Ели, Маги е толкова чаровна!
Вие ли правихте лалетата?Рени, Аги, ще ги костюмират в ДГ ли!? Тогава защо те не им осигуряват костюми - голям ангажимент е, родителят да се снабди с такива...
Компютър - не играе Велина, напоследък започнахме да й пускаме цифренка и буквенка, т.е. веднъж през уикенда. И до там - повече засега не й е необходимо.
Обаче се пристрасти към ТВ-то...
Вредни храни - действам като Рачето. В това отношение съм готова и на крайности, за да добиват полезни хранителни навици и култура - сега, а не на дърти години, като мен и баща им
Голяма част от вредностите въобще не се купуват в къщи, други купувам и прибирам нависоко, в случай, че потрябва.
Ако ще е сладко и тестено - гледам да е домашно приготвено, та да знам, какво има вътре. Така и с готвеното. Пият само вода, айрян, чай и мляко - никакво газирано, сокове по изключение.
Естествено, че хапват и вредности, но до припадък им намилам
Всъщност, априлчетата са достатъчно големи и ходят на ДГ, където ядат уж само полезности, но при мен баткото се храни само у дома, та е крайно важно какво имам в хладилника и на масата, дали на ръка разстояние са му плодовете или вафлите напр. А и личният родителски пример е много важен и за храненето, както за възпитанието въобще!
Много писах...
). Готвя всеки ден прясно, без фиксове, и гледам да ползвам само био-продукти. Единственно ползвам инстантен бульон, но и той е био. За пиене у нас има само вода, сутринта мляко или чай. Сокове не купувам, те са пълни със захар.
Ограничението у нас е да се яде само по едно нещо на ден, но не мога съвсем да й ги забраня.
към която има сакче за падналите зъби
меся си всичко в нея.

. Този месец ме домързя. Взех за "Еър танго" - много свежо. Сега на 17 ще гледаме Стоянка Мутафова.