АПРИЛските мъничета,вече радват ни с ритничета!(Тема номер 7)

• 23 348
  • 660
  •   1
Отговори
# 465
Честит Рожден ден, tutti frutti !!!   bouquet

Всичко най-, най-хубаво и едно красиво бебче напролет!  Hug

Ох, нямам време да се включа в темата. Но искам да благодаря за информацията за Хиполенд. И аз се възползвах от него. Не купих много неща, но все пак....Беше малко пообрано...

# 466
Добро утро, момичета   bouquet
Днес съм в едно приповдигнато настроение, незнайно защо (цяла нощ се въртях, събудих се в 6, навън е -7, мъгла и студ, абе с една дума няма причина да ми е хубаво в душата, но ми е!). Аз нямам никакви проблеми с тоалетната, общуваме си всяка сутрин  Laughing
Мамчета, в моите две леви ръце е следващата тема  smile3508  newsm48 Тъй като сме стъпили с едното краче в декември месец, а скоро и целите кореми ще преминат там  Laughing, мислех да я направя коледна. Но имам една огромна чуденка за заглавието. Искате ли да сложим по-коледно заглавие, имаме няколко предложения вече. Аз ще ви ги напиша тук и ще ги номерирам и която е ЗА да пише кой номер ѝ допада или пък че иска да остане заглавието от анкетата с най-много гласове, не искам еднолично да решавам. Такааааа....
1. На богата коледна трапеза АПРИЛска мама и бебче дружно ще се глезят (delilah_qk )
2. Чорапче коледнo за АПРИЛчето се стяга - мама на първи покупки се отправя (delilah_qk )
3. Навън се чуват коледни звънчета, а в коремчето на мама АПРИЛЧЕ весело тропа с крачета (delilah_qk )
4. Коледата наближава, а АПРИЛското коремче все по-огромно става (kroelahai)
5. Коледни звънчета се чуват вече, а АПРИлчетата са далече (LadyDidi)
6. АПРИЛска мама хапва за двамина и чака с трепет новата година! (Jupeto)
7. Какво ни е подготвил Дядо Мраз - ритничета АПРИЛски час след час! (Jupeto)

Нека чуденката да започне СЕГА  Laughing

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 15:45 от LadyDiDi

# 467
Добър ден! Относно темата за декември- искам да споделя едно лично мое мнение. Видях, че всички предложения са обвързани с Коледа, няма нищо лошо в това, но тук може да има бъдещи мами, които не празнуват Коледа. В тази връзка мисля, че е по- добре ако ще се обвързва с празник, нека той да е Нова година- той е общ за всички религии.

# 468
Здравейте, отново - само се включвам за анкетата - аз съм за предложение номер 2!

# 469
Здравейте, аз съм за предложение номер 3
Покрай нас нищо ново. Лудуваме на воля и така съм много спокойна  Grinning Бяхме на ФЕкг  в бившата 3-та градска, при д-р Велковси. Според него всичкое наред за сега и няма поводи за притеснения. В събота сме на ФМ и нямаме търпение да се видим пак.

След дълга чуденка си избрах Шейново за болница, в която ще раждам (дай боже, когато дойде времето) и сега съм в едни размисли дали след някоя и друга седмица да отида на преглед при доктора, който мисля да избера за раждането  newsm78 някак май ще ми е по-спокойно ако се виждаме веднъж месечно до края. Дано само се съгласи на това мое хрумване.

Успешна и спокойна седмица на всички   bouquet

# 470
Нямам много време да  пиша, но искам и аз да кажа само че гласувам за номер 3.

Много прегръдки на всички Hug, аз се връщам да ви чета.

# 471
Здравеуте и от мен  момичета! Честит рожден ден на tutti frutti желая ти много щастие и здраво бебче на финала Simple Smile
Аз се връщам назад да ви чета,желая ви хубав и усмихнат ден  Hug

# 472
Здравейте и от мен, честит рожден ден на  tutti frutti    newsm59, спокойна, усмихната и лека бременност и прекрасен априлски резултат  newsm32. А относно предложенията, на мен лично  най-много ми хареса номер 3. Прекрасен ден на всички бременелки  Laughing

# 473
Ооо, много ми хареса предложение номер 1, май най-реално ми звучи. Сигурни ли сме, че има мами дето не празнуват коледа? Ако е така ОК, ако не коледните темички са много красиви. Ето едно новогодишно предложение:
АПРИЛска мама хапва за двамина и чака с трепет новата година!
или
Какво ни е подготвил Дядо Мраз, ритничета АПРИЛски час след час!

# 474
Здравейте на всички вкл. се и аз в анкетата и избирам №3 хубав ден на всички

# 475
  • sofia
Здравейте!
JUPETO много ми харесват и двете предложения, а иначе от коледните и аз съм за номер 3.
И аз от известно време се чудя за болница - дали Шейново или Света София. Преди близо 7 години раждах в Света София и бях доволна, но сега ми е доста далече. А за Шейново нямам много информация. Как вървят предпочитанията? Може и вече да е ставало въпрос, но все не ми остава време да изчета всичко  Embarassed
Приятна и лека седмица на всички и дано този гаден вятър да спре вече, че не ми се излиза навън заради него  Hug

# 476
  • София
Здравейте момичета,
откраднах си малко време в работата и влязох да ви видя  Laughing
tutti frutti nbirthday желая ти много здраве, да бъдеш обичана и да обичаш, късмет, здраво бебче на финала и само положителни емоции около теб да се въртят   bouquet .
Lady DiDi  хубаво е предложението ти, мен ме преброй за предложение 3
Относно общия празик за всички религии искам да вмъкна, че да наистина Нова Година е общ празник за всички религии, но обикновено се празнува от всички религии по различно време, така, че може би ако ги разграничаваме така нещата със сигурност ще си имаме новогодишни темички няколко месеца  Shocked Не би било добре ако има някои мами от други религии да се засегнат по някакъв начин, за това имам предложение към тях да се включат и те с неща които биха ги радвали и биха искали да кажат и покажат на останалите за празниците съгласно религията която изповядват около идващата Нова Година. Има доста предложения за Коледа, която е част от новогодишните празници и така с други интересни предложения около новогодишните празници би могло да се получи една много интересна тема с различни привкуси обединяващи се в един основен вкус, който се нарича ПРАЗНИЦИ
Хубав ден и успешна седмица на всички  Hug

# 477
За заглавие на новата тема:
3. Навън се чуват коледни звънчета, а в коремчето на мама АПРИЛЧЕ весело тропа с крачета!
Новогодишна може да е следващата тема, защото ние бързо пишем. Относно темата КОЛЕДА - нека мамите, които не я празнуват да не се засягат и да я приемат повече като украса и настроение, отколкото раждане на Христос.

Ето и отчета от прегледа ми днес сутринта:
Бебо все още е момченце  stork-boy и според мен няма шанс да се превърне в девойка, защото му видях достойнството как стърчеше  Shocked.
Върви по-голям и ми излиза термин 05 април /а според цикъла ми е на 11 април/. Скоро може и мартенче да стане, като гледам как върви  Laughing Laughing Laughing.
Всичко си му е наред на детето, само дето си беше хванал главата с двете ръце и не можахме да го снимаме анфас. Нослето му се виждаше и според мен е добре като размер и форма. Бъзиках се с баща му, че е препил снощи и сега го боли глава и затова се държи така.
Плацентата ми все още е ниско и ако продължава така, ще трябва да раждам секцио. Понеже последните 2 седмици нямам оплаквания ми намалиха магнезия на 2х1.
Кръвоснабдяването е добро. Бъбречетата са ОК /нямат кисти и не са уголемени/, диафрагмата си е на място и т.н. Все добри новини.
За кг доктора каза, че съм ОК /+7 съм/, защото съм ги качила много равномерно през цялото време. Каза, че ако продължавам така мога да завърша на +14 /което е приемливо според мен/.

Хайде оставям ви, че докато пишех съм получила 15 мейла  Hug Hug Hug.

# 478
Ако всичко се свежда до религии, първо не отчитам Нова Година като религиозен празник. Дори и Коледата не е християнски празник, българският празник е Бъдни вечер. Ако не стигнем до консенсус просто ще празнуваме виртуално зимата и студа и готово  Laughing Nature Snowman  cold
Jupeto, много са хубави предложенията и ще ги добавя към моя пост Simple Smile (сега трябва да изкоментираме обаче и Дядо Мраз, тъй като си е комунистическа фигура   newsm47)

# 479
Ако продължаваме така с пролетните температури, май и зимата и студа няма да са актуални  Sunglasses
Имам едно питане към мамите, на които им се налага а пътуват със самолет - кога мислите, че е най-добре да се преустановят пътуванията? Знам, че някои авиокомпании отказват билет след 28 г.с. или само с медицинско от лекар. Питам, понеже ми се иска преди Коледа да отидем за 2-3 дни до Германия, а майка ми само като чу и познайте как ме нареди... А на мен така ми се пътува (по принцип, не само сега).

Общи условия

Активация на акаунт