Помогнете - с много проблемна кожа..

• 1 959
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте мамчета.. Пак пиша тема от профила на майка си.
Предишния път ви питах за акнето, г/д никакъв ефект, но ще ви кажа с какво излекувах пъпките, които си излизат. С лосиона на Milva. струва смешните 2.80, но не във всяка аптека го има. При мен ефект има, а щом при мене има значи няма как при вас да няма Simple Smile
И сега нека ви запозная с новия си проблем. Незнам след изтискване ли е, след разчопване ли е, след какво е един господ знае, ходих и на дерматолог, тая ми изписа 4-5 неща по над 30 лева и когато отидох да ги взема жената ми каза че те са си общи неща и с тях се правила пилинг маска или нещо такова, не я разбрах. Проблема ми е че на брадичката ми илизат ли, там ли са си незнам, едни червени петна, и леко приличат на пълни с гной, но всъщност няма нищо вътре.. Просто ей така си излизат и много ме дразнат.. Мажа ги и с лосиона, който имам и който ми помогна да си изчистя лицето, но това не помага.. И с крем здраве и праскам, нищо и нищо.. Ако случайно имате някой бабина рецепта, ми я дайте, а за козметични простотии повече от 5-6 лева не давам.. Така, че ще ви помоля за коректни отговори. Благодаря и приятен ден Simple Smile

# 1
Когато ми излиза вътрешна пъпка или изобщо пъпка, за да набере бързо правя "паста" от сода за хляб с ексфолиант. Мажа със сместа върху пъпкта, стои така около 30 мин. и измивам. Правя го 2 - 3 пъти на ден, но след измиването не слагам крем върху пъпката. На другия ден е хубаво набрала, обработвам я, мажа със салицилов спирт и готово. Забелязала съм, че така бързо минава.

# 2
Мислиш, че това са вътрешни пъпки ли  Confused

# 3
  • Пловдив
На мен лично редовното почистване на лицето и това ми помогнаха най-много. Забравих за вътрешните пъпки. Не пречи да пробваш, ако все още не си. Поне няма да ти навреди.

# 4
Козметични простотии Shocked Shocked Shocked
Шегуваш се,нали?Какво точно ти изписа дерматолога?Наистина ли ще си мажеш върху възпалената кожа(евентуално с гной) каквото ти кажат тук и ще рискуваш да си съсипеш кожата?Изумявам се от такива изказвания,честно,прочети си рецептата и напиши какво е....

# 5
Ето http://www.raboteshtomomiche.com/article.php?id=1110 приложение на сода бикарбонат в козметиката. Не съм го измислила аз. Този метод го използвам от години и не бих дала съвет, който може да навреди на човек. Естествено, щом има рецепта от лекар, тя е с приоритетно значение и трябва да се изпълни.

# 6
Да ви кажа, честно търсих, но неможах да си намеря рецептата.. Някаква скъпа серия беше E.. или с Ф беше..

# 7
Тия пъпки са голяма гадост аз се боря с тя половин година-положението стана непоносимо, ходих при кои ли не - в Токуда, ВМА но никои не погледна на проблема ми по-задълбочено и нещата с лицето ми се усложниха адски много.... Sad Днес ходих на поредния си преглед, реших да пробвам при д-р Тачева- първото ми впечатление е разкояно от тази жена- излуша ме внимателно, обясни ми всички варианти и ми изписа рецепта с много приемлива цена, май това ще е човека които ще ме спаси- или поне така се надявам. За съжаление все още има много дерматолози които си имат една схема и си я прилагат на всички пациенти. Е да ама не става!!! Аз съм точния пример за това !!!Затова не смея да дават конкретни съвети за мазила и тем подобни най-добре истински специалист да направи прегледа....

# 8
  • София
Hrisssy,на колко си години?

Общи условия

Активация на акаунт