АПРИЛските мъничета,вече радват ни с ритничета!(Тема номер 7)

• 23 333
  • 660
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте,
Честит рожден ден на патерици на Тути    bouquet
А на тези с розовите щъркели благородно им завиждам   Embarassed
Всички предложения са хубави, но №3 най ми допадна. Аз мисля, че ще имаме възможност поне за три коледни теми докато свършат празниците.
Така ми се иска да се поподготвя за Коледа, но изобщо не съм сигурна, че ремонта ще свърше до тогава, а и със сигурност няма да имам никакви пари - нито за подаръци, нито за нещо по-така  Cry  Но важното е с бебчо всичко да е ОК, пък ще украсявам догодина   Laughing

# 511
  • София
kroelahai, стискаме ти палци!!!  newsm10

# 512
  • sofia
Здравейте и от мен!
Честито на всички узнали цвета на гащите!
Също и на тези, които празнуват днес - на Андреев ден!
Аз още съм далече от коледното настроение. По традиция украсяваме в къщи след Никулден. Надявам се до тогава да ми стане коледно.
И аз днес не съм в особено весело настроение - не знам защо. Всъщност, защото моите мъже ме ядосаха още сутринта. В 7 звъни будилника, а те станаха след половин час след като ги изритах с викове от леглата и естествено за малко да закъснеят за училище.
От всичко на горе на нашия етаж има едно смрадливо куче. Колкото е дребно на ръст, толкова е смрадливо. Та изпращам ги за училище и като ме лъхна миризмата му в общия коридор Sick. Върнах закуската и това ме довърши сутрешно.
Хубав ден желая на всички мамчета и коремчета!

# 513
  Да се включа за сената- момичета НЕ пийте чай от сена! Аз във втори месец си направих веднъж такъв чай и такива страшни контракции получих, че за малко да стане белята. Подлъгах се по препоръките на опаковката, но когато попитах гинеколожката си тя каза, че е противопоказана, защото в резултат на хормоналните промени в бременния организъм сената влияе и на гладката мускулатура на матката. Така че по-добре да не рискувате. Някъде в интернет също бях чела, че сена НЕ е препоръчителна при бременност. А който е писал етикета на опаковката  е  за съд.
  А относно изписването и аз имах премеждия около него. До последно не искаха да ми кажат кога ще ни изпишат и накрая, един ден преди очакваната дата на изписване, на сутрешната визитация ми съобщиха, че ще ме изписват! И няма да ви казвам каква лудница стана по приготовления, пътувания на едните баба и дядо, поръчки на пити, баници и т.н. Накрая ме взеха към 17.30 цялата кълбо от нерви и без никакво настроение за снимки и усмивки. Ще видим този път как ще стане.
  Честито на узналите пола на бебоците и на рожденичката на патерици!!!   bouquet

# 514
Добро утро дами...е, то обяд станало...

Честито на новоузналите пола на бебо. Могат да пазаруват на воля.

Кофти ми е днес, даже посетих тоалетната не по предназначение ...

Подкрепям с 2 ръце следващата тема да е Коледна, не мисля, че ако има някой от друга религия, би се разсърдил... Ако има някой, който не я празнува - нека ни поздрави, а после когато си празнува техен празник, ние също бихме я/го поздравили.
Кати, питай детенце, къде го е видяло това водно конче с дрехи и гердан - и аз съм имала такива изцепки и се оказва, че все пак такова нещо съществува и е в някой магазин или от филмче  Peace

# 515
  • sofia
О, това с изписването май е така на всякъде. И при мен беше една неразбория. Да не говорим, че дори и твърдо да са ти казали, че ще те изписват роднините висят с часове пред болницата. Никаква организация няма.

# 516
Хм  newsm78, до като бях в Окръжна, нямаше проблеми с изписването... задържаха бебетата, които бяха с жълтеница само, иначе отделението беше пълно и се чудеха къде да настанят новите родилки... А неонатоложката беше приятна и обесняваше каквото я питаш. Пак смятам там да раждам, при същия доктор. Изобщо целия персонал бяха много мили и любезни, чак се чудиш в БГ болница ли си.

# 517
  • España (Плевен)
mishelaa  Видяла го е в интернет игра. Едва ли ще намеря нещо подобно на това което е харесала, но ми предложиха това.  Но пък може да се споразумеем за друга - не се знае още...  Mr. Green 
Ако имате време за филм - препоръчвам този /много разтоварващо и забавно/  -   Bride Wars/Булчински войни

# 518
  • Sofia
Привет момичета!
Включвам се при вас – термин 23 април, втора бременност, от София.
От известно време ви чета, но не се записвах, защото изчаквах резултатите от амниоцентезата. След двата БХС-а се решихме на амнио, иначе щях да полудея до края на бременността и да побъркам всички около мен. Все пак никой не иска луди родители  Mr. Green. Вчера ми излезнаха  ДНК резултатите и всичко е ОК. Разплаках се от радост!
Така че вече ще пиша активно при вас, предимно вечер, защото ходя на работа и нямам много време.

# 519
Здравейте, само и аз ще се включа, че филмът е наистина много симпатичен - не го пропускайте ако имате възможност. Simple Smile
Кръщелницата ми и майка и са вкъщи вече  newsm44 newsm44 newsm44

# 520
Все още коледно настроение нямам. В коледното ни писмо присъстват само пъзел с Маккуин и тротинетка Laughing Скоро ще украся и вероятно тогав аще усетя емоцията, въпреки че навън е 17С.
Раждах в АГ-Варна във Вип отделението при д-р Танев и съм безкрайно впечателна от професионализъм и добро отношение към пациентките. Никаква дезорганизация не е имало нито при определенаият час за секцио, нито при изписването. Препоръчвам на всички дами от окръг Варна, които се колебаят коя болница да изберат.
Eliona добре дошла!

# 521
  • Червено знаме 11:)
Момичета,давайте мнения за тази количка http://www.kasida.bg/bebeshka-kolichka-xlander-xa-roki-promo-paket-45-127.html
защото май май в петък ще я купуваме!!!

# 522
  • Бургас/Пз
Момичета,давайте мнения за тази количка http://www.kasida.bg/bebeshka-kolichka-xlander-xa-roki-promo-paket-45-127.html
защото май май в петък ще я купуваме!!!

Ако не те притеснява, че е доста тежка, количката е супер!

# 523
Аз също я гледах тази количка, но не мога да я намеря на живо да я видя. Така на картинка и описание ми изглежда много добре с изключение на факта, че е ужасно тежка и широка /68см/. За сравнение повечето са по 60-61см. С нашите тротоари и паркирали автомобили мисля, че е важно. Ако я купите, да пишеш как е.

# 524
....чудех се.... не е ли време да си организираме поне дата за предколедната срещичка Simple Smile, че мен ми се ще да присъствам, но ще пътуваме около 18 иии..... да се настроя отсега да се ядосвам или радвам Simple Smile... предложения, желания ?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт