Отговори
# 645
Като споменахте за пишки  Mr. Green, докъде я докарахте със забелването?
Тъкмо днес се каних да питам Wink
petia_tag Слагаме капки Отипакс и му давам Панадолче.
SheIsInLove Скорошно оздравяване на Иван и всички болни Hug

# 646
Педито казва че е добре, но мен ми се струва че има на едната страна нужда от леко дръпване
ама засега го оставям така, щом тя казва.

# 647
Не  е забелена  напълно.Мен обаче ,да споделя ме тревожи нещо.На Стефан като му сменя памперса и  сложа друг понякога почва да го дърпа и като го сваля чурчето е надървено Embarassed и той се смее ,разсейвам го нещо и той се успокоява.Майките с момченца  забелязали ли сте подобно нещо.Не съм казвала на док.,все си мисля че е нормално ама пък от друга страна  ми се струва малък още.

# 648
# 649
Джери, не хихи-кай тайничко, ерекцията е гордост за всеки родител :РР

Аз да ви кажа, Петър имаше "запушване" наскоро на пишлето, събрало се беше от това бялото и трудно го почиствах, докато излезе доста време мина, не знам дали станя ясно  newsm78 и дори мисля че се повтарям  Rolling Eyes та при поредното почистване от моя страна, от зор да изкарам каквото се е събрало, така дръпнах надолу, че му отлепих кожата и освободих главичката, обаче сега пак върна в старото положение  Embarassed тъй че си продължаваме почистването и проверката. Взех и риванол, но сега само с вода мием. Отлепянето не е толкова сложно, но е стрес. И не бързам да пробвам отново Sad

# 650
  • София
Хихих сигурна съм аз Grinning Сетих се, че съм чела някъде, че е нормално.
Да взема малко да се поотчета.
  Мъжа ми все още си е вкъщи и на мен ми е много добре. Ще трябва другата седмица да започне работа обаче, колкото и да не ми се ще.
От както е студено взимам Мони при нас на спаляната да спи. Преди си я слагах в леглото и тя сама идваше като се отвие и  ѝ стане студено, но от няколко дни аз си я слагам при нас още вечерта. Добре ми е да се гушкаме. Махнали сме три решетки на леглото, за да не ѝ се налага да прескача.
 Тази седмица сме на педиатър. Не бяхме ходили на консултации от сума време. Искам да взема аокончателно решение за 4-тия пентаксим, който още не сме сложили.
 Преди малко така сме се смяли тука. Рисувам на Мони мече и тя започва да ръмжи, пате-па-па, коте- мау-мау А мъжа ми се залива тука как детето имало толкова голямо въобажение, че чак познавало какво има на рисунката  Crossing Arms
Иначе Мони ми се гушка и по изпращането и посрещането е много добра. Като излизам от стаята държи да ми каже чао, а като влизам тича към мен, пищейки от радост  Crazy Това от както беше с лелите си по Коледа...
Ставам, че Мо държи здраво една люта чушка...

# 651
за първи път голямо разочарование от дежурната педиатърка в токуда...няма такова отношение към дете...голям зор да му види гърлото, той не дава...накрая му разрани леко устата и пак не успя...чак му вика стиснала зъби Еййй малко инатчее...взех си детето и си тръгнахме..утре ще опитаме неговата лекарка...за всеки случай още сутринта ще занеса урина за изследвания...цял ден няма Т...
за пишлето...и нашият често го прави и му е даже много смешно, а иначе карам по европейски  уж.. Laughing не пипам изобщо само леко почиствам..само чета в темата за фимозата..и се успокоявам, че съм взела правилно решение..грети това бялото (смегма май се казваше) докторът от пирогов казва, че помагало за естественото отлепяне на кожичката
Сенайде...пробвай това с 1 пръст извара върху марля и слагаш на ушето....помагало доста...

# 652
Здравейте,

Сега прочетох тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=556748.0 ... Въздържам се от коментар, но меко казано се ужасих....

По другите теми- биба не сме ползвали и съм щастлива, че поне няма да го отучваме от това.
За гушкането-обича да го гушкаме, сутрин изпраща мъжа ми, казва му чао, вечер го посреща, приспиването е на ръце, не мога да си представя да го оставя в леглото и да плаче, понякога и по 1 час го приспиваме, ама няма начин, като порасне няма да иска да го приспиваме  Laughing

# 653
Вчера успях да наваксам и да ви изчета и исках да пиша за много неща, нооо днес нямам настроение за писане. В петък вечерта сложихме на Марти 4-я пентаксим и тази сутрин с 39.1 - дадох нурофен, спадна до 37.8, но после 39.5 и така вечерта пак с 39. В 20.30 сложихме и свещичка ефералган и 1час по-късно още беше 39. Затова сложих и чорапки с оцет и дадох хексалгин. В 22 часа температурата беше 38.1 - дано тази нощ да не вдига пак до 39, а и утре вече да спадне. Така или иначе утре ще го вода на педи. Тя беше казала, ако има темп. - нурофен или панадол и ако след 24 часа още има - да и се обадим. Досега не е вдигал температура от ваксина и затова ми е много притеснено. А и утре мъжа ми ще е дежурен 24часа, тъй, че ще сме сами - като сме двамата се чувствам много по-спокойна.
Оплаках се, ама то е щото ми е свито сърчицето, май днес прекалих с четенето за страничните реакции от пентаксима!

# 654
Гледам пишете за пентаксима,на Кати и сложихме 4 прием Декември и освен че се поду нищо друго нямаше  Peace явно при всяко дете е различно.
Но за сметка на това два дена по късно с батко и заедно изкараха някакъв вирус  ooooh!

За заспиването когато я учех да заспива сама никога не съм я оставяла да реве и да се чувства изоставена.Като се разплачеше отивах при нея слагах я пак да си легне и и разказвах че всички сме тука и не е сама и тя постепенно свикна Praynig
Сега бати и тати я целуват за лека нощ а тя им вика Чао,слагам я завивам я и след 10мин.е заспала Peace

# 655
galinkacat съчуствам ти....тази Т ги прави като парцали...
дано тази вечер да нямате Т...

# 656
  • София
Честит имен ден на Тонката! Да е жив и здрав и да радвам много мама и тати!

Честито и на всички други, които имат повод за празник днес!

# 657

Кой каквото обича да се почерпи за здравето на Тон-Бонбон

# 658
Честит да ти е именника!Да е жив и здрав и много да ви радва!

Честит имен ден и на всички които празнуват днес!  bouquet  bouquet  bouquet

# 659
  • Плевен
Привет и от нас. Да се включа в обсъжданите теми:
При нас приспиването е като при Михайлова - казваме на тати и кака Чао, Лека нощ, давам му млякото, оригва се и го слагам в чувала и в креватчето. Има светната слаба нощна лампа. Излизам и за 5 мин. е заспал. Това приспиване беше откакто се е родил, но преди няколко месеца изведнъж се отказа, искаше да лягаме до него, защото като ходим у мама така заспива. И много време ми отне пак да го приуча сам да заспива. Слагам му калъфчица, но той си я гушка, както и едно слонче. Не я ползва калъфката по предназначение. Оле, Аморе, аз не мога да вирея на такъв студ - ние стоим и спим на ок.19-20 градуса, на по-хладно не се чувствам комфортно.
Сени, и аз знам за изварата,, че много изтегляла гной и възпаления, но не съм пробвала. Пробвай, дано помогне  Hug
Пишлето: Ходихме на лекар за забелването, и добре че отидохме, отдолу беше ужас просто. С ръкавица и йод, много трудно изчисти насъбралата се гной и мръсотия. Но това беше преди много месеци. Сега всяка вечер при къпането леко издърпвам за да не се залепи пак. Но лекаря не е цепил или резвал нищо, просто го дръпна по-силно и правилно, аз нямаше да успея вкъщи да го направя. Но и на мен ми се струва, че от едната страна има нужда от още малко отлепяне, но няма да го насилвам, дано си се отлепи от самосебе си.

Христа, много правилно си ме усетила  Hug В последно време яко съм се депресирала, гонят ме разни страхове и фобии. Аз много чета, в последно време повече криминалета, та прочетох няколко книги, в които имаше убийства на деца, разфасоване и др. такива неща, после пък беще за един педофил, и там разни такива ужасии, и като ме хвана една параноя за децата ми - страх ме е от взичко, от болести, от отвличания, от какви ли не инциденти...Пък и лятото ни се случи изгубване на Андреа в ресторанта на морето, и за тези минути да не ви казвам какви мисли ми минаха през главата...  Sad  Абе нормални неща за една майка, но все за това мисля и усещам, че имам нужда от професионална помощ май  Mr. Green Някой да има от тези книги за позитивнито мислене или Подсъзнанието може всичко? Усещам, че имам нужда да почета малко  такава литература...

Момичета, искам да ви споделя нещо - сега видях снимките на Рени Матс във ФБ, и много хубаво впечатление ми направи, че са подарили на децата си книжки за Коледа. Аз също на моите им бях взела, освен играчките, разбира се. Нашите ги взех от Ибей, не са нови, но са здрави, запазени и прекрасни. Едната е новогодишна, от тези поп-ъп, от които излизат разни герои, отварят се прозорчета, дърпат се разни теща, много е забавна и интересна. А другата е за едно кате, което на всяка страница е в различна поза, но козината му е направена от едно като велурена хартия, но вси едно истинско коте пипаш, много е приятно, уж за повишаване на сенситивността  Flutter Та това исках да споделя - колко е хубаво да учим децата си в любов към книжките  Heart Eyes

Вчера мама имаше РД, ако знаете колко хубаво ми беше като сме всички - мама, тате, брат ми с приятелката си, ние с децата, чичо ми, вуйчо и вуйна ми с децата и баба, която остана самичка вече, но просто така пълна къща, всички щастливи и радостни. Много ми беше хубаво  Heart Eyes

Хайде чао, че пак прекалих с писането.
Болните бързо да оздравяват  Hug
Честит имен ден на сладура Тонино-бонбонино! Жив и здрав да е, Нели!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт