АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 64 337
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Да, ще проверя. Ако някой се сети за някой друг клуб направо да проверява за условията.

# 121
Проверих в един , където ходихме вчера, но е зает. Много късно май се сетихме , дано намерим нещо. Ако нищо не намерим,  ще ги заведем на Коледния карнавал, пък ние ще си направим една среща в Ники.

# 122
Добре де, имате предвид, че децата трябва да спят по обед ли? Тони категорично отказва да спи вкъщи, не знам в градината как е....
Значи, заведението, което исках да проверят, проверили са - не било много хубаво, имат някакви забележки по кухнята и т.н., та не са ми запазвали дата и пари не са проверявали колко ще струва.

Захарно петле някой знае ли го?
0878434478- утре след 10.00 можело да се обадя и да попитам какво е положението.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 14:31 от Чаено момиче

# 123
Така и аз проверих в едно квартално клубче (Дианабад). На 5 е заето само вечерта, през деня е свободно. до 15 деца - 110 лева , до 20 - 130, това е без храна, на свободна консумация.
http://malkomorsko.com/

# 124
Така и аз проверих в едно квартално клубче (Дианабад). На 5 е заето само вечерта, през деня е свободно. до 15 деца - 110 лева , до 20 - 130, това е без храна, на свободна консумация.
http://malkomorsko.com/
Това ми изглежда сладуресто.

Ако искате давайте да се решава днес-утре, защото така или иначе другата зима вече ще са за дискотека децата, а не за бебешки партита Simple Smile

# 125
  • София
Ми Вальо, ако не спи следобеда е много крив, но веднъж да не спи, няма да му е толкова фатално. Вече толкова окъсняхме с организацията, че не можем да имаме претенции за часа.

Морското клубче ми харесва!

# 126
Значи морското клубче, 10 деца* 12 лв = 120 лв наем /аз така го разбрах/
Клуб Теди - 10 деца или повече /не ми казаха за ограничение/ - 70 лв наем, но часът е от 13 до 16.00, в този диапазон.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
Решавайте!
И морския е сладък, и Теди го знаем.

# 127
Аз съм за морското  Peace
Гледам, че и на 11 и 12 сутрините са свободни ... не си спомням обаче дали всички можеха тогава ooooh!

# 128
И на мен ми харесва Морското. Янче, удобно ли ще бъде да запазиш за 5ти и да приключваме с организацията  Crazy

# 129
Янче, в тази цена влиза, доколкото виждам от сайта, някакви занимания за децата, нали? На мен ми харесва  Peace.
Ема много трудно издържа без да спи следобяд, спи всеки ден по три часа и бая зор ще видя за Теди. Така че предпочитам да е сутрин.

Зарка, съжалявам за проблема на Мимата, надявам се , че ще имат резултат консултациите ви с логопед. Аз не мога да помогна със съвет, знам , че и аз съм заеквала като малка , но след уплаха.

Не съм много адекватна да коментирам останалите въпроси. На Огняново изкарахме страхотно, по-натам ще кача снимки. За съжаление, ден след като се върнахме, загубихме баба ми , внезапно и това е голям шок в момента за цялото ми семейство. До последно тя ми беше най-голямата подкрепа, гледа даже Нора , докато бяхме на екскурзията. Не сме казали на Ема , защото не знам как ще реагира, нали ви споменах , че много се страхува напоследък от умрели.
На мен пък ми се е запушила слюнчеста жлеза и имам огромна киста под езика, на 6 ще ме оперират. Та това е при нас.
Важното е , че децата са добре и гледам да се държа пред тях.

# 130
Тина, много съжалявам! Да почива в мир! Лека операция и бързо излекуване.
Теди е миналогодишния, нали? Вече зная пътя до него. Embarassed
Аги цената е в зависимост от бройката на децата , ако са 10 е 90 лв, между 11 и 15 - 110,  и между 16 и 20 - 130, така че излиза в зависимост от бройката 10 лева ако децата са 11, или 9 , по-скъпо ако са под 9, и между 7-9 в другите случай.
Колко бяха при последното преброяване. На мен ми е удобно е да запазя, въпроса е на вас да ви е удобно да дойдете до там.

# 131
Тина,
 Hug Sad Hug!

# 132
Черепахче, живи и здрави, ще дойдем, все пак в един град живеем. Те хората до друг град пътуват, ние да се назландисваме не върви. За себе си поне така го виждам.
 Peace
Абе ние за тази неделя ли коментираме? Joy

Тинче, много съжалявам за загубава Ви!  Hug Никога не идва подходящ момент да си отиде някой.... Ами какво да ти кажа, дядо като почина Тони беше много малък, този месец го водих на гробища и трудно му обясних кое, как, защо....много е трудно, те вече не са много малки. Аз имам спомен, когато ми казаха, че пра-баба ми е починала, не го осъзнах като нещо супер страшно тогава, сега вече друго яче мисля за смъртта, т.е. сега вече ме друсва много такава вест.
Аз му обясних, че човек като остарее много и се наживее, или ако кара много бързо кола и катастрофира /, може да заспи завинаги. Не могат да осъзнаят какво е 'вечност', но така му казах, че вече никога не се събужда и става ангелче, и се качва на небето.
Да се оправяш със слюнчестата жлеза, да минава бързо!

# 133
  • София
Запазвай и да не се маем повече. Повечето хора бяха ок за 5-ти от 10-10,30, събраха се около 12-13 деца.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 17:08 от Вени*

# 134
Тина, моите съболезнования  Hug

Малко морско е много хубаво клубче, една приятелка е съсобственичка и там миналата година правихме рождения ден на ноемврийчетата. Точно днес мислех да ви го предложа и аз, ама ме замотаха пак с тия проверки   Rolling Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт