Клуб на форумките-двойнички II

• 9 956
  • 175
  •   1
Отговори
# 90

Допълвам - 10 цента и Естер,

Дренка и Руска

Ароуз, ти си стар потребител, може ли така. Как ги оприличи и двете двойки.

По-скоро Руска и Смарти. Добре че първата вече копае и сади. Трудът е лекарство, казват  Simple Smile

# 91
минзухар и трещерица

Еовин и Естер

10 цента и Ева на сцена

# 92
Минзухар и Мишон.

# 93
Янтра и Янечек- скоро разбрах, че всъщност са две различни потребителки.
Не само никовете си приличат.

# 94
arrows, де се губиш? Grinning
По едно време сопрано ме бъркаше с Янтра. Всичко е възможно, както е видно и от тази тема.

# 95
  • София
Леле, колко помните Shocked
Аз...не мога да кажа нищо по темата Sad Много хора бъркам, но в момента не се сещам за двойки, които да напиша. Спирам да бъркам никове и образи при две положения - говорила съм с някого ли4но в някоя от темите, независимо дали сме се сръфали или сме били на сходно мнение - просто 4овекът ми е направил впе4атление и го запомням завинаги, вторият вариант е да сме се запознали на форумска среща, ама не просто здравей-здрасти, ами да сме си поговорили, за да се запомним. Вси4ки слу4аи извън така посо4ените са потенциални грешки Blush

# 96
Не намирам двойници. Има потребители, които са ми еднакво противни, както и еднакво симпатични.

# 97

Допълвам - 10 цента и Естер,

Дренка и Руска

Ароуз, ти си стар потребител, може ли така. Как ги оприличи и двете двойки.

По-скоро Руска и Смарти. Добре че първата вече копае и сади. Трудът е лекарство, казват  Simple Smile

Ми може да не съм вече в час... като едно време  Tired

Дренка, драго ми е  Hug

# 98
Гильо и НМНП...

# 99
  • София

Двамата си приличат толкова,
колкото чалгата и хард рока  Naughty

# 100
Апропо, НМНП де зачезна?
Като сте казали....се сетих за него.

# 101
Red и Red Velvet

# 102
  • София
Добро попадение.
Поне от две седмици умувам дали да не се прекръстя на Rot или Rouge.
Ма нещо като си представя да се обръщат към мен с "Руж, т'ва - Руж, он'ва" нещо не ми се харесва. Mr. Green

# 103
Двамата си приличат толкова,
колкото чалгата и хард рока  Naughty
Е, аз нямах предвид визуално. Освен това не виждам на какво основание някой може да оспорва личната представа на друг човек за някого. Thinking

# 104
Reddie? В една книга главната героиня- червенокоса- имаше такова галено име. Хубаво звучи, става и за игра на думи.

Аз се сетих и за една моя тройка двойнички- pasinet, buttinsky и Клонка. Не знам защо, но трите някакси не мога да ги отлича една от друга.

Общи условия

Активация на акаунт