АПРИЛските мъничета,вече радват ни с ритничета!(Тема номер 7)

• 23 132
  • 660
  •   1
Отговори
# 570
минавам на бързо само да ви пожелая хубав ден
отивам да чета в темата за ЛаРедута
да се похваля , вече усещам със сигурност бебето , но е много по различно усещането
отдавам го на факта ,че преди съм била с 20 кг по слаба , бях 55кг когато забременях предните пъти , а сега съм 75  #Crazy
 Joy Joy Joy не си се представям вече слабичка

# 571
  • sofia
Момичета, защо не си направим срещата на 12.12. - в неделя. Ако е през седмицата и аз няма да мога да дойда. Макар, че съм болнични, а не на работа, със синчето пишем едни безкрайни домашни - не е лесно да си в първи клас  ooooh!.
Бебето  ще бъде в нашата спалня. Не мога да го сложа в детската при баткото, защото ще го буди като зареве, а на другия ден как ще ходи на училище. Ако е ревльо май аз и той ще се изнасяме в хола , а ще оставяме другите мъже да спят на спокойствие.

# 572
Здравейте мамчета.Честито на мамите разбрали цвета на гащите на бебоците  Hug и добре дошли на новите мами,надфявам се да си бременееме заедно до края  Praynig Относно срещата,много ме е яд че отново няма да мога да присъствам,но нали имам препоръли само да лежа заради контракциите и малко ме е шубе Sad да рискувам.Надявам се като се родят бебоците да направим една разходка с количките из софийските паркове    Laughing
За спането и ние решихме първите няколко месеца да спинка при нас пък после може и да я преместиме в другата спалня Simple Smile
Пожелавам ви приятен ден пълен с много ритници,а аз отвам да украсявам елхата хихихихи  newsm53 Целувкиииииии  Hug

# 573
Здравейте! Следих тази седмица коментарите ви за различните разхлабителни чайове и билки. Искам да ви споделя за един природен продукт, който много помага(на мен ще ми се наложи да го ползвам) и мисля че е безвреден, това е сладкото от рози.Все пак ще се допитам, за да съм сигурна, че няма да навреди, въпреки че е сладко като всяко друго.

# 574
Привет на всички мамчета  smile3525
Вада честито да са ти живи и здрави и много да ви радват,е на тва му се вика майстори с един куршум два заека smile3501 newsm51
Момичета кажете моля ви каксе справяте с киселините.Утре сме на ЖК ще питам и докторката,но вече е ужасно остава и от вода да почна да получавам Laughing.Извинете ме ако има някъде тема по въпроса.

# 575
ами за киселните маика ми тези дни ми каза да пробвам като тапна малко сол,дано да помогне

# 576
за киселините - бях чела и пробвах прясно мляко с канела. Облекчава временно положението.

# 577
  • Пловдив
Здравейте момичета - днес имам добри новини (като изключим притесненията край баткото които просто нямат край)! Бебчо е добре и ми казаха, че прегледа не показва никакви поводи за притеснение. И ние ще си имаме МОМЧЕНЦЕ  smile3540 - АГто каза със 100% сигурност, даже го написа на снимката дето я направи за таткото  newsm44 Не мога да си намеря място от щастие днес - имах си предчувствие аз (и с баткото така), ама нямах търпение да ми потвърдят - явно панделки към сините покупки няма да купувам  smile3521
Нарина - благодаря за споделения опит, като гледам 1г и 2мес и сти си се помъчила, дано този път успеем каккто казваш само с естествени трикове (споделяй ако попаднеш на нещо интересно, което може да реши проблема, аз все още освен тези два варианта друго не съм намерила, ама като гледам и те ще отпаднат).
Вадада - честити ви нашарени гащета, чудесна новина. Даскалов предполагам те наблюдава или коментара за обяснениято които си получила е било за 4Д ? Аз на 14ти съм при него на 4Д и тъй като миналия път не ми обясни почти нищо се чудех... имаш ли впечатление, че обяснява повечко само ако види повече интерес от майката и ако тя пита повече?!  newsm78
Ваня Свет - и ние като вас сме с хол, голям бокс (който направихме малка спалня) и спалня. Тясничко е наистина и е неприятно, ама мисля ще се справим някак- двамката мисля да спят при мен поне първите 6мес, пък таткото ще го изнесем да си спи сам в оная кутийка, пък като пораснат ще се изнасям и аз при него. Аз лично не го намирам удобно детето да е в друга стая, особено ако се кърми - ставането с малкия и досега е поне 2-3 пъти на вечер и ако трябва да ходя всеки път в друга стая  #Crazy пък и идва и необходимостта от харча Бебефон, който иначе си спестяваш. Аз не се виждам да издържа, ама май и тук идва момента, че си зависи изцяло от майката и бебето, както и за всичко останало. Само съжалявам , че таткото пак ще го изритаме - той и без това едва от годинката на малкия спи пак при нас, а вече го изнесох отново (не мога да спя щото ми хърка и като се събудя не мога да заспя пак), пък да не говорим като го режа със секса вече 5ти месец  Sick
За киселините - нищо не ми помага   Tired
За запека - сини сливи под каквато и да е форма, а сладкото от рози е просто вълшебно (с миналата бременост изядох едно бурканче само, но май сега ще почвам отрано с него - едва се удържам да не го изяждам наведнъж, толкова ми хареса  Blush), също и чаша топла напитка сутрин преди хранене също върши чудеса, дано се справим така с този неприятен момент от бремеността.  Hug
Момичета ,продължавайте с добрите новини, така идва коледното настроение по-лесно  Wink

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 16:30 от delilah_qk

# 578
И да попитам мамите на малки дечица: вие ще отделяте ли каката/баткото в друга стая след раждането на бебо? Аз от няколко дни се двуомя и не знам какво решение да взема  newsm78. Знам, че това трябва да стане, но не мога да си представя как да го направя. Съпругът ми пътува и се очертава да оставам за дълго сама с бебе и щерка на почти 4години.
Добре дошла  Hug при мен ситуацията е сходна с разликата в годините,но съм решила да оставям таткото и баткото да спят,а аз и бебе да спим в спалнята.
И на вас да се оплача,сънувах мнооооооооого гаден сън свързан с бебе!Надявам се,че е било нещо подсъзнателно което не бива да ме притеснява.Лекинка от мен,отивам да вземам баткото от градината

# 579
Здравейте мами! Благодаря ви за чудесните пожелания! hug
Голямо  welcome на новите мами и леко бременеене!
На Вадада едно голямо честито и браво! smile3525
Прочетох за измененията за майчинството и ми стана тооолкова криво! На всичкият хал и на трудностите са решили точно с парите на майките да се занимават. Простете, но това е грехота! Просто е така. Тук при мен нещата стоят по доста различен начин и не са оставили възможност за маневриране, но мога да ви кажа, че дори да бяха оставили вратичка, никога нямаше да го направят в ущърб на майките. Това е поредното извращение.....и после ще се питат защо била ниска разждаемостта. Ядосаха ме. Извинете ме за негативните думи, но ми е мъчно! Знам, че всички казваме, абе ние да сме живи и здрави пък другото.....и вдигаме ръце, но започнаха прекалено много да се гаврят.......
А някоя от вас, която е гледала предаването на Гала относно здравословното хранене, ще разкаже ли малко повече? Аз споделих вчера на моят доктор ЖК за килограмите, които вече ама наистина са ми много, като се има предвид, че започнах от 55кг и той само ми каза - дори и да спрещ да ядеш - пак ще качваш. И аз така  #Shocked И добави - ще ти кажа една тайна - всичките килограми можеш да ги свалиш с кърмене....шах...
Аз за киселините вземам Тамс, които са на основата на калциев карбонат, но тук изписват други препарати за киселини, ако това безвредно нещо не помага, но до там още не съм стигнала.
Бебо започна да танцува всеки ден и усещането е толкова красиво, защото движенията са така нежни. Но ако татко му сложи ръка, за да го усети и .....тишина и спокойствие!!! А таткото само ме гледа и вика - а той за мен не иска да танцува така ли?
Целувам ви много и ви пожелавам топла вечер и повече елхи. Аз още се чудя как да окича нашата, за да избегна елха + бебе куче......= newsm28 clean

# 580
  • Свиленград
delilah_qk коментарите ги направи един млад лекар който преглеждаше с Даскалов, а доктора само го слушаше и потвърждаваше всичко.Може би затова получих такива подробни обяснения, защото друг път ми е давал отговори само на въпросите.За първи път получих толкова подробна информация.Така че пожелавам ти когато си на преглед да е пак там младия доктор той ти обяснява всичко сякаш е на изпит.

# 581
АЗ ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ СИ ПУСКАМ ТАТКОТО В ДРУГАТА СТАЯ ДА СПИ  Naughty. Винаги ми е било много странно мъж и жена като спят отделно /свекъра и свекървата така спят и може би заради тях съм го намразила и съм си обещала да не го допусна/. Дори бебето да плаче пак при нас ще стои. Освен това не мисля само аз да ставам през нощта - това бебе да не е само мое. На другия ден да си спи в офиса. Някой може и сега да ми се смее, защото това го мисля само теоретично без да е изпробвано, но наистина съм се зарекла.

# 582
Здравейте момичета!
Днес в предаването на Гала даваха основно за храненето през бременността.На мен този режим на хранене ми е много странен,защото докторката която беше гост каза,че е добре да се храним през 2 часа Shocked.Аз от както съм забременяла не се храня повече от преди това,само където сега ям много плодове.И пак съм качила 6 кг.(от 48 на 54),а като чета има мами които са качили много малко,но при мен сигурно има значение и двете бебета Simple Smile.Друго важно нещо в предаването беше за запека.Сутрин една чаша топла вода с мед и след това една сладка ябълка много помагала.
За киселините ми казаха захар една лъжичка.На мен ми помага макар,че имам много рядко.
Вадада аз все забравям да питам да продължавам ли фолиевата киселина след като пия 2 по 2 феро-фолгама.Ти пиеш ли я?И по колко?
Сладкото от рози го пробвах още в началота на бременността,но тогава нищо не ми помагаше.

# 583
АЗ ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ СИ ПУСКАМ ТАТКОТО В ДРУГАТА СТАЯ ДА СПИ  Naughty. Винаги ми е било много странно мъж и жена като спят отделно /свекъра и свекървата така спят и може би заради тях съм го намразила и съм си обещала да не го допусна/. Дори бебето да плаче пак при нас ще стои. Освен това не мисля само аз да ставам през нощта - това бебе да не е само мое. На другия ден да си спи в офиса. Някой може и сега да ми се смее, защото това го мисля само теоретично без да е изпробвано, но наистина съм се зарекла.
Напълно те подкрепям newsm10.

# 584
завиждам ви на ентусиазма, на мен много бързо ми прекратиха мечтите, че няма да ставам само аз, когато бях бременна с баткото.  #Cussing out Оцелях, но честно си казвам, че детето ми беше кротко бебе, ако беше някой ревлив... незнам, сигурно щях да изкукуригам още първите два месеца. С тази бременност подозирам, че е същото, затова даже не съм повдигала въпроса. Кошарата е долепена до спалнята от моята страна, за да може да ми е на една ръка разстояние. Пожелавам ви мъжете ви много да помагат  Peace

Общи условия

Активация на акаунт