Отговори
# 675
Ако правилно съм сметнала, си августинка (на 29 август ти е терминът, нали)? Ще ми е приятно да се виждаме и в августовската темичка.  Hug

На мен пък това ми направи впечатление.
Защо да се виждате в августовската тема, да не би и ти да си там с братчето или сестричето на Алекс??????
Бързо казвай че няма да заспя.

# 676
 Laughing  Laughing  Laughing
Неее, споко, по друг повод, не съм бременна, (ако) това имаш предвид. Пийни сега за здравето на Тони и заспивай спокойно.  Wink

# 677
Laughing  Laughing  Laughing
Неее, споко, по друг повод, не съм бременна, (ако) това имаш предвид. Пийни сега за здравето на Тони и заспивай спокойно.  Wink
Ха наздраве , успокои ме  Laughing

# 678
Здравейте!

Стефан спи кротко, кротко вече. Събота беше голямата драма, с голям рев, преди да заспи. Аз също не го оставям да реве, но не го и разнасям на ръце - то той и не дава, извива се, рита, ще го изпусна. Влизах на всеки 5/10 мин, да го погаля, гушна, но той си продължаваше да се дере магарешки. След драмата обаче сега всеки ден заспива от раз. Но все още се натъжава,когато ще си ляга...Преди и той като някои други деца, казваше чао с усмивка, даваше целувки и си лягаше, а сега е все с мрънкане....И като го сложа в леглото след 2 мин е отнесъл плувката.

Иначе книжки много обича, носи и той да му чета, но обикновено няма търпение да прочета какво пише на страницата, ами отгръща бързо бързо на следващата.

Днес в градината, като го взимах, от входа преди да вляза, видях едно дете как го оскуба за една играчка, и той се разплата. Много мъчно ми стана Sad. Учителката беше точно до тях, и веднага се скара на другото дете, реагира много адекватно. Каза ми после че Стефан никога не е агресивен, никога на удря, не блъска...Хем ми е готино че е такъв добродушко, хем виждам как само му взимат играчките...

Аз да се похваля, че си намалих работното време на 60%! Сега не работя в петъците, а през останалото време се прибирам по-рано. Много по-добре е така, от предишното ми работно време, когато в повечето дни се прибирах след като Стефан заспи! Радвам се, че фирмата, в която работя, е достатъчна гъвкава, за да може да работя така. Но пак не мога да отсъствам, ако Стефан е болен, така че наехме едно момиче, което го взима от градина, ако аз или мъжът ми закъснеем, и може да го гледа, ако е болен. Засега, да чукна на дърво, схемата работи, и прекарвам много повече време с него, а и с мъжа ми Simple Smile. Така че цялото семейство е доволно Simple Smile

Днес доколкото си спомянм е първият работен ден на гмаринова! Грета,успех ти пожелавам!

# 679
  • София
Наздраве и от мен за Тони на г-жата! Да е жив и здрав и много усмихнат!
Амореее, теб пък да поздравя за титлата под ника  ти! Заслужаваш си я!

# 680
Аморе, ти съветваш августинките ли, и на мен ми е любопитно Simple Smile)

Снеже, много си внимателна  Hug Браво за гъвкавото работно време!

Честито на всички днешни именници! Честито и на утрешните!

Петър пък напоследък заспива с часове гушкане и то между нас. Почти не успявам да го върна в неговото легло, и ако се събудя през нощта, го местя. Още продължаваме с очакването на последните зъби Sad

Днес за първи ден бяха сами с баба му. Не ни е търсил. Не е плакал. Радвам се, че нашето отсъствие не му прави голямо впечатление  Mr. Green

# 681
Браво на Петър, това е повече от добро поведение така и ти ще си спокойна.

# 682
  • Пловдив
Аморе, ти съветваш августинките ли, и на мен ми е любопитно Simple Smile)

Според мен ще ги съветва, когато родят. Спомням си, че и в нашата темичка влизаха консултанти по кърмене, които на мен специално ми бяха много полезни. Даже и на лични ми писаха.
Грети, радвам се, че Петър е слушал и не е плакал.
Аз пък нали все се замислям, че наближава времето когато Марина ще тръгне на ясла и даже една вечер сънувах, че я водя на ясла и тя плаче, влиза вътре, аз си тръгвам и през цялото време си гледах часовника кога ще стане обяд да ида да си я взема и си представях, как тя плаче  Cry И като си помисля, че този сън ще го изживея.......
Минди, наистина ще е хубаво ако Юли и Ели са в една група. Аз съм сигурна, че и Марина ако е заедно с приятелчетата си ще е много по спокойна и ще се чувства по добре. Ама при нас май няма шанс това да стане.

# 683
Благодаря момичета, че мислите и за нас с Марти!  Hug
Снощи си имаше температура - 38.4, в 2 давах Нурофен, в 5.30 - пак същото и освен това и намокрени с оцет и вода чорапки на крачетата/другаде не търпи и маха, то не че му харесва с чорапи, но няма избор, аз обикалям, пея, пускам песни  Laughing/. Към 7часа темп. спадна и в 7.30 аз и Марти бяхме изтипосани при лекарката - засега само с вит.с, есберитокс и Нурофен. Цял ден без темп. - вечерта пак, но аз го очаквах, пък и сега не е висока като снощи, така че съм по- спокойна. Утре пак е на преглед.
Нелка - пак ти честит именник!   party006

Честит имен ден и на всички именници

И брат ми днес има имен ден!
Отивам да лягам, че вече се чувствам като разглобена.

# 684
Гале, честит ти именник и браво за подобрението!
Грети, първият работен ден е бил приятен за теб и безпроблемен за Председателя - това е добро начало, ха дано все така да ви върви.
Снежи, както обикновено, се справяте прекрасно, радвам се за вас.
Минди, тъкмо днес ви мислих, че скоро не съм те засичала тук и във ФБ.

Аз съм зиморничава, но на топло не мога да спя. Има ли включен какъвто и да е отоплителен уред в стаята, едно, че не мога да спя спокойно (то не че има кой да ме остави, де), а друго - събуждам се със зверско главоболие. Затова най-добре ми е да спя в студена стая. Мъжът ми си е морж, и зимата по тениска редовно ходи.

На въпроса ви - да, вероятно ще е това, за което са предположили Нинка и Грета.

# 685
Не сме се включвали скоро,но Варицела покоси и двамата.
Баткото точно на 24 ме изненада.Но Емито очаквах да е прихване,но я изкара много тежко.Пъпка до пъпка,направо ми беше тежко да я мажа,че тати пое тези функции.Висока температура няколко дена.Нашето джи-пи,като ни видя направо ни написа документите да влизаме в болница.Толкова пъпки не била виждала на малко дете.Добре ,че една приятелка ,която е лекар ме успокой и не разреши да влизаме в инфекциознно.Наблюдава я и сега сме добре.Минаха 12 дена ,чак сега се махат пъпките.
Това при нас!

# 686
bellaa  - прекарала си тежки празници мила, дано скоро не ти боледуват дечицата!  Praynig
Аморе - ти си експерт в тази област! newsm10
Грети - дано да е леко и занапред за Председателя у дома, а за теб на работата и там шефовете да се отпуснат и .... финансово!  Heart Eyes
Поли 87 - отдавна беше, но питаше за седалките - само с колан е разрешено за деца с тегло над 36кг. или ръст над 150см.; за деца до три години е задължително да има столче или седалка/пълен или непълен клас система за обезопасяване/, но ако детето е над три години и половина - можеш да ползваш само седалка в комбинация с колан, стига да прецениш, че ще е удобна за Елена, ако пътувате често надалече  и ще спи в нея. На Марти сме взели столче до 25кг. с 3 позиции на облегалката/вкл. и почти легнало за спане/.
Нинка, всички плачат в началото на яслата, дано Марина бързо свикне и да не се тревожиш за това. Като се сетя как Дамян ми плака почти 4 месеца, до яслата вървим смело и там на врата - рев. Един път ми се случи да му нося дрехи и след 20 мин. още плачеше, а иначе беше много общителен. На една друга майка - детето й свикна за седмица. Надявам се Марти да не е като батко си, че  Cry.
snowwhite - хубаво е, че при вас има такива възможности - така хем работиш, хем отделяш време за семейството си!
Не на последно място - Честито на всички днешни именници - здрави и щастливи да са!

# 687
  • Плевен
Грети, Минди, Снеже, радвам се, че нещата при вас са добре  Hug

Галинка, дано вече да спада тази температура.

Яни, Честита и лека да е тази бременност!  Hug

Нинка, не се притеснявай толкова. То май тръгването на детско заведение е по-трудно за родителите отколкото за децата. Мога да ви посъветвам от сега да говорите на децата, че ще ги заведете на едно място, с много деца, с много играчки, колко много ще си играят и т.н. Ние с Андреа така процедирахме и не сме имали никакви проблеми, на 1.5 м. тръгна на ясла заради тежката ми бременност, но не е плакала, като изключим първите дни по 10-15 мин.. Говорех и че и аз много искам да отида, но съм голяма и няма да ме пуснат, за да не им счупя малките столчета и масички и др. такива. Постарах се да го приема като награда отиването там, а не като някакво наказание. Все едно отива на детски клуб  Laughing
Гретхен, браво. Виждаш ли, че не било страшно да се върнеш на работа  Grinning
Бела, ех, а уж малките изкарвали по-леко... Дано вече всичко се оправя, поне сте я минали вече тая шарка, няма да я мислиш  Hug
Днес тате е именник, да ми е жив и здрав!  Heart Eyes

# 688
Момичета мерси за пожеланията  Hug В августовската темичка съм  Mr. Green

# 689
galinkacat,anyto Да са ви живи и здрави именниците!Честито на всички празнуващи! Hug

Общи условия

Активация на акаунт