Запленяваща сърцето / Gönülçelen / по ATV в петък от 20:00 - Тема 65

• 38 774
  • 740
  •   1
Отговори
# 720

Според мен е този вариант - с Томрис се познават от години и са близки - нормално е да са приятели и със сина й
Алекс, и за мен втория вариант е достоверния. Времето ще ни каже дали сме били прави. Пиши по често миличка, та да ти гледам поне подписа. Praynig Praynig Praynig Иначе се радвам и на споделеното от теб. Hug Hug Hug

Цитат
Супер, ха сега да видим кой "левент" ще е Левент , кой Мурат
в живота       
Туба е невероятна, луди ги направи журналистите , че и нас 
newsm10 newsm10 newsm10

# 721
Цитат
Супер, ха сега да видим кой "левент" ще е Левент , кой Мурат
в живота       
Туба е невероятна, луди ги направи журналистите , че и нас 
newsm10 newsm10 newsm10
[/quote]

bowuu,    Hug

# 722
  • София
Уси според мен ако имат връзка с Джансел няма да я обявят преди края на сериала и затова насочват вниманието към този /освен ако през това време не се случи нещо непредвидено - например  newsm32 /, ако нямат значи със Джансел са велики актьори - как играят само  ooooh!

# 723
Уси според мен ако имат връзка с Джансел няма да я обявят преди края на сериала и затова насочват вниманието към този /освен ако през това време не се случи нещо непредвидено - например  newsm32 /, ако нямат значи със Джансел са велики актьори - как играят само  ooooh!
Точно заради това е цялата история. Туба заявява, че няма гадже и след няколко дена се появява с един младеж под ръка. Преди това се обявява, че Туба, Джансел и Илгаз са заедно в Париж. Въобще събитията за мен са подредени така, че да се отклони вниманието от истината.
Ще поживеем, ще видим!
А за това, че са велики актьори, спор няма. Peace

# 724
  • София
Ето ги нашите хора в Париж

# 725
Уси според мен ако имат връзка с Джансел няма да я обявят преди края на сериала и затова насочват вниманието към този /освен ако през това време не се случи нещо непредвидено - например  newsm32 /, ако нямат значи със Джансел са велики актьори - как играят само  ooooh!
  Алекс, Туба едва ли би си позволила забременяване преди края на сериала. Тя е съвременна интелигентна жена и предполагам е запозната с методите за контрацепция, ако има такива отношения, разбира се.

# 726

Алекс, това колаж ли е? Трябва да изчезвам, но като се върна с мерак ще чета!  Laughing

# 727
  • София
  Алекс, Туба едва ли би си позволила забременяване преди края на сериала. Тя е съвременна интелигентна жена и предполагам е запозната с методите за контрацепция, ако има такива отношения, разбира се.

Вали това е така, но все пак стават и грешки някой път затова писах "нещо непредвидено"

# 728
 hahahaХей, момичета преди няколко дни когато пуснах тази версия - А защо Туба да не е със сина на Томрис, повечето ме взеха на шега и че е невъзможно. Няма невъзможни неща, А ако е истина?  Joy Joy

# 729
  • София

Алекс, това колаж ли е? Трябва да изчезвам, но като се върна с мерак ще чета!  Laughing

Не е Уси излезе във фейса със статията от сутринта че са били в Париж

# 730
Много усмихната Туба

# 731
От Ирра:

След тази статия в турския форум нападат още по-сериозно Томрис, тъй като преположенията за Франция се оказаха верни - Джансел се е заел с продуцирането на тамошните сцени, Томрис е участвала само с екипа, както личи от интервюто, не са пропуснати дребни детайли като френски актьор дори, залеза, изгледите от Айфеловата кула - определено ще гледам тази серия внимателно и за да видя как се е справил Джансел с тази част от сериала, макар че дори в трейлъра още сцените в Париж ми се сториха много красиви, сякаш с различна камера са снимани, може би различен филтър и осветление са използвали. Мисля, че ще бъде хубава и романтична серия.

# 732

Не е Уси излезе във фейса със статията от сутринта че са били в Париж

Това дали означава, че Хасрет последва Мурат в Париж newsm78 newsm78

# 733

Joy  Joy  Joy
Е, ако е полезно за сериала защо не Thinking

Нали са професионалисти  Rolling Eyes

Joy  Joy  Joy

Hug

# 734
  • София
Елма според мен Хасрет ще иде в Париж и ще изкарат една нощ заедно /най-вероятно ще го видим в 30-ти епизод/, но какво ще последва след това не е ясно  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт