Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 829
  • 740
  •   1
Отговори
# 495
Има тук там и потомци на древните египтяни,наричани копти, които са по-различни от арабите. Като гледам изображения на египетски жени на фараони и на Нефертити, примерно, не са като арабите.
Древните египтяни нямат нищо общо с арабите. Те наистина са били белички.
По-късно вече се заселват арабите.

Представяте ли си, ако това, което Уси и Шатци предположиха да се окаже вярно? Значи Туба ходи през нощите при Джансел. Mr. Green

# 496
# 497
Здравейте! Hug Hug Hug
Ринка, благодаря ти за удоволстието от колажите на Фунда и за снимката на Джансел! Hug Hug Hug Къде ли отива?
Ниобче, много, много ти благодаря за превода на интервюто! Hug Hug Hug Само на мен ли ми се стори или интерюиращият направо изкара Туба от египетски произход? hahaha Не мисля, че египтяните, които са си чисти араби си приличат с комшиите ни. Thinking

Интересна дискусия сте заформили. Може и наистина да е ползотворна идеята за фалита на семейството. Ще видим как ще се развият нещата. Аз самата продължавам да мисля, че на Несрин не й е най-  големият проблем произходът на Хасрет. Може той да влия в цялостното й възприятие, но не е основната причина. Несрин тотално се излоби срещу Хасрет, когато Мурат се отказа от музиката. За нея Хасрет е виновницата за терзанията на сина й. Той беше готов на всичко за нея, защитаваше я пред всички, без да го интересуват другите и накрая госпожицата да му тръшне вратата под носа.  Нея я е яд и също така, защото докато Хасрет се захваща с кариерата си, Мурат я изоставя.
И аз като Рими не толерирам желания за отмъщение, натриване на носове или да си го върнеш. Не трябва толкова чиста и чувствителна личност като Хасрет да пробягва до такива действия.

Лийче, привет! Съгласна съм с мнението ти за Несрин. Първоначално тя беше тотално против нея заради произхода й, но след като видя състоянието на сина си,  ходи в махалата да я моли да се върне. Но сега наистина е бясна, че Хасрет прави кариера, а Мурат се е отказал от живота си.
И аз не харесвам действия от рода на "тъпкано ще му го върна". Макар че Хасрет вече направи нещо подобно в този стил след като разбра за баса. Дано сценаристите да се окажат разумни и да не стигаме до там.
Колкото до арабите в Египет, има голямо разнообразие на физиономии, включая и тип европейски. Но там са били римляните, там са били много години и османлиите, еврейте  също, макар и много отдавна. Пък англичаните през 20 век много години са работили там.  Peace

# 498
Ние още тогава предполагахме, че гласа на приятелката по домофона може би е с глас баритон и с френски акцент. Joy hahaha

Би било забавно, но май не е така. Момичетата от фейса коментират, че това е Мурат оджа, който влиза в магазина след Хасрет и Гюлназ, когато купува малката черна рокля,
в серията няма точно този кадър, но Мурат е със същите дрехи и кипариса вляво е в кадър от 20 еп. 

# 499
# 500
# 501
Ей сега ще стане ясно кой е бил в Париж. Joy Joy

# 502
Какъв е този пръстен, който Левент гледа newsm78 newsm78 newsm78, май отново мъка..........

# 503
Ринка   bouquet  bouquet  bouquet
Хич не ми хареса Левент с този пръстен в ръка.  Sad Това на първо гледане. Rolling Eyes

# 504
Ей сега ще стане ясно кой е бил в Париж. Joy Joy
Хасрет може да е заминала след като е разбрала,че Мурат е в Париж.  newsm78 newsm78 newsm78

# 505
Рина, благодарности за трейлъра     bouquet  bouquet  bouquet

# 506
# 507
  • София
На мен друго ми направи впечатление, не пръстенът. Мурат каза "обичам те". Wink Ясно, че не на Хасрет, но го мисли... изрече мислите си на глас, дори и само пред себе си. Simple Smile

# 508

В тубето:

Gonulcelen - 29 Bolume Fragmani

http://www.youtube.com/watch?v=psYDzC6cMGM

# 509
Ринкка, Благодаря за фрагмана! newsm51 newsm51 smile3525

Пръстен!!!!!! Шаш и паника!

Този  танц дали е в Париж или пак е спомен-мечта, желание?

Общи условия

Активация на акаунт