моеот неиска ве4е да пием АМ ве4ер.Допреди 2 дни пиехме 2 пати на ден преди обедния и преди вечерния сън...а сега не иска вечер...незнам какво му стана
Ва6ите деца пият ли о6те АМ???Тук няма кои да питам,че лекарите препорачват Прясно мляко след годинката,а не АМ.Линка,радвай се!Моето дете пие още АМ,че даже и е нещо като ритуал преди заспиване.Яла-преяла пак си го търси...От няколко вечери се опитвам да я откажа,за сега успешно.Вече могат да пият и АМ(до 3г.), и прясно мляко(стига да проявява непоносимост към лактозата).Щом не иска едното ,предложи и другото,но да ти кажа едното млечно хранене ти е излишно.Кардиологът на дъщеря ми препоръча да ограничим млечните продукти,тъй като трудно се обработват(това беше обща препоръка,във връзка с със състоянието на хемоглобина в кръвта и не се отнася специално за моето дете).Достатъчен е един прием на мляко,още повече,че децата вече приемат и други млечни продукти.На теб лека нощ,а на бг мамите добро утро.Честит празник на всички християни!Нека св.Богородица закриля децата ни!

Извинете за грешките,но нямам ток и няма да проверявам написаното...

изтървах слънчевото време...

/ само че за Юли 
една метална кутийка то нещо си докато успея да му я издърпам от ръците. Ама не само я облиза, ама и вика - ммммм /все едно колко вкусно!!!/ ! Да не говорим, че разходката и тя беше една - в количката не ще, като върви само боклуци в ръцете/аз пък само се ядосвам как хората могат така да хвърлят
/, да го носим на ръце пак не ще - иска да върви където той си реши и да пипа каквото той си иска и само реве и мрънка! Смятам, че е от зъбите капризниченето, та стискам засега зъби 
,ама ще ползваме като втория модел,защото имаме от доброто старо време.Обадих се на педиатърката,че на 24.11 става 1г от пооследния прием на пентаксим а тя нямала в момента ,дек. щяло да има ,да ама точно по празниците не ми се слага ваксина ,че като се сетя втория прием колко зле го понесе, започнах да се настройвам за януари чак.