АПРИЛските мъничета,вече радват ни с ритничета!(Тема номер 7)

• 23 117
  • 660
  •   1
Отговори
# 600
  • sofia
Честито на узналите пола!
Аз вчера бях при доц. Томова и съм много щастлива, защото и тя каза, че всичко с бебо е ОК. На ЖК не всеки път ме гледат на ехограф. Като ходих в края на октомври ме гледаха, а на последната в края на ноември не. Тогава само ме теглиха и мериха. А иначе ходих на ФМ и при д-р Марков и при доц. Томова, защото те са едни от най-добрите в тази област, да не говорим, че апаратите са им в пъти по-добри от този в ЖК.

# 601
Честито на мамите, които вече знаят цвета на гащурите   bouquet

Ние сега сме в едни ремонти  Shocked, страшна работа.... пък и на работа ходя, та нямам много време да се включвам с писане, но ще чета, когато мога. Hug

За среща съм ЗА, но ако е в работен ден, мога след 18 ч. Дайте предложения и да уговорим срещата.

# 602
Привет, чувствам се добре и вече нямам търпение да дойде Понеделник и да се видим с детенце. Снощи таткото усети нещо на корема но било толкова слабо, че май си внушавал smile3506 абе мъжка му работа.
Относно татковците- нашият татко съм сигурна, че ще е много на линия. Няма търпение вече.Сигурно в началото ще го оставя при нас но после право в другата стая, защото ако той спи в офиса трийсетина човека ще трябва да си спят в къщи.Има ли сили нищо против но с шест дневна седмица работна и толкова отговорности нощите са мои, още повече че грижата за бебо не е само през ноща.
Я да ви питам нещо-Боядисвате ли си косата? Много искам поне за празниците да ударя една боя ама нещо не смея newsm78

# 603
ДОБРО УТРО И ОТ МЕН  Hug,
Дели радвам се че се появи мила  Grinning,пиши като имаш време .На мен и тук ми е много студено и никъде не излизам ,представям си при теб какво е  NeWS78.
ПИЛЕ ,пиши мила като се върнеш ,ще чакаме добри новини  Hug Hug Hug.
АЗ всеки месец ходя на пред лед с ефограф,така си ме преглежда моята докторка ,но ФМ е много по подробен преглед и си заслужава да се прави ,поне така мисля аз ,защото съм си патила само от едно мнение ,даже овен при моята лекарка ,ходя и на час но при друг лекар ,но то вае да си купя спокойствието ,че като не го видя Бебо 15 дни и откачам .
Момичета понеже имам контракции и ми изписаха мАГНЕРИЧ 3пъти по 2 ,не е ли много това ,сега отивам да си ги взема ,но да ви питам и вас ,имали ефект от тях ?много често ми се втвърдява корема и ми е супер гадно  Cry.
дано не навредят на Бебо тези контракции.
ЛЕК И ХУБАВ ДЕН  Hug Hug Hug

# 604
Добро утро на всички и честито на узналите пола...ехеейй..така ли ми се струва, или е истина, че има шанс за момците ни да намерим моми сред априлките?   bouquet..позмазвам се - да Simple Smile

незнам защо, но девойката си въобще не я мисля - винаги ще се оправи, но моя мъник още нероден, нещо го подценявам...дано е така Simple Smile - а вчера такъв ритник ми удари, че помислих, че ми дойде външно от каката Simple Smile хахахаха... супер извиках, защото никога не ми се е случвало, а и сякаш искаше да ми се противопостави, че е супер активен, а не заспал младеж Simple Smile

Относно срещата в София аз съм с 2 ръце за 13.12.2010 (понеделник) 17.30?Simple Smile)), защото до неделя съм сама с малката и имам ужааасна нужда да глътна въздух малко след това:))... Плиииийййсссс.... аддддииии:)... такааа....

Натали, всичко зависи от татито, както казва Петя. Нашия тати си спи и спи при нас, няма начин да се разделим, дори и когато трябва някой да отсъства, напоследък все той  #Crazy!!, ни е тъжно, че не спим заедно. Малката спи при нас, но на отделно легло - всеки си има място и гледаме да не правим компромиси с това, но като бебе няма начин да се редувате за ставане, дори и той да иска, защото ТИ няма да издържиш и все ще мислиш, че при теб няма да плаче, но коликите/зъбките не питат кой ги гушка:)). Незнам как е с момченцата, но моята връзка с малката е мнооого силна, ако сънувам кошмар и тя сънува и обратното, както и при болежка, настроение, всичко Simple Smile - хубаво е, но и отговорно..... и снощи сънувахме кошмари.... тати ще ходи следващата седмица на обучение ала коледно парти и мен ми е леееееко (МНОГО!:) неприятно, защото аз се лиших от моето по същото време!!..а.а.а.а.а.а.а.а.а.а.а.а..а.а.а.а

# 605
Добро утроооо!!! Много съм щастлива! Снощи бях на втората ФМ. Всичко с бебето е ок и този доктор ми каза - МОМИЧЕ  Simple Smile Голямо въртене беше, не се спря. Доволна съм и от доктора, много подробно си гледаше всичко и ни обяснява кое какво е, всичко се виждаше-личице, устнички, даже се прозяваше по едно време Simple Smile и чак накрая взе да гледа за пол, но нали и това не е най-важното де. Все пак много се радвам, че ще връзвам пандели Simple Smile Вече е 20 см и 300гр Simple Smile всичко това го усещам най-вече по ритниците, които зачестяват и са все по-осезаеми Simple Smile

За консултациите и аз където ходя по ЗК всеки път ме гледат на ехографа, не мога да си представя как само ще ме премери и претегли и толкова. Добре, че има лекари и лекари.

desimitkov, аз се боядисах преди месец и си хвана боята. До края може би още веднъж ще го направя. Не виждам защо да се притесняваш. Сега има и безамонячни бои, които няма проблеми да се ползват.

# 606
Добро утро и от мен!
Не ми се работи, ама хич....
Блуменце, ти даже си по-ентусиазирана за срещата и от мен. По традиция ще се заема с организацията, но имам ново предложение. Да се срещнем на Попа, защото от там имаме много възможности - Дон Домат на Патриарха, Дивака на Малките пет кьошета, Уго - пак там, и Мистър Пица на Левски и други може ама не се сещам сега. А и тези в Кривото са много нагли. За да не спамим темата обаче предлагам да го обсъдим в http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=540550.new#new
И така. После пак ще се включа, че се разконцентрирах нещо...

# 607
desimitkov, от едно боядисване например с безамонячна боя нищо няма да му стане на бебето. Не знам какъв цвят правиш, но може и да я държиш по-кратко, само за освежаване на цвета. Аз понеже по принцип не се боядисвам за сватбата си бях взела шампоан оцветител. Държах го около час и стана доста добър цвета - малко по-тъмен от моя и с блясък. Може и така да пробваш.

# 608
  • София
Добро утро!!!
Това най го мразя - да ми изтече сесията докато пиша и пак наново   ooooh!
Днес мисля да изляза, че тези дни се застоях в къщи. Времето не изглежда крайно лошо.
Днес закусих според препоръките от предаването на Гала от вчера. Топла вода с мед и ябълка, а след това овесени ядки с кисело мляко. Трябва да се попречистя малко, че отивам към освинване. За Коледа ще съм готова    Joy
Аз съм си много лакома и хич не ми се отдава пазенето на диети и изобщо някакви ограничения. Качила съм към 10кг и направо се плаша   Embarassed  Вие как се контролирате??? Много моля дайте някакви идеи!!!
 Hug    Hug

# 609
Здравейте и от мен коремчета  Hug
Само се включвам по темите на бързо и се връщам към работата, че голям зор предколедно  #Cussing out Все едно света ще свърши тази година  #Crazy
Относно предгледите - моя доки, при който ходя по НЗОК си ме гледа всеки път на ехограф - последния път даже на 3 Д ме видя просто щот така му хрумна. Според него е  нормално да се гледа бебо всеки месец, за да се види ако има нещо недай си боже, но пък досега не ме е мерил нито за тегло, нито корем, нито кръвно, но според мен е по - важно, че гледа бебото, а меренето мога и сама да с и го направя, макар че не искам, защото мн се депресирам с тези 8 кг отгоре и 24 см на коремчето  Mr. Green , но...........не е лесно да станеш майка!
За спането на тати си мисля, че е редно да си остане при нас, за да може да помага като се налага - то е ясно, че мамите ще скачаме като ужилени, ма все пак и едно мъжко рамо винаги дава повече сили и кураж. Макар че той милият с нощните смени дето ги дава постоянно, няма да е много вкъщи, но... ще трябва да се нагаждаме някак.
А за боята да Ви кажа, че откакто съм бременна се боядисвах два пъти - първият път бях в 8-10 седмица и тогава не ме хвана hahaha колкото и да не вярвах в тези неща, но  после бях вече в 17 да речем и нямах никакви грижи, че даже се и подстригах и то доста смело - много исках да му отрежа атрибута на момъка, ма не би  Joy засега си го има, ще видим събота или неделя като ходим на преглед, дали все още сме със син щъркел или пък е станала девойка Simple Smile
Ми май е това за сега,
Спорен ден!

# 610
Благодаря за отговорите относно боядисването, най-вероятно ще купя безамонячна боя или от другата но ще стоя по-малко.Косата ми е длъжка преди ползвах боя и половина но сега ще взема една.Имам малко бели коси, а моята е тъмна и ме дразни.Лошото е, че преди не ме хващаше всеки път- например преди цикъл или повреме на цикъла. Може да взема по-тъмно и така да замаскираме нещата WinkБлагодаря   bouquetОтносно прегледите аз ходя само в клиниката и винаги се виждаме с бебо от семенце още нали ме следяха изкъсо и преди, та го видях още на точица, само последния път ме гледаха през корема с ехограф преди винаги с УЗИ, а меренето на кръвното е като за добър ден Laughing килата си ги меря в къщи и все още са -6 но детето си расте така, че аз съм спокойна ама какъв корем имам Shocked

Последна редакция: чт, 02 дек 2010, 11:04 от desimitkov

# 611
  • Свиленград
Добро утро и от мен.
elradi аз никак не се контролирам.Вече съм качила 6кг. Като стана сутрин ям в осем после пак заспивам , след това в 10:30,12:00,15:30,18:00 и между тези часове продължавам все нещо да хапвам.Като в тези часове си хапвам доста обилно.
Иначе моят лекар при ЖК задължително ме гледа на ехограф, защото знае че съм от притеснителните.Така че всичко сигурно зависи от доброто желание на лекаря.Май още нещо щях да пиша ноооооо забравих какво.
Пожелавам приятен ден на всички.

# 612
Desimitkov, аз съм се боядисвала вече 3 пъти откакто забременях, при това изрусяване, само че стоя 30 мин. вместо час. Двама лекари ми казаха, че няма никакъв проблем да се боядисвам след 12 г.с., а и аз доста се порових из български и чужди сайтове, които потвърдиха мнението на лекарите.   bouquet

# 613
  • Варна
Здравейте , много съм щастлива, ще си имаме МОМИЧЕ!

За боядисването, аз го правя всеки месец, с боята, с която се боядисвах и преди да забременея, така че не мисля че има проблем.

За ВАрненската среща, аз отново съм на линия, дано този път да сме малко по-сериозни.

Отивам да работя, чао и лек ден от мен!

# 614
  • София
hristis, Честито!!! Аз днес преполовявам деветте месеца - Юххууу!!!

Общи условия

Активация на акаунт