам подозрения, че една колежка е на такава диета - първо, заради "аромата", който се носи от стаята й, която е съседна до мен, и второ - заради вечно киселата й физиономия и криво настроение Mr. Green

# 562
О не Joy
Аз пък отказвам цигарите, минах през пълна абстиненция, не можех да работя, да мисля за нищо друго, виждах на петна, нервността и постоянното ми похапване няма смисъл да ги споменавам. Вече стана значително по-лесно, и ме възспира мисълта, че ако пак пропуша вече ще е завинаги, няма да издържа още веднъж нещо подобно.
Рени, играе. Беше го позабравила, че нямаше батерии, но като тръгнем на път задължително го взимаме. А и да си призная, предпочитам в къщи много много да не снима, че документира или хауса или мен.
Ване, ще плуваш ли пак с децата в ледените води на Усоиния басейн? (нали знаете че това е единственото ми притеснениес тази дъщеря русалка)

# 563
  • София
Юлче, много те бива в писането - истинко удоволствие за мен беше да те чета! Я си направете протеиновата - ефективна и човек е ял!

# 564
Тези фотоапарати удароустойчиви ли са? newsm78 У нас е на почит снимането, но аз изпадам в ужас, когато видя фотото ми в ръцете на малките.

# 565
  • София
Амче, Аги, зависи колко очакваш да е удароустойчив един апарат!?! Ние на Вальока му бяхме завещали една лентова Скина и 2 години издържа в неговите ръце, ама на последното парти 5 олигофренясали хлапета скачаха в/у нея и умря безвъзвратно Twisted Evil  Баща ми, навремето ни беше дал една Смяна да си снимаме - кило руско желязо, ама пак набързо и видяхме сметката. Няма нищо достатъчно устойчиво срещу деца! втора седмица не спирам да се чудя, защо си съсипваме животите с малките келешчета... Mr. Green

Янче, дръж се, с теб сме!!! Моят Пепи вече година и половина не пуши. Страшно се гордея с него, а и е толкова хубаво като го целувам и не ми смърди! Помисли си само, колко хубави неща ще можеш да си купиш в края на месеца със спестените от цигарите парички!

# 566
  • София
Янче, браво на теб! Най-трудното изглежда си го минала - не се предавай на края. Peace

Аги, водят се удароустойчиви, но все пак не занм на какво може да бъде подложен. Все пак като падне при нормална употреба няма да се счупи.

Имате ли ски училище в градините?
Соня ще имат една седмица на Витоша от 7 март и ми се ще да я пуснем. Само дето ще е с други госпожи и не знам колко деца от нейната друпа ще има. Питах 1-2 майки, но те казаха, че техните деца няма да ходят. Та съм в чуденка дали да се ангажирам с плащането на 200 лв. и тя да вземе да хленчи нещо. Thinking

# 567
  • Boston, MA
Юле, страхотно разказваш!

Аги, канех се да дам и аз акъл по въпроса с болничните, не може ли да се редувате с мъжа ти кой да стои с децата като са болни? Ние ако не го правехме, особено тази болна зима, досега да са ни уволнили (мен де, ММ е ценен кадър явно  Grinning).

Вени, много благодаря за споделения линк за Варвара! Ако доплуваме от отвъд океана това лято, мисля да заведа баби/дядовци там с децата, да се радват един на друг, вместо да препускаме из прашен Пловдив та до София.

При нас новото е, че Дани вече записан на училище за септември (предучилищна, но си е в сградата на училището до 8 клас), няма шега, няма измама, пораснаха гъбките малки, вече ще са ученици.

# 568
  • нейде там, където ....
 Joy Joy Joy Joy
Благодаря ви, усмихнате ми вечерта!

Влизам да благодаря на всички  Hug Вече сме добре. Поне Митко. Аз ... тресе ме за пореден път идеята да сменям и аз работа. Въпрос на (не много) време е кога ще си подам и аз молбата. Само дето нямам конкретна идея. Впрочем мернах няколко оферти, които преди 2-3 месеца щяха да ме накарат да точа лиги, но сега ... и аз не знам. Искам ново, искам промяна. Дори града бих сменила, ако успея да убедя половинката. Стига да знаех къде искам да отида. newsm78 Така де, не знам какво искам, само искам да е веднага.
За Пленума - пасивно ще гледам какво ще решите, защото така или иначе не се знае знае ли се още по-малко дали е сигурно, че ще сме в състояние да пътуваме.

# 569
Така или иначе аз съм си подала молба за напускане. Така няма как да се кара - при мъжа правят съкращения на няколко месеца, не е възможно да си взима болнични /все пак толква години той ни изхранва главно/, а моята шефес каза, че няма да позволи нито един повече, да съм си взимала неплатени дни, когато сме болни. Дори не можело тези първи 3 дни, които тя плаща да ми ги удържа от заплатата, което не е редно да прави, но й предложих, за да мога платените  от НОИ да ползвам поне в такива случаи...и това отказа. И така реших, че напускам.

Общи условия

Активация на акаунт