АПРИЛските мъничета,вече радват ни с ритничета!(Тема номер 7)

• 23 375
  • 660
  •   1
Отговори
# 450
  • Червено знаме 11:)
КАТИ къде го намери това,много е яко newsm10

# 451
Здравейте,намерих малко свободно време да седна и аз да попиша Grinning
Аз съм добре,утре съм на преглед и ще видим доки какво ще каже,иначе кръвното ми е нормално вече 3 дни подред...Бебо рита доста силно,усещам го все по-осезаемо Simple Smile
Да ви кажа-то било хубаво да правиш секс бе Joy Чак снощи се престраших,първата вечер мъжа ми като си дойде,пробвахме,но до никъде не стигнахме Grinning
Кати,тази количка-колело е направо уникална! Laughing
Диди,ще правиш ли новата тема?Ако ще я правиш ми драсни едно ЛС,за да ти кажа нещо! Wink
Относно пазаруването-аз въобще не съм от суеверните,вече имам всичко от към дрехи...Към февруари месец вече ще започна с другите покупки като легълце,аксесоари,козметика и други....
mirelka_123456 ,това е коластра! Peace
Ели,това е направо ужасно! SadДано скоро да ги изпишат,а майката да разбере каква е причината бебето да е на АБ.Представям си какво изживява горката жена  Sad

# 452
  • España (Плевен)
Цената също е уникална   Mr. Green Mr. Green Mr. Green    TAGA - Бебешка вело-количка

# 453
 newsm81 не лъже цената изобщо!

# 454
Здравейте момичета!
Кати ама много яко това колело!И аз не съм виждала до сега!
Делия и аз давах цитросепта с мляко с нескуик.Само така не се усеща!
Mirelka коластра е това.И аз имах по няколко капки по време на бременносттта,не помня от кой месец.Не се притеснявай!Купи си накрайници за кърмачки(слагат се под сутиена)От рода на дамските превръзки,но за гърди.Така няма да ти създава дизкомфорт и притеснения.
Мони това за секса ми хареса!хахахахах
Уф и аз да ви се оплача  сега.Такъв запек ме мъчи и нищо не помага.Сега си варя ушаф(от сини сливи,смокини и стафиди),тройна атака,дано да помогне.Ако не стане ще търся онзи сироп,за който бяхте споменали-Фрутилакс.

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 21:35 от petia47

# 455
Петя, пробвай с киви, ако не си опитала вече, де...
Коластра още нямам, първия път дори ми тръгна на 4-5-ия ден чак...много ми беше криво...
Нашето легло го взимахме по-ранко, но и не съвсем, защото чакахме изработката. Не е миришело на нищо. Имаме и преносима кошара и предвид ремонта и подготовката на детска стая няма да взимаме ново легло. Общо взето по- големите покупки ще ги пропуснем  Laughing
Ваня, аз много харесвам и Инсоленса и Л'инстан на Герлен. Имат и отрови (за моя нос), но за всеки вкус е различно. Благодаря, че сподели за розата, не знаех.
Алин, лекциите са към сп. 9 месеца. Организират се всеки вторник и петък- можеш да погледнеш на сайта им. По принцип са безплатни, но има куверт от 4 лв. , който обаче не стига за консумация, щото в Лъки кафе в ЦУМ е безумно скъпо. Но...все пак си струва, защото е много зареждащо и има подаръчета  Wink Аз бях 2 пъти, от утре съм на бач, дано скоро успея пак да ги посетя.
Поздрави на всички коремчета!

# 456
Здравейте мами! Искам да ви почеря с два дни закъснение за 30-ят си рожден ден.
. Малко имам проблем с картинките.....Та ако не успеете да я видите, тогава...просто си представете любимо парче торта...нека е от мен за вас.
Надявам се да сте добре. Утре ще доизчета останалите ми 3 страници, защото половинката ми направи изненадващо уикендско пътуване до едно супер снежно курортно градче на 600 км от нас и сега  newsm37 и после smile3524, че едва гледам.
Прегръщам ви много! Имам много зимни снимки, ако някоя от вас се е затъжила за пухкав бял сняг newsm62

# 457
Тути Фрути, честит рожден ден, много здраве и любов 

Кати, уби ме с тази количка, а и с цената й.

Мони   Браво, само така със  luvbed

Отностно приготовленията - всичко си имам - и дрехи, и кошарка и всякакви джунджурии. Ще купя само шишета нови и количка, но наистина съвсем накрая. Просто не виждам смисъл сега, може нещо друго да ми хрумне до април. Вчера например видях едни много яки противоколикови шишета, на хубава цена и сигурно този път такива ще купя, а не каквито съм ползвала до сега...

Хубав слънчев ден на всички, аз отивам на масаж  Mr. Green

# 458
Добро утро! Честит понеделник!Много прекрасна седмица ви желая!
Честит Рожден Ден, tutti frutti!Бъди жива и здрава! ПРекрасна майка и съпруга!

Момичета,споделете с гинеколозите си,че имате коластра,знам че не е хубаво от моя братовчедка,която имаше този проблем и пиеше разми медикаменти
Петя,ходи ли до тоалетната?

# 459
tutu  fruti ,Ч.Р.Д. желая ти много здраве ,щастие и много положителни емоции .
А АПРИЛ едно здраво и красиво бебе . Hug  bouquet

# 460
  • София
В Холандия съм виждала много майки и бащи са бебета на колелета. Освен това карат страшно смело и бързо. Дори един колега от там, казваше че може да вози и трите си деца (на 6, 4 и 2 години) едновременно. А един друг, който няма деца, каза че той и жена му заедно имат пет колелета. Но те холандците са просто родени на колела, а и нали нямат възвишения - съвсем нищо не може да ги спре!

# 461
Петя сладко от рози, много е гадно сладко, ама помага по 1 супена лъжица, майка ми ми го препоръча за тежки случаи.Аз имам същият проблем макар никога додосега да не ми се беше случвало #Crazy ям повече супи и преди вечеря резен зеле и никакъв ориз в менюто. За сега се справям ама ако се наложи ще минем на розички Joy

# 462
Добро утро мами,

Ами добре дошли на новите попълнение, добре, че все още има Simple Smile
Поздравления за всички узнали цвета на гащите и мнооого  Hug за всички ви.

Попрочетох отгоре-отгоре, че имам много работа и искам да споделя за няколко неща. За кола маската аз си ходех с малката редовно до края без проблеми. Намерихме си поза с козметичката ми, удобна и за двете  Mr. Green и всичко си беше 6. Сега пак си ходя, но болката ми е по осезаема, сигурно защото нося мъжко:), а те не търпят на болка:).

Ох, имаше още нещооооо....ааааа. Добре, това го забравих, но това не, че ми напомня постоянно за себе си - мисля, че имам хемороиди, или незнам какво, но ме боли ануса, като има нещо подуто ли, не мога точно да обесня, но е леко болезнено и ММ казва, че може и кръв да потече. Сещам се, че с малката преди да родя акушерката ми спомена, че някой мами имат, но тогава не е било проблемно при мен, но сега е и се притеснявам, че има доста месеци докрая и ако това е началото, какво ще е докрая, а съм на ЖК на 15....да не се засили дотогава...а.а.а.аа. Някой с подобни проблеми или да знае нещо по въпроса?
Мерсиии:)

# 463
Здравейте на всички.
Странно е, че точно когато говорим за запек и хемороиди в седмичното инфо за 22 г.с. в сайта на БейбиЦентър пишат за тях. Пускам линка за всички, които се интересуват. Аз го имах този проблем в началото, но сега съм ОК. Явно прогестерона ми е бил в повече в началото.
http://www.babycentre.co.uk/pregnancy/antenatalhealth/naturalrem … ies/constipation/

# 464
Честит Рожден Ден и от мен, tutti frutti! Желая ти да си много щастлива и обичана жена и майка, много леко добременее и още по-безпроблемно раждане на пролет, както и едно здраво мъниче, което да огрява дните ти постоянно  newsm59
Хубав и слъчев ден Ви желая  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт