АПРИЛските деца станаха на ПЕТ лета!

• 64 360
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
Привет от снежна Варна  Laughing
Чета ви аз редовно, но нямам временце за писане, не мога обаче сега да не се включа - Роси, нацелувай бузките на тази сладка бебанка! Много е чаровна!!!! А баткото има същия щур поглед, както и преди Simple Smile

Рени, на Влади успех с яслата  Hug И по-малко болести  Peace

Тина, как си сега?

Beauty, пиши как сте  Hug

Аги, защо трябва да го заведеш на лекар?  newsm78 В тоя студ и мраз?

Хубав ден!   bouquet

# 256
Снежен поздрав от мен! Grinning
Нааай-после и при нас е вече истинска красива бяла зима!

Рени, Роси, много чаровни дечица!  Heart Eyes Соня и Влади много си приличат! А Иво - копие на мама!

Бюти, добре завърнала се! Hug

Утре идва Дядото при Велина в ДГ - ще получи криле, макар и не истински. Wink И за баткото пъхнахме нещичко в нейния подарък.

Хубаво Коледно настроение ви желая! Hug

# 257
  • София
Роси, чудна бебана Мира! И много поздрави на приятеля Ивчо!

Бюти, успех в търсенето на нова работа, макар че ще ни е приятно да те виждаме повече тук!

Аги, как са варицелените момчета?

Вчера и днес видях много деца със шейнички. Стана си вече истинска зима, може би е време и ние да открием сезона.

Раче, Янче, трябва ми морална подкрепа! Бях решила да записвам Вальо на ски-училище от градината. Миналата година беше на Витоша, като вечер си ги връщаха и си спяха вкъщи, обаче сега ще е на Добринище за една седмица и ще нощуват там. Много искам да го пусна и знам, че много ще се забавлява, но не съм събрала смелост. Как ще спи на непознато място, как ще се оправя с всичките тея катове дрехи, дали няма да стои мокър, да му е студено, да се контузи, да ... Ужас, чувствам се като някаква смахната майка-параноичка! Crazy

# 258
  • София
Мира е много сладка. Heart Eyes

Ние нацелихме най-гадното време за тръгване на ясла. Кофтито е, че яслата е в центъра и пътуваме доста, а и като го взимам на обяд съвсем става целодневно пътешествие. Вчера нацелихме идването на фотограф за снмки за календари, а днес ще идва Дядо Коледа. Сутринта въобще не плака, въпреки 3-те плачещи мъничета около него, даже ми каза чао. Ще видим като го взема как ще бъде.
Малко не съм с тези яслени вълнения за темата, но да си припомните тревогите от преди няколко години. Wink

Ренка, сложно е решението. и аз не знам дали бих я пуснала мойта Соня. Peace

Утре е тържеството на Соня, което не е с Дядо Коледа,  а е открит урок за зимата. Не мога да разбера тя каква ще е - едната госпожа казва - снежинка, другата - фея. Ще се разбере на място.

# 259
Бюти , радвам се че пишеш. Успех в търсенето на работа.
Роси, страхотни са децата.
Рени, успех с яслата. Голямо момче е той вече.
Енви, много усмивки за Велинка и Пепи утре:)
Ренка, не знам дали мога да съм ти от ползва в случая. И аз съм си параноична, Владо ми беше одушника. Пепи как е настроен по темата? Ти не беше ли скиорка, защо не отидете двамата? Ето и аз имам подобна дилема в момента, братовчедка ми ще ходят в Смолян за уикенда със семейство с деца. Искаха да вземат Симона, това беше първоначалния план. Това са хора на които разчитам най-много, но Владо е разколебан заради времето и пътя и няма да я пратим. И за ски училището януари месец се чудим, въпреки че е с прибиране вечер.

# 260
Ох, най-после и при нас заваля качествено Grinning
Само да не съжалявам скоро за това качество, че тук както сме на крайнностите...

И на моите деца утре са им тържествата, после следва дъъълга госпожинска ваканция и чак на 10.01 всичко ще се канализира Confused

# 261
  • София
Леле, ходете да видите на Ангелина тортата във Фейбука!
Няма да я публикувам тук, за да не се сърди!

# 262
Вени, аз като те прочетох и се уплаших  hahaha а ти за тортата говориш!
Ако някой не е видял моето произведение, ето:http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1364.snc4/163615_1 … 816_8345725_n.jpg
Следващата обещавам да е по-хубава  Flutter

# 263
  • София
Браво Аги, много е хубава. Надявам се някой ден и аз да се престраша да направя това бялото отгоре - не знам как точно се нарича тази глазура.  Blush
Днес направих нови сладки - докато Влади беше на ясла сутринта.

# 264
  • София
Здравейте!
Да, тук е наистина мноооого снежно. Днес се поразходих-с качулка, кубинка, шапка, шал...както си му е редът  Grinning
Иначе що-годе сме добре. Давид е на градина. Продължавам да го пращам, макар че съм си вкъщи. Отделно вкъщи е и бабата на Г.,която гледаме трета зима вече /за по няколко месеца  Whistling/. С нея се разбираме, що-годе добре се държи жената, слуша и не се обажда много  Wink
В момента набавям подаръците. Дядо Коледа мина през градината и ни донесе един робот за сглобяване-доста се поизпотих, докато го сглобим Rolling Eyes.
Сега ми трябва голям бакуган, Спайдърмен с мотор, кораб Карибски пирати и тротинетка-има за всички баби Wink
Да,наистина тортата е много хубава!Браво! Hug

# 265
  • нейде там, където ....
На мен ми се струва, че снегът ни е вече на свършване, докато се наканим да направим един снежен човек и съвсем ще си замине.

Някой случайно да знае що е то музикално килимче за танцуване и къде може да се намери? Нещо за светлинки, мигащи в ритъма на музика и показващи къде трябва да се стъпи  newsm78 Ако намеря такова, ще прекъсна серията от влакове, поръчвани всяка година на добрия старец  Praynig

# 266
  • 2 етажа над тавана
На мен ми се струва, че снегът ни е вече на свършване, докато се наканим да направим един снежен човек и съвсем ще си замине.

Някой случайно да знае що е то музикално килимче за танцуване и къде може да се намери? Нещо за светлинки, мигащи в ритъма на музика и показващи къде трябва да се стъпи  newsm78 Ако намеря такова, ще прекъсна серията от влакове, поръчвани всяка година на добрия старец  Praynig

JD - отговарям веднага - килимчета танцувални има в Метро със сигурност, но и вероятно във всеки голям магазин за играчки - ето линк да видиш за какво иде реч нагледно - http://www.igra4kite.com/popup_image.php?pID=6888&osCsid=d8g … bv35v60pmc7gfp635
 и още едно - http://www.bebence.com/images/dance-muzikalno-kilimche.jpg

# 267
  • нейде там, където ....
Много много много благодаря  Hug

# 268
Аги, направо ме изненада с тортата, скрити заложби си имала  Simple Smile.

jd , Ема отдавна искаше такова килимче и миналия месец купих от Джъмбо за Коледа, но добре че реших да го пробвам - голяма глупост  ooooh!. Не беше както си представях , че свети и ти показва къде да стъпиш, а ти си измисляш стъпките и то издава звуци, меко казано ужасни. На другия ден го върнах и го замених с пиано.

Роси, много сладка Мира  Heart Eyes, а баткото наистина много прилича на теб в очите.

# 269
  • София
Матей е с варицела от петък. Знаете ли какво не трябваше да се яде - шоколад например?
Той иначе е добре, няма много пъпки и температура. Не го сърбят.

Общи условия

Активация на акаунт