АПРИЛските мъничета,вече радват ни с ритничета!(Тема номер 7)

• 23 290
  • 660
  •   1
Отговори
# 555
Djulia, 4Д има д-р Светла Калчева, прегледът на мен ми излезе последния път 70лв Peace Кабинетът е в к-с Зорница

За плоските зърна не знам, но за хлътналите такива мога да кажа, че нито силиконови зърна, нито едно колектори за коригиране, които позвах, не помогнаха..много ме болеше и ми станаха рагади...Така от кърмене на гърда преминахме на цедене..и така 1г. 2 месеца Joy Сега за второто мисля да се понапъна малко и да реша този проблем така: леко изцеждане, ако гърдата е мноооого твърда (при мен все такива ставаха, като камъни), за да може по-голямата част от ареолата да влезе в устата на бебето..от там нататък то си знае какво да прави...Ще поровя и за някои по-удобни пози за кърмене Peace

# 556
...
Момичета  ние ще правим отделна стая за нашите двама юнаци,но много се замислям дали трябва да сложим и легло за мен или само нещо удобно за сядане!?Ще се радвам да споделите вашето мнение.
Благодаря ви Simple Smile. Според мен би било добре да има допълнително легло в стаята при бебетата. Моята щерка до 4 месечна възраст беше много ревлива,налагало ми се е многократно да я взимам при себе си на моето легло, да не говорим, че е спяла върху корема ми и така що-годе се е успокоявала. И бях доволна, че креватчето и е до мен. Месеци наред по няколко пъти нощем съм ставала да и давам бибебон само за да се успокои и заспи.

Narina , за твърдите гърди опитвала ли си хомеопатично лечение? Аз също бях с такива повече от месец след раждането, но след упорита борба с цедене и хомеопатично лечение премахнах проблема  Peace. Наскоро ми препоръчаха и вариант за компреси с магданоз - вариант на топлите компреси с мокри кърпи.

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 22:23 от Gigi_vn

# 557
Хай, момичета. Аз се включвам само да честитя на всички мами, които са си видяли бебоците тези дни, пък дали са разбрали пола - все тая. До последно не се знае  Mr. Green ЧРД на тути-фрути на мн големи патерици - всичко най- ти желая.
Аз тези дни нямам никакво желание да пиша, но пък редовно ви чета, защото ми действате разведряващо. Другото нещо, което ми повдига настроението е малката палавница, която е много активна и я усещам поне през час. А на работата някой като ме ядоса, веднагически ми припомня, че не си струва. МАЙ.... им всички  smile3533
Относно срещата не мога да пропусна да кажа, че съм за. И през седмицата мога, но след 17:30. Предлагам ако не можем да се обединим в една дата да си направим една по-ранна и една по-късна. За 13-ти съм за, но както казах мога само след работа.
Оффф, отивам да се къпя и да лягам..., че както си лягам в 12 сутрин съм мнооооого зла  afwitch

# 558
И аз със закъснение сега пиша ,но се прибрахме преди малко .
Всичко си имаме и ни е наред засега ,дано и за напред сме така  Praynig,оставаме си със сини гащи това е 4 доктор който го потвърди   : Heart Eyes
Добре дошли на новите мами ,дано всички сме си заедно до края . Hug Hug Hug

# 559
Добро утро маменца  Hug,

Аз вчера чинно си легнах с малката в 20.30 и днес съм супер ентусиазирана да поработя...ха дано..., нищо, че имах леки кошмари, просто защото татито си легна по-късничко, а аз обичам да чувствам, че всички сме заедно.... (малката много прилича на мен - все за него пита и докато не легне не се успокояваме и двете:)).

Ох.... честити щъркелчета на Вадада.... мноого ще те радват, сигурна съм, както и добре дошли на новите мамите Simple Smile.

Ние нямаме възможност да отделим каката и затова съм им замислила един номер да си лягат заедно и каката да приспива малкия:)))хихихихихи... защото сега заспива винаги с един от нас, но това надявам се да се промени, когато братчето се появи....дано само той няма други планове и окончателно не ми потвърди мнението, че момчетата за глезаните Simple Smile). Мисля след около година да ги отделим заедно в една стая.... аз мисля, че децата трябва да са заедно, но винаги да има удобно местенце за мама или тати:).

Охохохо...знам си аз, че като се появи Чорламата и ще заформи и даде най-добрите идеи за срещичка на Софийските мами Simple Smile.... Мисля предложението за евентуални 2 срещички е окей, но тази за 13 да е например в 17, докато се съберем, ала-бала, минава доста време знаем, мястото на срещата е известно, и вероятността за свободни места в кривото също, така че няма да имаме проблем.....???Simple Smile))....

Мноого хубав ден на всички..... и аз искам сняг, но пък и тези температури не са ми лоши, защото поне не се притеснявам да се разхождам Simple Smile..айййццц:)

# 560
Добро утро и от мен в този сив ден. Важното е ние да сме цветни Simple Smile

Честито на Вадада - с 1 куршум, 2 заека  hahaha Да са живи и здрави и много да те радват.

Аз не искам много много да го мисля разпределението на децата по стаите, за да не стане сметка без кръчмаря. Имаме 3 спални - големият си има стая и не смятам да го тормозя с някое малко братче там. Той е голям и трябва да си има собствено пространство. Другата стая е за малките, но от кога, как точно - децата сами ще покажат. Малкият все още спи при нас и ми е много Х как ще го отделим... но да не насилваме събитията.

Завиждам благородно на Софийските мами и отново давам старт на Варненките да се замислят кога да си организираме и ние такава. Виждам, че има много мами от Варна на първа страница, но малко от тях се включват. Хайде да видим този път колко сте сериозни  Heart Eyes

Хубав ден на всички

# 561
Добро утро и от мен.

И аз съм за за среща на 13. На работа съм до 17:30, но или ще изляза по-рано или ще закъснея за срещата.

Да ви се оплача - като чаках сутринта трамвая, толкова лошо ми стана, че се подпирах на парапета, за да не падна. Хванах го седнах, но едва издържах докато сляза /а това са само 10 мин./. Добре че на спирката има магазинче и си купих една кола и едно кафе, та се свестих и успях да стигна на работа. По принцип съм с ниско кръвно, но сега явно съвсем пада.

Честити гащи на Ведада - много се радвам  Hug. Колежката ми има близнаци момче и момиче на година и половина и са страхотни.

Относно стаите - ние с мъжа ми имаме всичко на всичко 2 стаи - една хол и кухненски бокс и спалнята, така че бебето ще не ще си е при нас. Засега мисля, че е ОК, но не знам като почне да расте къде ще го сложим милото? За второ да не говорим. Въобще положението е страшно. Дано намалят лихвите по ипотечните кредити.

Хайде успешен ден с много ритничета от мен.

# 562
Добро утро  и от мен, мами !
Привет на всички новодошли мами и на разбралите гащите - Vadada - за теб се радвам изключително много  Hug
По отношение на въпроса дали Бебо да е при нас и ли в отделна стая  - след дълго чудене май се оказа, че ще си е  при нас поне за първите няколко месеца, пък после ще му мислим - не мога да си представя да го оставя само горкото. Cry
Искам да Ви се похваля - може би вече ставам банална, но просто много ме развълнува раждането на кръщелницата ми и особено след като и вчера я видях - едно уникално сладко бонбонче, което те пленява. Все повече нямам търпение да гушна и моето си мишле наистина - не знам как ще изтрая до април  newsm78 И такива усмивки дарява на всички, че просто не е истина  Hug Като гледаш едно такова малко мишле, и просто осмисля живота ти. Макар останалите простотии около себе си, за които не мога да пропусна да Ви се оплача - чакам аз увеличение на заплатата си от година и нещо насам и след като миналия месец имахме официално обещание за това - вчера в заветния ден се оказа, че увеличението е с ..................познайте - с 50 лв. - цифром и словом - смях, смях, смях! То вярно, че ми направиха разни други привилегии покрай бременността и като цяло не мога да се оплача, ма все пак - за какво говориш за увеличение, като с тези пари мога да купя един пакет памперси  и нищо  повече.
А иначе раждайте деца и участвайте в естествения прираст  #Crazy

# 563
  Здравейте мами!
  Сега гледах на Гала храненето на бременната, беше интересно, доколкото можах да го чуя, че малкия не ме остави много да слушам. Малко странен ми се стори този режим, то всеки си измисля най-различни режими... newsm78  Но като цяло каза интересни неща, които са като основа на хранителния режим по принцип  Peace Жалко, че не остана време за техниките на дишане  Weary

# 564
Който го интересува да ви кажа, че вече са приели базата за изчисляване на майчинството да е 18 месеца, а не 12 както беше досега. За мое щастие мен ме осигуряват от доста време на реалната заплата, но сигурно има много майки, които ще пострадат. Все едно всичко ни е наред в държавата та решиха да започнат с майките да я оправят. Съгласна съм, че много жени като разберат, че са бременни и си вдигат осигуровките, но това ли е най-големия проблем в България? Ами цели браншове не ги осигуряват на реалните доходи, защо не започнаха с тях? Да не говорим за самоосигуряващите се лица, които уж всички работят за по 400 лв. И после ще вдигат пенсионната възраст, защото населението застарявало. Ще застарява и това е.

# 565
Добро утро и аз гледах предаването на Гала и установих че се храня много нездравословно, освен това съм яла няколко пъти фъстъци а то не трябвало ама аз откъде да зная дано всичко да е наред. Честито на всички узнали пола на бебоците. Относно стаята за бебето ние имаме отделна спалня и си купихме от сгъваемите кошари с колелца та евентуално да я паркирам където ми е удобно иначе първите месеци сигурно и аз ще спя до бебо че татко му кара нощни смени и ще му е по добре сам. Благодаря за инфото за сената направо е чудо че не е станала някоя беля .

# 566
  • Свиленград
Благодаря ви момичета!След толкова години чакане на чудото тази новина направо ме разплака, но и да не познае доктора ще се радвам само да са живи и здрави.
Радвам се , групичката ни се увеличава.Относно стаята аз не мога да си представя  че ще съм далеч от бебчетата и мисля да са  в нашата стая, а мъжа ми отсега е казал че сигурно ще има резервно легло в другата.
asq81 аз съм при д-р Даскалов в Медикус-алфа. Той не е от приказливите ама аз го засипах с въпроси.Имаше един млад доктор при него който като видя че искам да знам всичко и започна ама подробно обяснение все едно ми изнасяше лекция по медицина но останах доволна защото ми беше обяснено всичко което ме интересува.Знам че и ти си при него защото беше писала за феро- фолгамма и аз писах тогава но аз продължавам да не мога да ги пия два пъти по две(защото от хапчета много ми се повръща) казах му и той нищо не ми каза, всъщност каза когато мога, но хемоглобина ми е 108.Ох стана много дълго.
Пожелавам един хубав ден на всички мамчета.

# 567
Добър ден милички,
Ахххх, колко хубавоооо vadada, да са ти живи и здрави. Честито и на всички останали узнали пола и ДОБРЕ ДОШЛИ на новите мами и от мен. Аз да се похваля, че изследванията са ми прекрасни. Толкова здрава не съм била и като не-бременна  newsm44 . Вече усещам бебка по осезаемо, особено когато таткото е наоколо (проявява пристрастия още от корема Wink).
Относно срещата на 13,аз съм на работа до 21:30  smile3518 , но ако случайно се окаже че имате възможност за 12 (Неделя) след 16:00, ще съм първа кипра и дори няма да закъснявам, обещавам  newsm03 . Около 18.12 ми се очертава пътуване, така че и тогава ще пропусна  newsm45 , но здраве да е.
  love001 smile3525  love001

# 568
  • София
Vadada, Честито!!! Стахотна новина!!!  Hug Hug Hug

# 569
  • София
Добре дошли на новите попълнения и лека бременност!!!!
Петя, за снахата си права, че то и без това конкуренцията ще е страхотна   #2gunfire  С толкова много мъже!!!!
Така ми се иска да украся всичко в къщи, но не могаааааааааа    Weary  Ремонтът няма край!!!
Ние имаме една свободна стая, която ползваме като склад или кабинет, че е по-изтънчено. Първоначална мислех бебчо да се настани направо там, но май няма да е много удобно и в последствие решихме да си е при нас за сега. Ако много пречим на таткото ще мислим друг вариант, но иначе нищо чудно да се забравим с мъжо. То и без това и сега секса си е като мираж - от дъжд на вятър, а и в отделни стаи   no
Хубав ден на всички и само усмивки!!

Общи условия

Активация на акаунт