АПРИЛските мъничета,вече радват ни с ритничета!(Тема номер 7)

• 23 307
  • 660
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте мамчета, Hug
Отдавна не съм писала, но пък от време навреме чета  Grinning
Да се разпиша и аз с пола: "МОМЧЕ на 99%" Grinning Grinning , каза доктора

# 526
  • Пловдив
Djulia - май тъкмо навреме се включвам - относно количката да кажа че ние нали купихме стария модел втора ръка  и досега нямам никакви оплаквания от нея. Много е маневрена- направо сама върви, сега като бутам малкия с все багаж (играчки, манджа от кухнята, завивки и какво ли не още за разходките в чантата) изобщо не усещам тежестта й, тя е към 14,5кг летния вариант (за дете над 6месеца), малкия е 12кг и друг багаж поне още 5, та щом не се усеща да ми тежат разходките смятам че е добре  Wink Много ми допадна коша на зимния вариант (до 6месеца) - мекичък отвътре и добре тапициран, лесен дъстъп до детето дори със сложено покривало на коша. Много добръ изпълнение е и столчето за кола- много омекотено, в сенника има мрежа за мухи, която се издърпва като излиза от едно джобче и не е нужно да я мъкнеш допълнително). За разлика от предишните ми две имам чувството , че се движа с Мерцедес  Blush Размерите й са малко смущаващи и килограмите - добре трябва да се премери асансьора (както по принцип с количките) и да се види дали ще се пренася често с кола (става много компактна по принцип, ама не се сгъва все пак като "тип чадър"), а иначе големите задни гуми се оказаха страхотно решение за проблема ми как ще се качва количка по стълбите като ми тежи всеки килограм вече - абе препоръчвам я с две ръце  Peace А и новия вариант има подобрен сенник- направо ми останаха очите, ама не можех да си я позволя нова  Tired (извинете ако ръзводних темата, но предположих че и за други мами ще е полезно инфото).
Eliona  - добре дошла, нека дотук се приключи с притесненията ти и вече да няма никакви проблеми !!!
Петя ,честита девойка, честити сини гащета на Цъфс и на nadi!!!
Приятна среща с мъниците на мамите, които днес са на преглед - ние сме утре и аз също се надявам да ми кажат най-накрая дали правилно съм пазарувала в синьо, или да купувам няколко сини панделки да се отсрамвам  hahaha Днес ми е едно тежко на корема- ниско долу ме придърпва, направо като контракции, почвам да се плаша, и ми прилоша на няколко пъти при разходката днес... добре че малчо шавна 1-2 пъти ,че се поуспокоих поне за него... май ще трябва да минавам в режим "активна почивка", ама малкия е точно на обратния и направо незнам как ще се оправяме- чакам таткото да излече от 17ти в отпуска за празниците и да ми помага, че нещо издавам багажа.  #Crazy
Хубав ден момичета и дано всичките ни притеснения се окажат безпочвени и всички, които не се чувстват добре ,да се оправят като с магическа пръчка  Hug

# 527
Blumence, изпревари ме с въпроса Simple Smile Аз мислех да предложа също да се ориентираме за нещо. За София аз на 100% ще мога на 13ти, след това може да пътувам до Варна и не знам кога точно ще се върна, може да е преди Коледа, а може и след  newsm78 Да почнем с преговорите отрано, че да се настроя и аз психически Simple Smile
Добре дошла на Eliona и спокойна бременност с красив резултат април месец   ylinfant
Честито на всички с цвят на гащите   bouquet

Исках да ви питам късно ли е в 20та седмица да ми огледат шийката на матката? Да си запазя ли час за преглед, че имам само за ФМ при Марков?

# 528
Пиве на всички мами   bouquet   bouquet
От доста време чета форума,имах колебания към коя тема да прибавя още един мъник.
Термина ни е за 1 Май,но ни плануват за секцио.
Та реших да увеличим "Априлските мъничета" с още едни неустановени гащи newsm03

# 529
  • Пловдив
bubsa - добре дошла и на теб, дано скоро и вие видите цвета на гащите!
Върнах се , че забравих да спомена- следваща среща на ЛЛЛ за Пловдив е 18ти Декември, ако сме здрави сме там, ако някой друг смята да дойде да се обажда да се оглеждам за него там!?  Flutter
Щях и да питам дали някой друга мама с плъски зърна на гърдите е пробвала двата варианта, които беше пуснала Шаманката - ниплетите или пластмасовите накрайници за гърди? Моля да споделите впечатление ако има още някой, който работи по такъв проблем- аз опитах с накрайниците ама така ме боляха зърната след два дни носене за по 6-7часа, че не мога да ги сложа повече днес  Tired А ниплетите пише че се ползвали до 6я месец или след раждането ,че можело да предизвикат контракции  ooooh!

# 530
Здравейте и от мен Simple Smile
Още една мама, която чака първото си мъниче на 10.04 (термин) с момче Simple Smile

# 531
  Джулия, за количката, изглежда супер и след коментарите на другите мами се затвърждава доброто впечатление. Но аз лично бих ти препоръчала според терена, на който ще я буташ да си прецениш дали не е много тежка. Нашия терен е доста неравен и аз определено виждах трудност да бутам по баирите комбинираната ни количка (около 9-10 кг) и след годинката на малкия се принудихме да купим лека лятна количка- е, отдъхнах си  ooooh! Така че изискванията са индивидуални според нуждите на майката  Peace
  Добре дошли на новите мами!  welcome Пожелавам ви спокойна бременност с по-малко притеснения и повече позитивно мислене   bouquet

p.s. Ееее, докато пишех и хоп, още една нова мама! Добре дошла Vos!
  Колкото сме повече, толкова повече различни мнения и опит ще обменяме, което е страхотно  smile3521

# 532
  • Plovdiv - Thessaloniki
Wow, колко хубаво че се записват нови момичета, добре дошли и лека бременност!  Hug
delilah_qk, понеже си бях в Пловдив за уикенда успях да ида на срещата на майките на ЛаЛече Лига, хареса ми, но не знам дали ще успея за следващата на 18-ти. Срещите са полезни, нека който може да ходи!
Аз се притесних с тоя сърбеж отдолу, вече чакам с нетърпение прегледа, а и бебчо нещо спря да ме подритва много и се притесних, дано всичко е наред с него.
Хайде новата тема да е с коледно залавие, а пък следващата- с новогодишно!  Wink
Поздрави на всички!  Heart Eyes

# 533
Здравейте и от мен, добре дошли на новите мами  welcome

Djulia и аз много харесах тази количка, а също и триколката на същата марка доста се замислям за тях защото са на чудесна цена, но никъде не мога да ги намеря за да ги видя на живо  Hug

# 534
  • София
LadyDiDi прегледът при Марков включва ехографски оглед на шийката на матката, да знаеш  Wink

# 535
LadyDiDi прегледът при Марков включва ехографски оглед на шийката на матката, да знаеш  Wink
... това и аз не го знаех, а бях при него....да се надяваме, че всичко ми е видял Simple Smile))

Blumence, изпревари ме с въпроса Simple Smile Аз мислех да предложа също да се ориентираме за нещо. За София аз на 100% ще мога на 13ти, след това може да пътувам до Варна и не знам кога точно ще се върна, може да е преди Коледа, а може и след  newsm78 Да почнем с преговорите отрано, че да се настроя и аз психически Simple Smile
Аз съм за каквото се реши ако е преди 18 Simple Smile. 13 е понеделник.... аз пак съм за Simple Smile, но незнам колко от мамите ще са.... хайдеее... на тумбацитее..... моят изведнъж щръкна.... смисъл бебето, той и иначе е голям Simple Smile)
Сууупер добре дошли са новите попълнения.... не мога да повярвам колко много сме, колко е хубаво Simple Smile)

# 536
Здравейте. Искам да споделя нещо- вчера за първи път усетих, че краката ми са отекли, едва си закопчах ботушите и сега май ще трябва да си търся такива, които да са много широки. Вече преживях фактът, че пръстите на ръцете ми се подуват и отдавна не нося пръстени. За сметка на това утре е 1 декември- определената от мен дата за започване на Коледното украсяване, което много ми повдига настроението. Малко, по малко до събота се надявам да съм украсила къщата Simple Smile

# 537
Оооо, Мармалад, това е чудесна новина! Аз мислех, че няма да прави нищо подобно. Ехографски е достатъчен, нали? Ако трябва ще се жертвам и за гинекологичен  Laughing
blv, и ние утре ще се украсяваме  Laughing Аз го коментирам и подпявам коледни песни от 2 седмици и ММ все ми казва, че още е ноември, така че официално от утре имам разрешение  Laughing
Добре дошли на всички нови мамчетааааа! Множим сеееее, колко хубавооо Simple Smile Определено не сме си губили времето лятото  Joy

# 538
  • София
LadyDiDi Ами каза човека, че добре се вижда...(аз не бях се сетила да питам за това) но той ме информира, че всичко е наред  Simple Smile

В тази връзка, blumence, със сигурност е видял каквото трябва  Peace

# 539
Ооо, аз украсих за сега само частта, която не може да бъде докопана и разучена от малкия. Иначе до Коледа ще останем без украса... Елха евентуално другата седмица ще правя...

Добре дошли на новите preggo

Общи условия

Активация на акаунт