АПРИЛските мъничета,вече радват ни с ритничета!(Тема номер 7)

• 23 340
  • 660
  •   1
Отговори
# 495
Добър вечер! Като чета как някои мами ще летят със самолет, ми става едно такова мъчно. И на мен ми се лети, ама сега няма къде да отида Simple Smile. Честит рожден ден на рожденичката! Съжалявам ако съм ви смутила с темата за религиите, но живея в смесен район и ми се налага понякога да се съобразявам. Това обаче е предимство, защото в контекста на софрите, така празнуваме по- често различните празници. А пък и декември е месецът с най- много празници Simple Smile

# 496
Здравейте момичета!
Гласувам за коледно заглавие номер 3!
 newsm10

# 497
Честито на рожденичката!!!

Аз летях преди 2 седмици до Англия..От лекарката ми си бях взела документ, че съм бременна, с който на летището в Бургас се съобразиха и не минах през скенера, но наобратно мъжът от охраната ми обясни, че всички задължително минават през скенер и няма никакъв риск за бременността...Самото пътуване беше 3 часа и през това време получих контракции само на излитане и кацане, но това не ме притеснява сега, защото нормално на ден имам по около 3-4 такива (особено ако вървя бързо или нещо се напрегна). Друг е въпросът колко е удобна седалката в самолета...Аз много бих искала да отида пак към февруари, но не знам какви са изисванията на компанията за това..Така или инак, ако всичко е наред и на бременната не й е забранено да се движи повече или да пътува, мился, че проблем сега изобщо няма.

Аз днес бях при моята АГ, защото ми се е получила някаква кандидоза и не можеше да чакам 3 седмици до следващия преглед. Изписа ми Гиназол...дано сега този сърбеж се махне...

# 498
  • Червено знаме 11:)
Мони как няма да ти е добре кръвното,и милото тук,и секс има... luvbedбраво,дано така да продължаваш Hug
Петенце и аз съм като теб,и ми казаха девойките тук киви и веднага пиеш вода,става бомба newsm81 а за по-съгурно пия и дуфалак,той е с най-меко действие,в малко сок го разтварям.И честито мимиченце!!!
tutti frutti бъди жива и здрава,и да си изкарате много весело smile3525

И да се отчета,днес бяхме на доки,каза че всичко е ок,има си място бебо,все още е мъж:),и таткото влезе,та се видяха WinkПосле ме ядосаха на регистратурата за болничния,питат ме в кой месец съм-казвам края на 5ти и началото на 6ти,а те ми викат че съм била 4-5 месец,и спорихме 30 мин и те си знаят тяхното,и викат че съм нямала търпение,едно такова подигравателно,и хора наоколо слушат,всеедно съм малоумна и си измислям,както и да е,Иначе пошетахме из магазините в Пловдив,купих си панталон и блузка,продавачката супер любезна,пожела ми леко раждане..абе очарована останах.После отиваме в прочутия Лидъл,хаха,и опашка да влезнат сто човека,и аз слушам охраната вика"пуснете госпожата,абе пуснеете госпожата" и немога да се осетя че "госпожата" съм аз,хахаха,стана ми хубаво,за пъряви път реверанс ми правя че съм бременна Crazy
И моето момче ще бъде футболист,ММ пусна мача преди малко и то милото така се разрита,че чак таткото го усети.
Толкова от мен.Лека нощ!!!

# 499
  bouquet Money  bouquet

ура

сега ми свърши последния работен ден
ужасно щастлива съм  Whistling
надявам се повече да си почивам и да си имам време за децата и мъжа
говорих с моята Аг , че ми е вече много трудно с работата и тя ме изненада с 30 дни болнични
ще я черпя другия път  Outta Joint
гадното е , че целия януари ми се пада да съм на работа , но ще се справя
Аг ми каза да отида на 6 дек. на преглед , да си уточним пола... та тайно се надявам , да има розови новини

та това е от мен
щастлива
сополива
но в дома

целувки коремчета

# 500
Момичета, благодаря ви за чудесните пожелания!!! hug
Чета и се радвам на добри новини! Дано само такива да има!!!
Мони, сладка Мони. Погали коремчето от мен и браво за бебока!
Петя ще си има момиче!!!! Ииеий!!! Толкова се радвам за теб мила! smile3521
И на Цъфс честито момче! Айде и тя в клуба на мъжките майки!
Чудесни новини! Чудесни!
Радвам се и на майките, които ще попътуват малко. На мен това последното пътуване ми дойде толкова освежаващо. Така, че ако имате възможност и се чувствате добре - не се замисляйте! Ще се заредите с още повече позитивна енергия, а и ще прекарате повече време с половинките. smile3508
Диди, относно темите....всичките са страхотни! Така че която и да изберете, вярвам, че всички ще й се радваме! Чакам и аз Коледата с нетърпение. Страхотни семейни празници са. Диди, а ти защо избра да раждаш в България?
Дани, радвам се, че си си у дома. Знам, че ще ти е по-спокойно!!!
Прегръдки и целувки на коремчетата. Хранете малките бонбони с любими неща и се радвайте на любимите хора!

# 501
Добро утро на всички.....ухааа... днес съм на 6 - супер настроение, супер си починах.... намерих си начин да се оттърва супер бързо от неприятните фисури Simple Smile))) и направо си пея Simple Smile

Момичета, аз ли нещо не разбирам, но защо пак трябва да гласуваме за заглавие на новата тема, когато има обявени и сме го направили?????
И няма как да не взема отношение по повод Коледа и дали е християнски празник или не..... хора, чувате ли се??? Това е празника, с който се самоопределяме и нито е срамен, а най-малкото е за пренебрегване, което не е повод за негативно отношение към други религии.
Абе християнски или не истината е,че всеки търси повод да се събере на маса!
Рядко се намират такива които да постят и да си спазват точно канона.Всеки има право да разбира по свой си начин нещата и не е редно да се спори на тази тема. Wink нали?
Няма нужда да се спори, но определено не е нужно да се дават определения за спазването на традииите и обичаите, които за мен, много хора спазват и е нужно да се подкрепят, а не иронизират.
А, аз не споря, просто изяснявам фактите и споделям мнение. За мен празниците имат друго предназначение, а не са повод да ям и пия или да пазарувам. Това исках да кажа.
В контеста на нашата темичка пък исках да пожелая най-красиви емоции на всички в навечерието на тези празници Heart Eyes
сууупер подкрепям и се присъединявам с две ръце към пожеланията.... усмивки за всички.

# 502
В емоцията си забравих да честитя розовите гащички на Петя и сините на Цъфс!!!
Дани и Емо.... и на теб честита ти заслужена почивка и на теб, а на Тути-фрути честито на патерички - само, само здраве и щастливи моменти да има в живота ти.

Сетих се, че тези дни една мама (е.дамянова?Simple Smileсподели за изписването на кръщелничката от МД. Върнах се назад и си спомних моето "изписване", което мислех, че е инцидент, но уви - явно винаги е така - няма да ви изписваме, ще ви изписваме. Мъжа ми беше с крак на педала два дни и когато ни казаха, че най-рано понеделник ще ни изпишат и се успокои, като каза и на родителите да не пътуват, ме изписаха в петък Simple Smile))....ами само той успя да дойде и от така очакваното посрещането на внучката.....излезе.... нищо Simple Smile)))

# 503
Здравейте, коремчета! Много се радвам за вас и всички хубави новини около Вас. При мен нещата са в застой и нещо днес ми е ужасно крив ден - просто така се събудих без конкретна причина, но........да се надяваме, че ще ми  мине  Confused Честити розови гащи, Петя - бъдете много щастливи! А относно сърбежа на някои места, мен също ме тормози на моменти, но после ми минава - с какво кремче се мажете, за да пробвам и аз как ще ми е?
Май работата почва вече много да ми тежи, но ще трябва да стисна зъбки поне до празниците, пък после ще му мислим.
Относно шофирането, искам да Ви кажа, че всеки ден пътувам по 150 км до работата и обратно, и когато попитах доки дали това е ок, той ми каза нещо много умно - ти не си болна, просто си бременна  hahaha, така че ако се чувствате ок, си пътувайте и не му мислете! Освен това нали знаете, че пътуването е опасно и за небременни, така че ................ (отново думи на моя доки Simple Smile
Оставям Ви  и отивам да работя - дано мине бързо днешния ден, че искам да си гушна ММ довечера по - скоро и да заспя блажено, блажено.

# 504
  • España (Плевен)
Добро Утро          Как е при вас Коледното настроение???

Ние написахме писмо до Дядо Коледа и го изпратихме. Какво ли не си пожелахме. Най-интересното беше водно конче с дрехи и гердан.  newsm78 Mr. Green Shocked  Кажете ми как се намира такова нещо.

Елхата също украсихме.  Grinning Grinning  Много сме доволни, че си имаме украсена елха и иска да води приятелките си от Детската градина на гости да я видят...  hahaha

Остават още 10 дена и ще видя бебчо. Дано се покаже какво е.
  Hug 

# 505
Добро утро и от мен , по въпроса за ходенето до тоалетна мога да препоръчам едно чайче Сена-Майчин лист пише че е подходящо за бременни и родилки не действа веднага а след няколко часа. Искам да попитам някоя посещавала ли е курсове за бременни и мислите ли да посещавате? Ето нещо което може да е от полза за пловдивските мами които евентуално желаят да посещават такива курсове  http://www.bg-bebe.com/index.php/archives/46

# 506
Добро утро  Hug

При мен засега Коледното настроение е свързано само с работа, защото работя по коледната кампания от месец август  Shocked. Вече обаче виждам готови нещата и ми е голям кеф.
В Събота ходих до Сердика Център - украсата им е великолепна - много обичам светлини. Вкъщи мисля да украсявам тази събота или неделя. Като съм толкова заета в работата, а и още в къщи няма деца и трудно ми идва настроението. Другата година мисля, че ще е по-различно /въпреки че бебчо още нищо няма да разбира/.

ОТНОСНО СЕНАТА - ВНИМАВАЙТЕ - има много силно действие. Братовчедка ми я пиеше редовно и си докара големи проблеми и лекарите и казаха, че е много агресивна. При бременни знам, че може да предизвика контракции. Попитайте лекарите си преди да пиете каквото и да е против запек.

# 507
хих, против запек - яжте круши. Не действат веднага, но е по-добре от хапчета и други подобни.

Петя, честито розовко щъркелче!!!
Вече май почти всички сме наясно с цвета на гащурите. Сега трябва да се мислят имена и да се правят покупки. Мисля по Коледа да се развихря с пазаруването и дано да има някакви намаления заради празника. Ако чуете нещо за промоции и отстъпки, пишете! Много благодарности на мамчето, което каза за Хиполенд   bouquet Hug. Обзаведохме се с 2-3 дрешки и един спален комплект.

# 508
Добро утро и от мен.Поздравленията за узналите цвета на гащите.При нас вчера на прегледа само се потвърдиха сините.Поздравления на патерица за рожденничката!
За пътуванията да вмъкна,че ние вчера се прибрахме от път и ми става малко лошо в самолета,но бързо минава.През декември и февруари имаме още пътувания и мисля да се не си стоя в къщи.Това е като балсам за духа .Никога не мисля какво лошо може да се случи,а само за приятните емоции и така.Нали знаете за влиянието на положителните мисли-действат и на физическо ниво.Аз малко съм разочрована -за има няма 4 дни съм качила кило,но то по почивките е така,а няма как да правя диета сега...Скоро мисля да украсяваме елхите ,за да ми събудят настроението,че нещо все още го няма.Подаръци съм накупила,но това не помогна.Тази сутрин правих кръвни и урина и дано всичко е 6.Аз се чувствам много добре,така че не се притеснявам особено.Желая ви хубав ден и много ритничета!

# 509
Добро утро мами  Grinning
сега се излюпих ,с болки в кръста ,дано да се пооправя ,че следобед съм на ФМ ,дано всичко е наред  Praynigс моя Бебо .
Като наближат прегледи и изследвания ми е едно много смотано ,притеснено ,да минава и днес ,че съм чак от 4 чеса ,а не се и знае кога ще вляза  NeWS78.
Браво на тези които са украсили елхата ,аз тези дни ще го правя това с украсата .Питах щерката какво да напишем в писмото до Дядо Коледа ,а тя ми вика ,закарай ме в магазина за играчки да видя какво има и там и после ще пишем писмо  :Lil:.
Петя ,честита девойка мила  Grinning Hugмного хубаво ,че ще си мама на мадама .
честито и на Цъфс сините гащи ,надявам се скоро да разбера колко е хубаво да имаш и момченце  :Lil:,за сега уж имаме пишка ,днес ще видим и 4 доктор какво ще каже  :Lil:
Момичета наистина ви се чудя как ходите на работа още ?
Неви ли тежи ,аз тази бременност ми 4 по ред и направо съм като парцал ,всеки ден ми е тежко ,имам контракции общо взето всичко ме боли  Sad,така никога не съм била до сега ,добре че малката ме слуша и мога почти целия ден да лежа ,сутрин чистя ,вечер готвя и през другото време в кревата ,кокалите ме болиат вече .
оставям ви ,че всеки момент ,ще дойдат за малката ,днес е у баба си ,а още не е станала :Lil:

Общи условия

Активация на акаунт