Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 773
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Добро утро и честит имен ден на именниците!
Поздравявам ви с тази песничка:
http://www.youtube.com/watch?v=Z3bQCVXnviM

# 706
  • София
Добро утро и от мен!

Честит имен ден на всички именници - със здраве да си носят имената!!!

# 707
Добро утро!  Hug Hug Hug
Честит имен ден! Живи и здрави бъдете! Катя, продължавай да ни радваш с чудесните си анализи!

Ринка, благодаря за инфото, Гугъл отново не се справи с превода!  newsm78 newsm78 newsm78
Хубав ден ви желая и дано днешното резюме да ни даде повече информация от фрагмана.  Praynig

# 708
Добро утро  Hug

Честит празник на всички именници в темата!

# 709
нова статия за Туба

ŞOK.. TUBA BÜYÜKÜSTÜN KİMİNLE KOL KOLA YAKALANDI!

atv ekranlarında yayınlanan Gönülçelen dizisinin güzel oyuncusu Tuba Büyüküstün Süper Starlife ekibi tarafından Taksim Asmalımescit'te görüntülendi.
24.11.2010 09:15:00

Bu Nedir?

atv ekranlarında yayınlanan Gönülçelen dizisinin güzel oyuncusu Tuba Büyüküstün Süper Starlife ekibi tarafından Taksim Asmalımescit'te görüntülendi. Ayakligazete.com'un haberine göre, Büyüküstün Gönülçelen dizisinin yapımcısı Ilgaz Giritoğlu'yla kol kola gece aleminde görüntülendi ancak Giritoğlu'yla arasında 'aşk' olmadığını ve sadece arkadaş oldukların söyledi..

KALBİM BOŞ

Bir dönem adının aşk dedikodularına karıştığı ve herkes tarafından birbirlerine çok yakıştırılan, Gönülçelen dizisinde birlikte başrol oynadığı yakışıklı oyuncu Cansel Elçin'le arasında aşk ilişkisi olmadığını açıkladı. Güzel oyuncu hayatında kimsenin olmadığını da söyleyerek daha fazla açıklama yapmak istemediğini belirtti. (Ayakligazete.com)

http://www.ayakligazete.com.tr/haber/sok_tuba_buyukustun_kiminle … la_yakalandi_.htm

# 710

това е превод от Ирра  на статията за Джансел в Париж от  сутринта

Любов в Париж

Мерве Йуртяпан

Екипът на сериала "Запленяваща сърцата" замина за Париж за снимките на някои от сцените в новата серия. Главните герои на сериала, Джансел Елчин и Туба Бююкюстюн пренесоха сцените, в които се отразява любовта в сериала към улиците на Париж и ни позираха. Джансел Елчин беше в Париж за снимките на героя си Мурат, който реши да се премести да живее в Париж, разказа за осъществяването на сцените. Елчин, който години наред е живял в Париж, разказа: "Снимките бяха вълнуващи. Защото тук не бях само актьор. Продукция Асис и моята фирма Кипроко Филм работиха заедно. Преживях стреса и на актьора, и на продуцента. Тамошният екип и тукашният екип трябваше да се съберат и да успеят да се сработят. Но всичко беше чудесно. Дори преживяхме смехотворна криза, когато френският ни актьор заговори на турски език."
Джансел Елчин добави още: "Имахме голям късмет от гледна точка на сезона, тъй като цветът на листата и светлината са невероятни през есента. Снимките бяха изморителни, все пак снимаме 90 минутен сериал. В Турция времето ни и без това е оскъдно. Снимки в чужбина все пак утежниха доста работата ни. Тъй като дните през този сезон са къси, беше доста трудно да снимаме навреме сцените със залеза. Но тъй като бяхме направили предварителна подготовка доста преди снимките, не се сблъскахме с никакви проблеми."

# 711
Благодарности на Ирра за превода! Hug
Нашият филм ще ни зарадва поне със снимки от Париж! Laughing Laughing Laughing Но въпросите са много -  за кой ли епизод се отнасят, Хасрет ще ходи ли да дири Мурат в Париж?  newsm78 newsm78 newsm78 Колко петъка ще чакаме, за да получим отговорите?  Rolling Eyes
Елма, новината, която си постнала ми харесва много!
Днес пак ще е ден за новини и емоции. Peace

# 712
Цитат

Сподели моля те, за какво става на въпрос  Praynig Praynig, че с превод на гугъл нищо не разбрах

# 713
Цитат

Сподели моля те, за какво става на въпрос  Praynig Praynig, че с превод на гугъл нищо не разбрах

Ето и снимката на двамата-  Туба и Илгаз.
Нормално е да се види със сина на Томрис- нормално е да са приятели, защото с Томрис са много близки.
Да изчакаме превод за да сме наясно.

# 714
  • София
Доколкото разбрах се разхождала някъде със сина на Томрис по ръка.Което в крайна сметка нищо не значи.От коя година Туба се познава с Томрис, някой знае ли?

# 715
Привет на всички! Не разбрах в  статията, която е постнала Елма какво намекват - сега за връзка на Туба и Илгаз ли? Явно за журналистите е било шокиращо да ги видят заедно - само това разбрах.

# 716
Цитат

Елма, тази новина може да се тълкува според мен по два начина. Първият е - между двамата ими нещо, щом се разхождат посред нощите заедно.
Вторият е - двамата са излезнали заедно, за да отклонят вниманието от главните действащи лица - Туба и Джансел.
Всеки ще си тълкува нещата, както му е удобно или според желанието.

# 717
  • София
Цитат

Елма, тази новина може да се тълкува според мен по два начина. Първият е - между двамата ими нещо, щом се разхождат посред нощите заедно.
Вторият е - двамата са излезнали заедно, за да отклонят вниманието от главните действащи лица - Туба и Джансел.
Всеки ще си тълкува нещата, както му е удобно или според желанието.

Според мен е този вариант - с Томрис се познават от години и са близки - нормално е да са приятели и със сина й

# 718
Аз мисля, че са само приятели с Илгаз, а Туба се опитва по всички начини да убеди обществеността че, няма връзка

# 719
  Party  Party  Party

Супер, ха сега да видим кой "левент" ще е Левент , кой Мурат
в живота  Joy  Joy  Joy
Туба е невероятна, луди ги направи журналистите hahaha, че и нас  Shocked

Е, пленителни-запленени и всички Катета честит празник    bouquet

Купонът не само не свършва , ами започва отново  Party

Човек да не излезе с някого под ръка  Twisted Evil

Hug  Hug  Hug

ЖЕЛАЯ ВИ ПРЕЛЕСТЕН ДЕН !   Hug     bouquet    Hug

Общи условия

Активация на акаунт