АПРИЛските мъничета,вече радват ни с ритничета!(Тема номер 7)

• 23 343
  • 660
  •   1
Отговори
# 480
За полетите зависи от съответната авиокомпания. Аз ще пътувам с British Airways и при тях може до 36та седмица, ако си с едно бебе и е нерискова бременността. Но аз няма да чакам до последния момент и засега планирам в 32ра седмица да се прибирам в София за раждането.
А колкото до болниците, аз съм се насочила към Шейново, но още умувам за конкретен лекар, но вече съм решила да се запиша на ЖК там за последните 2 месеца.
sweety_g, няма проблем да пътуваш, според мен вибрациите при пътуваме с автомобил са много по-опасни  Peace

# 481
 Stop Проблема с пътуване със самолет не е във вибрациите, а в промяната на атмосферното налягане, затова не е желателно...... както и разбира се скенера по летищата, но това мисля не е нужно да се казва, защото така или иначе повечето компании не карат бременелките да минават.

# 482
Здравейте,аз вчера ви се похвалих,но сега от около 1 час много ме боли корема и се е втвърдил един такъв...Много е гадно,съмнява ме да е контракция,но е ужаснооо.....Чудя се какво да правя...
Днес бях на преглед и всичко е наред.Бебо вече е 520 грама  Grinning
А квадратчето в линийката ми се е преместило и вече съм в шести месец,ураа,още малко остана  Laughing
За заглавие-на мен всички много ми харесват не мога да реша,но което и да сложиш,Диди,все ще е хубаво!  Wink

# 483
Мони, честит ти половин килограмов бебок  Laughing Ти вече си на финала, а хахаха
Скенерите не са проблем, бях чела, че трябва да минеш не знам си колко пъти, за да се облъчиш с минимална доза. Аз летях в 8ма седмица, сега ще летя в 20та, после и в 32ра - бебето ще стане пилот накрая сигурно  Laughing

# 484
  • София
Ако всичко се свежда до религии, първо не отчитам Нова Година като религиозен празник. Дори и Коледата не е християнски празник, българският празник е Бъдни вечер. Ако не стигнем до консенсус просто ще празнуваме виртуално зимата и студа и готово  Laughing Nature Snowman  cold
Jupeto, много са хубави предложенията и ще ги добавя към моя пост Simple Smile (сега трябва да изкоментираме обаче и Дядо Мраз, тъй като си е комунистическа фигура   newsm47)

Не мога да се съглася, че Коледа не е християнски празник. Точно напротив. Това е Рождество Христово и за всички вярващи християни по света този празник носи надежда за по-добър и изпълнен с любов живот. Ето линк към потвържденията за повода за празника, за всички, които не знаят какъв е той или смятат, че е измислен и свързан само с размяна на подаръци и суета, защото не такова е неговото предназначение.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D1%8 … D0%BE%D0%B2%D0%BE

И нека всички отбележим този празник, изпълнени с любов и съкровени очаквания за здрави  рожби, които да обичаме и на които да дадем най-доброто от себе си.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 17:35 от Stacked

# 485
Здравейте мацки!Не съм ви чела още,по-късно ще го направя,но минавам да ви се похваля.Слагайте мирозовия щъркел на първа страница!!!! newsm44 newsm68. Преди малко се върнахме от Доц.Томова.Страшно съм доволна от нея,особено като каза,че всичко е наред с бебка!

# 486
  • Plovdiv - Thessaloniki
Не съм писала отдавна, но ето сега изчетох последните страници.
Честито момиче на Петя!
 newsm59 на tutti frutti на патерици! Да си жива и здрава, и много горда майка!
Гласувам за коледно заглавие номер 3!
Ох, да се оплача май имам гъбички, много ме сърби отдолу, мажа се с едно безвредно кремче, дано изтрая до сряда и доки помогне. Опасна ли е гъбичната инфекция за бебето? Embarassed
LadyDiDi как вибрациите от колата са вредни за плода, че вчера бая се подрусах в една кола?  Embarassed
Много въпроси, моля за мнение... Hug

# 487
Абе християнски или не истината е,че всеки търси повод да се събере на маса!
Рядко се намират такива които да постят и да си спазват точно канона.Всеки има право да разбира по свой си начин нещата и не е редно да се спори на тази тема. Wink нали?

# 488
  • España (Плевен)
И аз гласувам за заглавие номер 3

И да ви се похваля и аз  Mr. Green резервирах си билети за 16 декември. Тогава летим за Испания при нашия тати  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ще говоря с докторката за медицински документ. Ама така се радвам ако знаете..
  Party Party

# 489
Нелинка, по принцип е за първите месеци на бременността, когато плодът не е добре закрепен. Но на по-късни етапи също може да се получат контракции. Някоя мама наскоро обясняваше за нейна приятелка, че не сяда в градски транспорт именно поради тази причина. И всеки път трябва да обяснява защо не иска да седне, когато и правят място  Rolling Eyes Става въпрос за дълги пътувания все пак, но има момичета, на които лекарите им забраняват дори и из града, особено пък да шофират сами.

Много съм зле, изобщо не чета както трябва... Петя, честита пеперудка! И да остане такава до Април  Joy  Hug
Кати, приятен полет и престой в Испания, ще има трусове и там  luvbed  Laughing Мисля, че не ти трябва документ на този етап. С коя компания ще летиш? Провери ли им условията?

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 19:16 от LadyDiDi

# 490
Цоп и аз!
Да докладвам, че минавам на опашката с пишки!!! Чакаме си второ момченце...ФМ при д-р Марков мина чудесно, с бебчо всичко му е наред. Още съм в еуфория сякаш, но очаквайте включване с ред сълзи и ред сАполи, че няма да мога да връзвам панделки и да купувам розови дрешунки. Имам едно к-ктче от ЛаРедут, беше за подарък, обаче на бебката ще й е малко вече, та имах надеждата да го ползваме, но не би. Ще мисля как да се отърва от него...хихихи...
Та, така...Марков ни записа диск, но аз още в началото попитах. Той с усмивка обясни, че всичко зависи от бебчето, дали ще се покаже, как е разположена плацентата и т.н. нашия юнак не се видя много този път, заради ниската предна плацента. Ама ние си го разпознахме, де...Прегледа беше 100лв.+ 10лв. за диска.
Поздрав за Тути по случай РД-то, желая много здраве и късмет!

# 491
  • Варна
Здравейте,нещо не ми се пише-грозен ден, първи след отпуската:)
Честито на Петя и Цъфс-живи и здрави. В пожеланието на Дидка,Аз визирах себе си,ама ме послъгаха:)
Тути Фрути-винаги желана и обичана жена,Наздраве със закъснение  bouquet
За контракциите и колите-и аз така знам.
Заглавието-номер 5 е на второ място,да приемем него:)
Лека

# 492
Цъфс честито ти момченце!
Галкаааа пращай роклите насаааам  Mr. Green
Дидка пеперудка си е и още как!Три пъти я видяхме,да не ти описвам подробности от женските полови органи  Mr. Green

# 493
  • Варна
..че имам и якенце:) само да дойдат всички Heart Eyes

# 494
  • София
Абе християнски или не истината е,че всеки търси повод да се събере на маса!
Рядко се намират такива които да постят и да си спазват точно канона.Всеки има право да разбира по свой си начин нещата и не е редно да се спори на тази тема. Wink нали?

А, аз не споря, просто изяснявам фактите и споделям мнение. За мен празниците имат друго предназначение, а не са повод да ям и пия или да пазарувам. Това исках да кажа.
В контеста на нашата темичка пък исках да пожелая най-красиви емоции на всички в навечерието на тези празници Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт