АПРИЛските мъничета,вече радват ни с ритничета!(Тема номер 7)

• 23 134
  • 660
  •   1
Отговори
# 540
Добре дошли на трите нови мамчета!Радвам се,че бройката нараства!

Ivelina1983,както вече са ти казали момичетата сен(майчин лист) в никакъв случай не се приема от бременни!!!Предизвиква много силни контракции!Късмет,че ти не си получила!

bvl не е нормално в тези седмици да имаш отоци на краката,а на ръцете още повече!Изследвай се за албумин в урината и си следи кръвното налягане!
Elradi недей да завиждаш на розовите гащи,мога да те обзаведа със снахичка  Mr. Green Без това сме съкварталки.
 И ние утре ще украсяваме елхата.Каката ме побърка!

# 541
Петя47 миналата седмица ми правиха изследвания и всичко е ок. Може да е от промяната във времето, защото пръстите на ръцете и преди са ми се подували. В петък съм на ФМ и ще попитам доктора.

# 542
  • Варна
Добре дошли на  новите майчета  bouquet

За сената-небременна бях-ми докара много проблеми. След куп изследвания се установи,че ускореното сърцебиене ми беше от нея. Ама аз отслабвах,идиотска работа.
Май ще има "пазете мъвете"Simple Smile
Отивам да ви чета,лека

# 543
Здравейте и от мен  Hug
Ям внимателно,ходя много,правя гимнастика и се занимавам с интересни неща.Срещам се с приятни хора и се чувствам добре.В петък е денят,дано да се види пол.Цунки и приятна почивка от мен Hug

# 544
  Диди, относно ФМ при Марков, на предаването на Гала, когато той беше гост изследва и шийката на матката с видеозона. Ако ти е любопитно разрови се в архива на предаването "На кафе", мисля че преди около месец беше това предаване и го изгледай  Peace

# 545
  • Варна
ех, че хубави неща прочетох в последните страници, все така да е!
 welcome на новите бременелки, както и честити шарени гащи!

Нещо ме мързи да пиша и напоследък само ви чета..плаша се колко мързелива мога да стана с това лежане до април  sleepuu

Иначе днес бяхме на ЖК, мериха ни, теглиха ни и можете да ни честитите най-официално първото кило от началото на бременността!  goodscale Успокоиха ме, че ако продължавам да лежа и мама да ме храни, зимата ще натрупаме още много килца  Mr. Green Вече си имам и коремче, истинско и закръглено! preggo

Чухме сърчицето на бебчо - един такъв приятен шум, който ще ме топли следващите 2 седмици до ФМ. Heart Eyes

Хубава вечер, че гледам утре ще е голям ден за домашен декор Close-mas:

# 546
Мерси, Ivy, ще се поровя само да не забравя  Laughing
Трюфелче, аз също лежа (без лекарско предписание  Joy), само че си нямам мама да ме храни, така че ми се налага да го върша това сама  Joy Но корем си имам, килца си имам, всичко си имам и съм вече една сочна-сочна  hahaha
След малко излизам на разходка в снега, то разходката ще е с колата до магазина де, ама пак ще имам допир до снежната ситуация от днес (цял ден валя!).
Лека вечер на всички и да ви слушат коремчетата   Hug Flowers Sunflower

# 547
  • Червено знаме 11:)
Благодаря за съдействието относно количката,затвърдихте ми мнението-тя ще бъде.Видях я на живо в Пловдив в магазин Касида,и изглежда маневрена,а и визуално ми хареса.
Сега пак въпросче,към мамите от Бургас-къде има 4Д,освен във Ветрен?

# 548
  • Свиленград
Здравейте момичета.Днес бях вПловдив и сте изписали толкова много че още не съм ви изчела.Бях на ФМ и казаха че всичко е наред и можете да ми сложите едно  stork-boy  и едно  stork-girl щъркелче. Само че момата е много ниско разположена и трябваше да я гледаме на вагинален за де й видим главичката.Това малко ме притеснява но доктора не каза нищо и се надявам това да не е проблем.
Добре дошли на новите коремчета. И много се радвам за тези които като мен са узнали пола. А сега отивам да полегна, че това пътуване ме умори доста.
Лека вечер на всички.

# 549
  • Червено знаме 11:)
vadada   честито,нали ти казах че ще имаш момък и мома-идилия.Дано всичко и занапред да е ок Hug

# 550
  • Варна
vadada много хубава новина,честито:)

# 551
Ехеее Vadada нашарила си ги.Браво!

Дидкааа и аз искам сняяяяг  Confused

# 552
Здравейте момичета  Grinning!
Бих искала и аз да се присъединя към вашата дружинка Hug Терминът ми е 21.04, втора бременност, от Варна Simple Smile. И аз подобно на Eliona ви чета от известно време, но до сега не смеех да се запиша... То какво ли не ми мина през главата  Tired. След като разбрах, че съм бременна бях на седмото небе, после прокървих, доки предположи извънматочна бременност, видя и някакъв инфилтрат, който ужасно ме притесни. После уж всичко си дойде на мястото и ето дъщеря ми се ошари с варицела, а аз бях в 10 г. седмица  ooooh!. Колко нерви изхабих... После дочаках БХС и за сега всичко е наред  Grinning. Гащичките на бебчо уж са сини, утре съм  на преглед, надявам се отново да потвърди  Simple Smile

И да попитам мамите на малки дечица: вие ще отделяте ли каката/баткото в друга стая след раждането на бебо? Аз от няколко дни се двуомя и не знам какво решение да взема  newsm78. Знам, че това трябва да стане, но не мога да си представя как да го направя. Съпругът ми пътува и се очертава да оставам за дълго сама с бебе и щерка на почти 4години.

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 21:55 от Gigi_vn

# 553
  Добре дошла Gigi_vn ! Ехее, ама днес много нови мами се включиха  Grinning
  За по-голямото дете, със сигурност нашия батко ще е в друга стая поне първите 3 месеца, а за по-нататък ще видим... Засега мисля бебето да е при нас с таткото в спалнята, а баткото и без това си спи сам в стая откакто навърши годинка. А в движение може и да правя промени, амлко ми е мътно как ще се държи и бебо и баткото.
  Vadada страхотно за шарените щъркелчета! Страхотно- с един удар и момченце и момиченце  Mr. Green

# 554
vadada страхотна новина!От това по хубаво няма момче и момиче Simple Smile.При кои доктор беше на ФМ?
Добре дошли на новодошлите мами!
Момичета  ние ще правим отделна стая за нашите двама юнаци,но много се замислям дали трябва да сложим и легло за мен или само нещо удобно за сядане!?Ще се радвам да споделите вашето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт